- 5 Nisan 2012
- 7.006
- 14.212
- 498
- Konu Sahibi Sampanyadakizehir
Kimse sevgilisi için ailesini silmez. Mutlaka döner dolaşır ailesine gider herkes. Kirginsaniz biraz kendinizi çekin nedir evlenme meraklısi olmanız çok tuhaf
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kimse sevgilisi için ailesini silmez. Mutlaka döner dolaşır ailesine gider herkes. Kirginsaniz biraz kendinizi çekin nedir evlenme meraklısi olmanız çok tuhaf
Azcık sevgim olmasa mantığım devreye girse bırak gitsin diyorum kendime
Erkek arkadasim cabaliyor, beni hakli buluyor diyorsunuzda bunun nesi cabalamak? Lafta haklisinla demekle oluyor mu?
Arayip bagirip, cagirmak nasil bir saygisizlik? Erkek arkadasin pekala bunlarin onune gecebilirdi, bak o zaman kimse ses cikarabilecek mi bir daha.
Esimin babasi bana bir defa ses yukseltti. Evliydik ozaman. Esim öyle bir çıkıştı ki nasil özur diliyorlar, annesi bana sarilmaya calisiyordu filan. Bidahada o ses yukselmedi, ilk ve son oldu.
Nikah tarihimizi kendimiz belirledik o tarihtede evlendik. Sonra dugunumuz oldu. Anasinin agziyla tarih ertelemek nedir? Gecerli bir sebeb olsa neyse. Ailesini silmeye kalkan adam boyle mi olur? Kaldiki silmesine bile gerek yok.
Ha Maddi olarak aileye bagimliysa ve bu yuzden onlarin dedigi oluyorsa zaten ertelenmesi iyi olmuş.
Bir yerden sonra o sevgi de bitiyor bence iyi düşünün. Bizim geleneklerimizde biz evlendik yuvamızı kurduk resti çekelim yok, ailesiyle de evleniyorsun bir bakıma. Ailenle arasını açmasına engel oldum demişsiniz ama zaten kimse ailesini kolay kolay silemez ki erkek arkadaşınızın da ailesinden çok çok farklı bir yapıda olacağını düşünmek anlamsız olur. İyi düşünün, aşk bir yere kadar götürüyor sonrası saygı ve mantık çerçevesinde ilerliyor.
İllaki barışırlardı ama bana haksızlık ettiklerini gördüğü için küstü defalarca bi daha görüşmem dedi arayı bulan ben oldum. Kötü niyetli yaklaşmadım ama kötü oldum
Şimdi her söz verilir kolay vermesi sen iyicene düşün geleceğin hiç bir garantisi yokOna açıkça söyledim beni evlendikten sonra ezecekseniz ailemi görmezden gelecekseniz ben üzüleceksem bileyim dedim hayır diyo öyle bişey olmayacak zamanla annem farkına varacak diyo
Lafta derler ya kendi ailesine de "benimadımcemil'le görüşmeyeceğim" demediği ne malum. İki tarafa da he he diyor gibime geldi benim.
Şimdi her söz verilir kolay vermesi sen iyicene düşün geleceğin hiç bir garantisi yok