Çok kırgınım...

balbocegi35

Ayı balı bol bulunca orasına burasına sürermiş :)
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2013
12.321
8.576
448
hukuk
Buraya konu açarken bile utanıyorum aslında. Anlatmasam da kendimi kötü hissediyorum, anlatsam da...

2 ay oldu nişanlanalı , nişandan sonra ki 1ay hep kavgalı geçti şu 1aydırda güzel gidiyor sanıyordum ki yine sorunumuz çıktı, bir kaç kere konu açmışlığım kavglarımızla ilgili.
Şimdi ki sorun şu ki; nişanlım bana kurbanda koç getireceğini ama takı yapamayacağını parasının olmadığını söyledi . Bende biliyorum yeni nişan yaptık, iş değişikliği nedeniyle şehir dışında, tabi ki de hoş gördüm sonuçta maddi manevi birbirimizin yanında olucaz, aileme bile söylediğimde ne gerek var yapmasın etmesin dediler. Bende nişanlıma dedim ki bizim koçtan önce birikime ihtiyacımız var, sen en iyisi aynı paraya altın yap kenarda dursun lazım olur dedim, adetler dedi boşver adet kimin umurunda dedim. Kayınvalideme parayı vermiş o da pazartesi bileziği yaptırıp dün bize gelmiş teslim etmiş, sağolsun ölçümü bildiği için ona göre yapmış ama kelepçe bilezik yaptırmış eve geldim takarken nerdeyse kırılacaktı kalıbı ufaktı yamularak girdi ve beyaz altın ile karışıktı. Nişanlıma; aşkım bileğime zorla girdi ve beyaz altınla karışık gidelim aynı fiyatla başka bişeyle değiştirelim ileride yarı yarıya zarar ederiz dedim. O da bana cevabı şu ; PEKİ , peki nasıl bir cevap aşk dedim tamam ben seni düşünmem dedim. Telefonu açtım birden azarlamaya başladı diğer bileziktede aynısını yaptın sen , senin istediğin bilezik olmadı diye böyle yapıosun hiç bişey beğenmiosun dedi. Sanki ben para gözüm , benim gözüm yükseklerde ,olmadı diye yalan söylüyorum Nişanda bilezik için kayınvalidemle anlaştık gidelim yaptıralım diye , kayınvalidem dayanamayıp yaptırıp anneme vermişti, benim yaptırdığım anneanemin yaptırdığı aynı model simli simliydi dedim ki anne gidelim değiştirelim set gibi olsun hepsi 22ölçü de çok byük demiştim o yani, herkes gidiyor kayınvalidesi ile seçio gramı şöyle olcak şu kadar bilezik istiyoz diye dayatıp acımasızca istiyorlar ben ne öle bişi yaptım ne istedim ben takıcaksam eğer bileğime göre gönlüme göre istedim o kadar ama nişanlım beni kötü gelin art niyet düşünceli ilan etti durumu güzelce izah ettiğim halde bana; beni salak yerine koyma dedi Benim hakkımda böyle düşündüğü için arayıp hıçkırıklara boğularak sen nasıl insansın dedim o da bana ağla ağla içini rahatlatırsın dedi , o kadar kırgınım ki 2senedir emek verdiğim insan beni yerin dibine soktu , emeklerim boşunaymış gibi hissediyorum , bunları düşünmekten kendimi alakoyamıyorum, benim içim dışım bir ben hiçbir zaman lafı dolandırmam en başından beri hep öyle davrandım ona. Kayınvalidemi de aradım; anne değiştirmeyelim kalsın dedim, xxx(nişanlım) bana on tane laf söyledi altında art niyet aradı küçük geldi diyince yemin ettim değiştirmem dedim. Daha çok şey var da ... Çok uzun oldu.
Sizce bayanlar bunda kötü ne var ki ???

Yorum yapan herkese teşekkürler.

Son düzenleme:
Nişanlının kafası bozuk hazırlıklar falan derken bence canım. Sinirli anına denk geldi herhalde.

Yoksa insan nişanlısına paragözle eşdeğer laflar etmemeli yani. Kırılmakta çok haklısın. Seni tamamen yanlış anlamış.

Ne demek beni salak yerine koyma ? Sen tüm saflığınla temizliğinle isteğini dile getirmişsin. Hatasını anlamalı

Hediyeye karışılmaz.

