Unutmaya çalışıyorum ama çok zor tek bir fotoğrafını bile silemiyorum kıyamıyorum çok kırdı mahvetti beniHayır sizi unutup başka denizlere yelken açmış. Demek ki ilişkiye bakış açınız aynı değil ya da şıpsevdi bir adam.. Üzerinde düşünüp kendinizi yormayın. Zaten problemli bir ilişkiymiş yol verin gitsin..
Telefonunda o kızın mesaj attığını gördüm hatta hesapta sordum çok korkuyor benden bi de hiç bi sözümün üzerine laf söylemedi şu ana kadar neden böyle yaptı bilmiyorum. İnan’ın yaptıklarını yüzüne vurdum bana hep başka sebepleri olduğunu söyledi bu yüzden uzaklaşmış ailevi nedenleri olduğunu söylüyordu bende sen benden bieşy saklamazsın yalan söyleme diyordum. Beni benden daha iyi tanıyorsun diyordu.Acaba siz yanındayken aklında başkası mi vardı? Ne ki bu hareketler bie tek yaptıklarini yüzüne vurdunuz diye mi ayrıldı? Çok garip
Bu kızla inadıma başladığına Emin’im bana bişeyleri açıklasa bi cesareti olsa ama hayır yok yani onu bile yapmıyor.Bence unutun gitsin zira size aşkla bakan adam o kadar kısa sürede sevgili bulmaz.
Şeytan dürtüyor zaten hayatına başkasını al bak nasıl dönecek sana diyor. Ama ben karaktersiz değilim olamam daSende ona aynısı yap görsün bakalım bir insanın duygularıyla oynamak neymiş aşşagılık insan
Ben uzaklaştığı için bitirdim aradan bi kaç gün geçti bi sosyal medyadan çıkarmamışım onu ve hiç girip birilerini hikayelerini izlemezdim dürttü bişey aaa Burda ekliymiş dedim bi baktım telefonun da gördüğüm kız o kadar sinirlendim ki son kez mesaj attım ve hayatımda tanıdığım en şerefsiz insan olduğunu söyledim. Bana verdiği saati camdan dışarı fırlattım videosunu attım ve seni tanıdığım gün allah benim belamı verseydi dedim kırıldığına Emin’im. Onun saatiydi hep taktığı iyi yaptım ama hakettiBen olayı pek anlamadım sizle ayrılır ayrılmaz mi başkası ile sevgili oldu . Kusura bakmayın uzgunsunuz daha üzmek istemiyorum ama anlamadım ondan soruyorum.
Öyle yapmaya çalışıyorum ama çıkmıyor aklımdan kokusu gülüşü sesi hiç bişey çıkmıyorİnat filan değil adamın karakteri bu. Sakin barışmayı düşünmeyin hazır bitmiş unutun gitsin . Siz de önünüze bakın .
Gerçekten seven insanlar bu şekilde davranmaz...
Şu saatten sonra asla olacağına inanmıyorum ama kızı bırakır bırakmaz bana geleceğine Emin’im öyle bir insan çünkü o unutmak zorundayım ama zamanla işteHangi amaçla yaptığının bi önemi yok
Yanlışa kılıf bulunmaz
Yaptığı hata
Unutacaksın önüne bakacaksın
Unutulmayan acısı geçmeyen birşey yok bu hayatta
Evet kesinlikle neden hep kadınlar acı çekmek zorunda niye biz en çok kırılan taraf oluyoruz. Bu dünyanın en saçma duygusu çok acınveriyor.Bence terkedilen taraf daha cok uzuluyor. Bu geneldede kadinlar oluyor.
Cunu duygusaliz. Aci cekmeyi seviyoruz..onlarin yaptigini yspabilsek mutlu oluruzEvet kesinlikle neden hep kadınlar acı çekmek zorunda niye biz en çok kırılan taraf oluyoruz. Bu dünyanın en saçma duygusu çok acınveriyor.
Boşverin , yüksek ihtimalle sizden ayrılmadan hayatında o vardi. Aldatmış sizi. Yani amaaan boşver buna mi uzuluyorsun demeyeceğim, biliyorum insanin kalbi çok kiriliyor. Öyle bir anda silip atip vur patlasin çal oynasın moduna gecilemiyor.Ben uzaklaştığı için bitirdim aradan bi kaç gün geçti bi sosyal medyadan çıkarmamışım onu ve hiç girip birilerini hikayelerini izlemezdim dürttü bişey aaa Burda ekliymiş dedim bi baktım telefonun da gördüğüm kız o kadar sinirlendim ki son kez mesaj attım ve hayatımda tanıdığım en şerefsiz insan olduğunu söyledim. Bana verdiği saati camdan dışarı fırlattım videosunu attım ve seni tanıdığım gün allah benim belamı verseydi dedim kırıldığına Emin’im. Onun saatiydi hep taktığı iyi yaptım ama haketti
Hiç bir erkegin oturup tanımadığı erkeklerle unutamıyorum yardım edin diye konuşacağını sanmıyorum, biz kadınlar aşırı duygusaliz galiba .Cunu duygusaliz. Aci cekmeyi seviyoruz..onlarin yaptigini yspabilsek mutlu oluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?