• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok Kırgın ve Yalnızım

Ne zaman bitecek bu zor donem :KK43:
Okul bırakmak nedir hemde böyle bir sebepten? Bak güzel kardeşim,sen derslerine odaklan,başarıya odaklan,gerisi inanki boş. Birde şunu unutma bu hayatta kimseden birşey bekleme,kimseye güvenme,tırnağın varsa kaşınırsın olay bu.
Sınav yerini okulda birilerine yüzyüze sorarsın zaten muhakkak bilen vardır,söyleyemem diyecek halleri yok. Gir sınavına,iyi not almaya bak.
Gruplaşma konusunda şunu söyleyebilirim,illaki bir gruba dahil olmak durumunda değilsin,sen mesafeli ol,üzerine düşme kimsenin,ilerleyen zamanlarda muhakkak arkadaşlık kurarsın.
Bu kadar küçük şeylerden havlu atma,hayatta bundan kat be kat fazlasını yaşayacaksın,kendine yetebilen bir insan olmaya bak. Sınavda ve okul hayatında başarılar diliyorum

Saat geç oldu evladım, yat dinlen sınavın b.k olmasın.

Yarın sınav bittikten sonra gel yeni konu aç, yorumlarımızı yaparız.
Ya sen nasıl tatlı bir kadınsın:KK200:
Senin yorumlarını okumadan geçemiyorum,uzun zaman yorum görmeyince gözlerim arıyor seni:KK37:
Konu sahibi kusura bakma yazmadan geçemedim.

Umarım sınav yerini kolaylıkla bulmuşsundur.
Ben de öğretmenlik okudum ve herşey grup çalışması ile yapılıyordu,herkes grup kurmuştu menfaate dayalı,benim yoktu grubum,sonra sunumlarımın başarılı olduğunu gördüklerinde her grup beni çağırıyordu grubuna
Bunun için okulu bırakma,okuldan soğuma,derslerine devama azami dikkat et,kimseye muhtaç kalma,kendini eziik görme etrafına da öyle bi imaj verme,dik dur,o grupların çoğu işlerine gelmediği zaman kavga döğüş ile ayrılırlar izlersin sen de

Sıkıldığını belli etme keyifli ol. Al bir dergi dekorasyon ya da keyif aldığın bişey al kahveni yanına keyfine bak.

Bir müddet mesajlarına katılım gösterme yok say.
Deneyecegim tesekkurler
Sicak bir muhabbetin yerini tutar mi bilmiyorum amaa :(

Oradakiler bayağı egoist sanırım.Ben hiçbir gruba dahil olmaya çalışmıyorum ,bakıyorum bizim sınıfta gruplaşmış ama çoğu gıcık ,kendini beğenmiş tipler.Ben zaten soğuk bir insanım ve insanların aptallıklarını çekemiyorum.Bu yüzden kafamıza göre bir kaç kişiyi bulduk.Ama bak ben grup veya arkadaş arayışında değildim,umrumda değil çünkü.Sen de kafana takma ,yakın olmaya çalışma ,zamana bırak.Derslerine bak.O kadar dedikoducular ki tanımadıkları kişilerin bile sınav notlarını soruyorlar,yorum yapıyorlar.O yüzden sakın bu durumu kafana takma .Hem başkaları için okul bırakmak neymiş,defolsun gitsinler.

Ayrıca bunlar not için birbirini bile keser,bu grupların hepsi ayrılacak .O 10 kişilik gruplar önce 5 'e sonra 2'ye düşecek.O 2 kişi de tartışıp ayrılır zaten büyük ihtimalle .

Okul birakmak nedir ya:KK20: Onlar icin mi okuyorsun sen, guzel bir gelecegin sun diye okuyorsun. Al kitaplarini gir dersine. Tek basina olmak cok da kotu degildir ki bu kirilir bir noktada, mutlaka tanistigin yeni insanlar olacaktir. Universite etkinliklerine katil, topluluklara uye ol. Ilgi alanina giren bir topluliga uye ol, aktifles orada. Insanlari cok da tinma.

Universiteyim sinifta oyle guzel ortam var ki herkes kendi grubunu kurmus.. Hangisine dahil olmaya calissam bir sekilde dışlanıyorum.. Bugunse bardağı taşıran son damla şu oldu
Yarın sabah sınavım var ve sınav yerini bilmiyorum whatsapp grubumuza sordum tam 40 kisi gordu ve bir tanesi bile cvplamadi halbuki en sacma soruya bile itinayla cevap verilir sinava nerde girecegimi dahi bilmiyorum
Kendimi cok yalniz hissediyorum okulu birakmayi bile dusunuyorum :KK43:

Ben son sınıftayım bu 4 senede öyle insanlarla karsılastım ki iyiyi de kötüyü de ama en çok çıkarcısını çok iyi tanımayı öğrendim. Sen kaçıncı sınıftasın bilmem ama şunu unutma sen başarılı olduğun sürece çıkar için de olsa herkes yanına gelmeye çalışır. Atıyorum ödev vardır sana sorarlar vs. Onların cevap atmaması onların ayıbıdır. Sana bişey soran olursa sen de ona göre davranırsın olur biter.4 senede adam gibi arkadaşım olmamasına hep yalnız takılmama rağmen okulu brakmayı bi kere bile düşünmedim. Okula onlar için gitmiyorsun ki nasıl lisede konusup şimdi görüşmediğin insanlar olduğu gibi okul bittiğinde de arkadaşlıklar bi süre sonra unutulcak, elinde kalan diploman olacak.

İste bu durumda artık kimseye birsey sorma zaten böyle insanlardan sana Hayır gelmez oyuzden tek kalsan da hiç problem değil çünkü sana insanlıktan nasibini almamış kişilerin arkadaşlığı lazım değil yine diyorum umursama
Peki ben napacagim ders aralarinda, ogle tatillerinde? Ders arasi neyse ama ogle arasi kapilar da kilitleniyor ne yapacagimi bilmiyorum

Peki ben napacagim ders aralarinda, ogle tatillerinde? Ders arasi neyse ama ogle arasi kapilar da kilitleniyor ne yapacagimi bilmiyorum
Arkadaşım alırsın eline kitabını dergini ya da kulaklığını takıp müzik dinlersin sana tek sorum bu zihniyetteki insanlar senin arkadaşın olsa ne olmasa ne, bak gayet mutlu görün bir süre sonra onların ssenle konuşmak için laf attığını göreceksin önce derslerin sonra kendinden emin umursamaz tavrın ,kendine yetebil takma kimseyi

Sınav yerini kolay buldun mu nasıl gitti?

Kaçıncı sınıftasın, devlet üniversitesinde misin?
1. Sınıftayım devlette
Allahtan okul girisinde siniftan iki arkadasi gordum pas vermeseler bile gunaydin dedim yanlarinda gittim uslu uslu

Tamamdir sinavimi oldum.
Derdim kaldigi yerden devam ediyor.. :(

Nasıl geçti :) ?

Bölüm değiştirdiğinde düzelecek mi sence herşey?

Okulda bir kız vardı hep yalnız oturan yalnızlığa mı itildi yoksa iletişim mi kuramıyırdu bilemiyordum.biraz duyarlı bir yapım olduğundan bu duruma kayıtsız kalamadım. Kızın peşinde dolandım adeta.hani yalnız kalmasın benim iletişimde olduğum kişilerde yavaş yavaş diyalog kurmaya başlamışlardı fakat kız sanırım yapı olarak iletişimi seven biri değildi, yahut kuramıyırdu onu tam anlayamadım.bir müddet sonra bende onu kendi haline bıraktım.demek istediğim karşıdan nasıl algılanıyorsun?
Okul dışında nasılsın? Sana bir tavsiyem var işe gir birebir konuşulan bir işe. Garson, tezgahtarlık gibi.

1. Sınıftayım devlette
Allahtan okul girisinde siniftan iki arkadasi gordum pas vermeseler bile gunaydin dedim yanlarinda gittim uslu uslu

Ehhh daha 1. sınıftaymışsın. Birazcık çabayla bence arkadaş edinirsin de sınıfındakiler artık garip mi mal mı bilemedim dünkü mesaj yazmana olayından sonra.

Neyse, şimdi strateji olarak birazcık normalce, ısındığın bir kız var mı? O kıza çalış mesela. Onun yanına otur derste. Ufakça muhabbet yap. Olmaz mı?

Üni. Birinci sınıfta bende yalnızdım ama kendim istedim herkes gruptu ben tektim zaten ilk sınıfta birleşen gruplar genelde ikinci sınıfı göremiyor bi şekil dağılıyo. Ögle aralari kampüsü gezdim,kulakligimi taktim,kütüphane vakit geçirdim sonra o gruplar dağıldı dağıldı millet benim yanıma falan gelmeye başladı ister istemez çevre oluşuyo sadece sabret

Üni. Birinci sınıfta bende yalnızdım ama kendim istedim herkes gruptu ben tektim zaten ilk sınıfta birleşen gruplar genelde ikinci sınıfı göremiyor bi şekil dağılıyo. Ögle aralari kampüsü gezdim,kulakligimi taktim,kütüphane vakit geçirdim sonra o gruplar dağıldı dağıldı millet benim yanıma falan gelmeye başladı ister istemez çevre oluşuyo sadece sabret

+1
Ünv 1de ben de yalnızcaydım. Sonra 2nin başında nasıl oldu anlamadan bir grupla kaynaştım. Sonra yürü ya kulum dedi allah:)

Son düzenleme:
Back
X