- 31 Temmuz 2013
- 10.529
- 3.623
- 448
- Konu Sahibi balbocegi35
-
duyunca çok şaşırdım.benim oğlumda yeni nişanlandı.sadece bayramlık kıyafet alacağız kıza.kıyafet konusunda ikisi gidip alışveriş yapacak,sonradan değişim olmasın diye ama bilezik ve koçu duyunca şok geçirdim.gelinime nişanda yaptığım takıyı,beğenmeyip laf ederse ben çok bozulurum.hediye bu adı üstünde.kıyafwtle bir olmaz ki,kıyafette beden uymaz,değişim yapılır ama takı,beyaz altınla karışık veya ayarı düşük diye değişim yapılmaz.bana tavrınız yanlış geldi.
Hala bilezikte gozun var eh be guzelin nisanlin hakli ona yaptilar bana da yapacaklar ama istemiyorum maddiyatta gozum yok klasik zirvalar bunlar ikidir ayni seyi yapiyorsun durumu yok diyorsun hic gerek yok koca bilezige neden demiyorsunKeşke beni salak yerine koyuyon demeseydi, onların komşuları kızıma 3bilezik taktılar diye hüngür hüngür ağladığını anlatırken , bana nişanda tek bilezik takıldı diye ben hiç gocunmadım , ailemde elinizden ne geliosa dedi şart şurt konuşulmadı , bizde maddiyat konuşulup sorun edilmez. İşte ama haketmedim bunu ben..
Nişanlanmadan önce açtığın konuyu hatırlıyorum.Yol yakınken dön demiştik.Dinlemedin,nişanlandın.Parmağa halka geçince karakter değişmiyor.Bilezik meselesi de değil bu,adam sana saygı duymuyor.Ayrılır mısın ? Sanmam.
Doğru olanı yapıyorsunuz zaten. Ama işte hep o tip kızlar el üstünde tutulur ya
Nişanlanmadan önce nasıldı? Sürekli yanlış anlama sözlerinizi olumsuz yorumlama eğilimi var mıydı?
İnsanogluna yaranılmazki.
cok düşünceli olupda aman yatırım şu falan diye yırtınma canım bence.
boşver ne yaparsa yapsın. tamam de gec.
cünkü yanlış anlaşılmalar,tartışmalar sacmalamalar mümkündür.
helede evlilik arefesinde.
Bence nisanlilikta altin istisnalar disinda gosteris degil.evlenince borctu harcti cocuk olunca yok yuzu cizilir bir yerine takilir diye takilmiyor zaten.
kayinvalide hic sorun etmemis alip getirmis.altinlarin icinde deger kaybi bile olsa iyi iliskinizi kotu etmeyin.ince de olsa hediye deyin gecin.belki gucu ona yetmis.
nisanliniz belki durumlarini biliyor yuklendiginizi dusunuyor.biraz maddiyatci oldugunuzu dusunmus olabilir.
erkek kadinla,kadin altinla,altin atesle imtihan olurmus.
Hala bilezikte gozun var eh be guzelin nisanlin hakli ona yaptilar bana da yapacaklar ama istemiyorum maddiyatta gozum yok klasik zirvalar bunlar ikidir ayni seyi yapiyorsun durumu yok diyorsun hic gerek yok koca bilezige neden demiyorsun
anlıcaktır elbet hatasını.Aynen öyle... Annem kayınvalidem bile ağladı onun bu söylediklerine...
Nişanlanmadan önce açtığın konuyu hatırlıyorum.Yol yakınken dön demiştik.Dinlemedin,nişanlandın.Parmağa halka geçince karakter değişmiyor.Bilezik meselesi de değil bu,adam sana saygı duymuyor.Ayrılır mısın ? Sanmam.
anlıcaktır elbet hatasını.
ama sen ne alırsa hiç yorum yapma.
tamam iyi etmişin de cekil kenara. buda güzel bi taktik oluyor
cok zorlu süreçler. her iki tarafdada iyi sabır olması gerek.Evet anlamayan insana böyle yapmak güzel bir taktik. Uğraşmamak için sırf ortalığı dağıttı geçti , ya sabır diyorum... Allahtan mesleği var yoksa ne yaparmış bilmiyorum...
Biraksaydiniz da bi Koç getirselerdi, kesseydiniz, kazanin belanin, huzursuzlugun önüne gecseydi sanki ne olurdu ki? Dunya malı dünyada kalır.
Nisanliniz haklı. Birakin da o istedigini getirsin. Neden karisip kendinizi küçük dusuruyorsunuz ki?
Bana göre altin istemek kendini küçük dusurmektir.
Cok yanlış yapmissiniz. Bence telafi etmeye çalışın.
Ben ona gömlek alsam küçük geldi değiştirelim dese , bende ona böyle mi yapmalıyım peki ?
Hediye karşı tarafı mutlu etmek için yapılır , benim değindim şu nişanlım yapmak için yapıyormuş...
nişanımda bana 1 gr altın takılmadı. ne bi küpe ne bi kolye. neymiş nişan atılırsa altınlar bana kalırmış o yüzden kendisi nişanda altın takmamış. kv'in kafası ve niyeti böyleydi. hiiç üzeride durmadım, herkesin kendi karakteri kendi ayıbı. dedim istemem zaten, kesin gözü kalır nazarı değerdi. hiç bi zaman da sevgilime bunun konusunu açmadım.
yani bence biraz şükret. nişanlın koç almak istemiş bilezik al demişsin, adam bilezik almış onu da beğenmemişsin. bence bi erkeğin bu kadar üstüne gidilmez. adam sonunda patlamış yani, normal. kv'ni tebrik ediyorum ayrıca, süpermiş. . sana 24 ayar kalın bi bilezik alamadıysa parasını anca ona yetmiştir. bir koç 400 tl filan. o paraya anca o bileziği almışlardır. kii bunu düşünüp yapmaları bile yeter.. daha ne istiyosun ki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?