Çok kırgınım

Evet o sözlerle elde etmeye çalışıyorlar hepsi aynı bunların ya bende seviniyorum o beni çok seviyor bırakmaz diye.nerdeeeeee hemen hop gelsin başka birisi
Ben de aynısını diyordum, beni asla bırakmaz ben de onu asla bırakmam . Bizim aşkımız kimseninkine benzemiyor. Bizimkisi çok farklı vs. Çünkü hep öyle hissettiryordu bana da. Bu erkeklerin kadınları kandırma sanatı işte demek ki.

herzamanki yorumum. olan olmus ülkede erkek mi yok? birak gitsin cokta fifi moduna gir lütfen

İnsanları kırmayı hiç sevmiyorum ama o kırılmayı hak ediyor şu anda yapacağım tek şey onu pişman etmek bu yüzden birni bulup onu deli etmek istiyorum ama haklsın bi yandan da
Herkes birini bul sende durum at falan demiş ama bende tam tersi hiç birşey yapmadan uzaktan onu izlemeyi tercih ederdim. Niye nispet yapayım ve ya niye kıskandırayım ki ağırlığımı koyar hiç bişey yapmazdım çünkü herkes kendi karakterini sergiler. Birine verilebilecek en büyük ceza onu görmezden gelmektir bunu çok insanda yaptım gerçekten işe yarıyor. Umursama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…