Yazdıklarını okurken,yaşlarınızın küçük olduğunu düşünmüştüm,değilmiş.
Yine de sorunu ve ayrılma kararını msn ve email ile bildirmeni çocukça bulduğumu belirteyim.
Bu konu seni bu kadar mutsuz ettiyse,karşına alıp konuşarak erkek arkadaşını razı edebilirsin.Küstüm,oynamıyorum der gibi olmuş biraz.
Maddi imkansızlık sebebiyle olsaydı,herhalde sana söylerdi veya para biriktirmek için zaman isterdi.Düğün için epey para lazım ama gelinlik-damatlık kiralanabilir.Ayrıca alyans takmamakla maddiyatın alakası yok.
Belki erkek arkadaşının sosyal fobisi vardır.Bu yüzden düğün yapmaktan,damatlık giymekten çekiniyordur.Veya cidden böyle şeyleri sevmeyebilir,formalitelere karşı olabilir.
Senin için önemli olduğunu anlatırsan,uzlaşabilirsiniz.
allah yardımcın olsun benim eşimde alyans takmıyor bende nikahla evlendim bunlar sorun degil bence seni gerçekten sevdigine inanıyorsan sabret işlerinin düzelmesini bekle dedigin gibi işleri yüzünden olabililr
Pardon uzak olduğunuzu düşünememiştim ama yine de yazışarak halledilecek mevzular değil bunlar.
İnternetten mi tanıştınız acaba ? Ayrı şehirdeyiz deyince,aklıma ilk bu geldi.
Evlilik konusunu ciddi ciddi konuştunuz mu ? O nasıl evlenmek istiyormuş mesela ?
Evet internette tanismisik...Daha sonra realde görüstük tanistik iyice ardindan bidaki görüsmemizde ailesine götürdü ailesiyle tanistirdi..Daha sonra öyle ilrledi iste birde 2 cocgum var benim.Onlarida sorun etmediler.Hatta ailesi kendisi kendileri acti evliligi ama o dügün dernek olaylarini sevmiyorum gösteris gibi diyor.Ama Sevmiyorum o ortamlari diyor.Nikah dairesinde evleniriz olur biter diyor.Zatende benimde dügün gibi bis istedigimde yok yani.iste öylee yani...Ama en azindan 1saatik gelinlik damatlk tasiyabilirdik :)
ailesini iyi araştırdınız mı. çocuklarının geleceği söz konusu.. inşallah iyi insanlardır. genelde sorun ederler ama bu aile etmemiş. böyle insanlarda kalmış demek ki. durumu düzelinceye kadar sabredin bence.. alyansını taksın en azından.
böyle ilişki olmaz bence siz zamanı uzatın görüşün birbirinzle iyice tanıyın böyle durumlar da ince düşünmek gerek şahsen düğün yapmak istemeyen damatlık giymek istemeyen biri ile evlenmek mantık işi değil bence bu benim fikrim hele alyans takmayacak birini hiç kabullenemem bence ilişkinizi gözden geçirin bir şeylerde terslik var
Sevgi,aşk,tutku adı altına sığınıp insanlar kendilerinden ne kadar daha taviz verecekler ya da karşısındakinden ne kadar daha taviz vermesini isteyecekler acaba..Damatlık giymeyi sevmiyorsa gitsin gelinlik giymeyi sevmeyen biriyle evlensin,yüzük takmayı sevmiyorsa aynı düşüncedeki bayanla evlensin neden size göre değişiyor ya da neden sizin için değişmesini istiyorsunuz...Siz ayrılırım senden diyip ama bi kaç aramasından sonra dayanamayıp telefonlarına bakmaya devam edin eminim ömrünün sonuna kadar çıkarmaz o yüzüğü parmağından...Ve inan çok çok eminim evlendikten sonra değişmez sizde eşime neler oluyor diye burda konu açmazsınız...Fikirleriniz farklı ise neyi zorluyorsunuz anlayamadım kusura bakmayın...
üfss ya ne yapalim simdi vazmigecelim :'(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?