Çok kırgınım

Brunomars

Her yeni bir şehir yeni bi başlangıç.
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2017
55
11
38
29
onunla bir gün kavga ettik. Bana herşeyden çok değer veren insan benden uzaklaşmıştı hayatımdan çıkarmaktan başka bişey gelmedi elimden her yerden engelledim onu. Herkesten ulaşabilirdi tüm arkadaşlarımdan ama o kalkıp kilometrelerce uzak bir yerden yanıma geldi. Çalıştığım yere kapıdan bi çıktım o karşımda duruyor ben şoka girdim tabi. Bi şekilde affettirdi belki de o akşam hayatımın en güzel akşamıydı yanımdaydınaylarca görmediğim hasret çektiğim insan yanımdaydı. Ben eve biırakırken Yanımda ağladı ilk defa onun gözünde beni kaybetme korkusunu gördüm bana beni bir daha sakın bırakma buna dayanamam yapamıyorum dedi. Omzuma yattı bu dünyada umursadığım değer verdiğim tek insan sensin sen olmadan yaşayamam dedi. Onun her hatasını yüzüne vurdum ve sadece bi kaç saat Yanımda kaldı ve gitti. Sonra yine aramız bozuldu ve o hiç olmayacak bi insanla sevgili oldu ve ben bunu tesadüfen fotoğrafını gördüm bana baktığı gibi o kıza bakıyordu bana sarıldığı gibi o kıza sarılıyordu. Bende ağzıma gelen herşeyi saydım ve bitirdim bi kelime bile etmedi hiç bişey söylemedi şimdi o kızla beraber ve ben darmadapınım hiç bişey yapamıyorum beni sevdiğini düşündüm peki niye böyle yapıyor intikam mı beni üzmek mi ne bu anlamıyorum siz ne diyorsunuz

Acaba siz yanındayken aklında başkası mi vardı? Ne ki bu hareketler bie tek yaptıklarini yüzüne vurdunuz diye mi ayrıldı? Çok garip

Hayır sizi unutup başka denizlere yelken açmış. Demek ki ilişkiye bakış açınız aynı değil ya da şıpsevdi bir adam.. Üzerinde düşünüp kendinizi yormayın. Zaten problemli bir ilişkiymiş yol verin gitsin..

Unutmaya çalışıyorum ama çok zor tek bir fotoğrafını bile silemiyorum kıyamıyorum çok kırdı mahvetti beni

Acaba siz yanındayken aklında başkası mi vardı? Ne ki bu hareketler bie tek yaptıklarini yüzüne vurdunuz diye mi ayrıldı? Çok garip
Telefonunda o kızın mesaj attığını gördüm hatta hesapta sordum çok korkuyor benden bi de hiç bi sözümün üzerine laf söylemedi şu ana kadar neden böyle yaptı bilmiyorum. İnan’ın yaptıklarını yüzüne vurdum bana hep başka sebepleri olduğunu söyledi bu yüzden uzaklaşmış ailevi nedenleri olduğunu söylüyordu bende sen benden bieşy saklamazsın yalan söyleme diyordum. Beni benden daha iyi tanıyorsun diyordu.

Ben olayı pek anlamadım sizle ayrılır ayrılmaz mi başkası ile sevgili oldu . Kusura bakmayın uzgunsunuz daha üzmek istemiyorum ama anlamadım ondan soruyorum.

Sende ona aynısı yap görsün bakalım bir insanın duygularıyla oynamak neymiş aşşagılık insan
Şeytan dürtüyor zaten hayatına başkasını al bak nasıl dönecek sana diyor. Ama ben karaktersiz değilim olamam da

Hangi amaçla yaptığının bi önemi yok
Yanlışa kılıf bulunmaz
Yaptığı hata
Unutacaksın önüne bakacaksın
Unutulmayan acısı geçmeyen birşey yok bu hayatta

İnat filan değil adamın karakteri bu. Sakin barışmayı düşünmeyin hazır bitmiş unutun gitsin . Siz de önünüze bakın .

Gerçekten seven insanlar bu şekilde davranmaz...

Ben olayı pek anlamadım sizle ayrılır ayrılmaz mi başkası ile sevgili oldu . Kusura bakmayın uzgunsunuz daha üzmek istemiyorum ama anlamadım ondan soruyorum.
Ben uzaklaştığı için bitirdim aradan bi kaç gün geçti bi sosyal medyadan çıkarmamışım onu ve hiç girip birilerini hikayelerini izlemezdim dürttü bişey aaa Burda ekliymiş dedim bi baktım telefonun da gördüğüm kız o kadar sinirlendim ki son kez mesaj attım ve hayatımda tanıdığım en şerefsiz insan olduğunu söyledim. Bana verdiği saati camdan dışarı fırlattım videosunu attım ve seni tanıdığım gün allah benim belamı verseydi dedim kırıldığına Emin’im. Onun saatiydi hep taktığı iyi yaptım ama haketti

İnat filan değil adamın karakteri bu. Sakin barışmayı düşünmeyin hazır bitmiş unutun gitsin . Siz de önünüze bakın .

Gerçekten seven insanlar bu şekilde davranmaz...
Öyle yapmaya çalışıyorum ama çıkmıyor aklımdan kokusu gülüşü sesi hiç bişey çıkmıyor

Bence terkedilen taraf daha cok uzuluyor. Bu geneldede kadinlar oluyor.

Hangi amaçla yaptığının bi önemi yok
Yanlışa kılıf bulunmaz
Yaptığı hata
Unutacaksın önüne bakacaksın
Unutulmayan acısı geçmeyen birşey yok bu hayatta
Şu saatten sonra asla olacağına inanmıyorum ama kızı bırakır bırakmaz bana geleceğine Emin’im öyle bir insan çünkü o unutmak zorundayım ama zamanla işte

Bence terkedilen taraf daha cok uzuluyor. Bu geneldede kadinlar oluyor.
Evet kesinlikle neden hep kadınlar acı çekmek zorunda niye biz en çok kırılan taraf oluyoruz. Bu dünyanın en saçma duygusu çok acınveriyor.

Boşverin , yüksek ihtimalle sizden ayrılmadan hayatında o vardi. Aldatmış sizi. Yani amaaan boşver buna mi uzuluyorsun demeyeceğim, biliyorum insanin kalbi çok kiriliyor. Öyle bir anda silip atip vur patlasin çal oynasın moduna gecilemiyor.

Uzulursunuz , kırılmışsiniz çok ama çok doğal. Uzulun aglayin ama abartmayin aldatan biri için değmez çünkü. İnsan böyle anlarda acaba bana bakışları beni sevişi her şey yalan mıydı diyor. Ama ne yazık ki demek ki yalanmış , yalan olmasa şu an böyle olmazdiniz.

Geçecek ama merak etmeyin, bir gün geçecek inşallah. Değmeyen insan için olabildigince az yipratin kendinizi.

Cunu duygusaliz. Aci cekmeyi seviyoruz..onlarin yaptigini yspabilsek mutlu oluruz
Hiç bir erkegin oturup tanımadığı erkeklerle unutamıyorum yardım edin diye konuşacağını sanmıyorum, biz kadınlar aşırı duygusaliz galiba .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…