Ben ona gömlek alsam küçük geldi değiştirelim dese , bende ona böyle mi yapmalıyım peki ?
Hediye karşı tarafı mutlu etmek için yapılır , benim değindim şu nişanlım yapmak için yapıyormuş...

Almış gelmiş işte. Zaten kenara koyacaksınız. Her gün bileğinize takacak değilsiniz..
İlkinde aynı durumun bir benzerini yaşamışsınız..
Siz hangi niyette olursanız olun , ikinci kez böyle bir olayın yaşanması, karşı tarafta düşüncelerin değişmesi adına bi zemin hazırlar..

Nişan stresine girmiş her şeyi yanlış anlıyor gibi geldi bana İkinizin de art niyetli olduğunu düşünmedim ben.

Bana çok uzak bir konu olduğu için yorum yapmak istemem ama, yinede altın akçe sorun olmamalı diye düşünüyorum.

İnşallah anlar yoksa beni her kırdığında kendimi toparlayamıyorum , evlilikten korkuyorum
Safım ben ya kalkıpta ne düşünürsün dimi onu , herkes gramını hesap eder ben nişanlımı düşünürüm, ama kötü gelin yine ben olurum böyle işte. Kayınvalidem çok iyidir aramızda en küçük bir tartşma dahi olmadı , bana bunu nasıl yakıştırdı anlayamıyorum hala

Bu kadar ince düşünmeyin alın hediyeyi takın gitsin.zarar niye edeceksin illa ileride bozdurman mi lazım. Ziynetin onlar senin.dinimizce bile guvencen.Biz bu hataları yaptık siz yapmayın.

Yaslariniz kac canim?

Ben sizin paragoz oldugunuzu dusunmuyorum. Nisanliniz annesinin zevkini begenmediginiz icin alinmis olabilir. Bu ikinci kez olmus cunku. Yuz yuze konusun bence.

Nişan stresine girmiş her şeyi yanlış anlıyor gibi geldi bana İkinizin de art niyetli olduğunu düşünmedim ben.

Keşke beni salak yerine koyuyon demeseydi, onların komşuları kızıma 3bilezik taktılar diye hüngür hüngür ağladığını anlatırken , bana nişanda tek bilezik takıldı diye ben hiç gocunmadım , ailemde elinizden ne geliosa dedi şart şurt konuşulmadı , bizde maddiyat konuşulup sorun edilmez. İşte ama haketmedim bunu ben..

duyunca çok şaşırdım.benim oğlumda yeni nişanlandı.sadece bayramlık kıyafet alacağız kıza.kıyafet konusunda ikisi gidip alışveriş yapacak,sonradan değişim olmasın diye ama bilezik ve koçu duyunca şok geçirdim.gelinime nişanda yaptığım takıyı,beğenmeyip laf ederse ben çok bozulurum.hediye bu adı üstünde.kıyafwtle bir olmaz ki,kıyafette beden uymaz,değişim yapılır ama takı,beyaz altınla karışık veya ayarı düşük diye değişim yapılmaz.bana tavrınız yanlış geldi.

Doğru olanı yapıyorsunuz zaten. Ama işte hep o tip kızlar el üstünde tutulur ya
Nişanlanmadan önce nasıldı? Sürekli yanlış anlama sözlerinizi olumsuz yorumlama eğilimi var mıydı?

Off cok sacma degil mi su altin meselesi. Her gun takacak misin ki? Aldigini tak iste. Senin annenin babanin butun aldiklarini nisanlin degistirseydi sen nasip tepki verirdin? Emin ol ayni tepkiyi verirdin. Benim ailemim aldiklarini begenmiyor musun diye ayrilmaya bile kalkardin.

Zaten yatırım amaçlı aldırmışsın takmak için değil ha küçük gelmiş ha büyük gelmiş ne önemi var... Hediye almış öyle diyince beğenmediğini düşünmüş olabilir...

hem bayram hem düğün dediğin gibi şu aralar maddi sıkıntı da varsa seninde üstüne gitmen onda gerginlik yapmış.bu gerginliklede bazı şeyler demiş.çok üzerinde durma bence herşeyden de bir şey çıkarmamak gerekiyor sonuçta hediyesini almış gelmiş almasa vay almadı neden almadı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…