- 15 Ekim 2012
- 4.626
- 1.367
- 198
- Konu Sahibi balbocegi35
beyaz altinla sari altinin fiyatinda fark olmaz ki.fark ayarinda olur 24 ,22 ,18 ,14 diye.Hayır ince değil sorun burda , sorun şu ki bileğime olmamasıydı en büyük nedeni bu , aldıkları için kayınvalidem bileğimde görmek isteyecek , anne küçük geldi takamadım dersem bozulup neden söylemedin be yawrum demez mi?
Kendileri değer kaybetmesin diye konuşmuşlar bozdurunca, bende biliyorum ki sarı altının içinde ki beyaz altın yarı yarıya düşmesini sağlıyor, bunu dile getirmem beni maddiyatçı yapmaz ki, o bana sana koç mu altın mı diye sorana kadar ben ondan bişi beklemiyordum hatta dedim ki kendini zorlama bak nişan yaptık dedim. Ben altına hiç düşkün değilim sadece gelecğimiz ve ona ait zaten benim değil ki...
sanirim size fantezi bilezik almislar genelde 18 veya 14 ayar oluyor onlar.setlerin bir cogu da o ayardadir.bozulurken yari yariya denecek kadar duser fiyati.alirken de 22 ayar bilezik fiyatindan daha uygundur.
degistirmeye calisirsaniz suan kuyumcu ahbabiniz degilse yine hurda altin olarak alinir cunku takmissiniz.keske hic takmadan gelir gelmez annesiyle konussaydiniz.
bu bilezik vs sineye cekilirde telafide edilir ama bence nisanlinizin uslubuyla size bakis acisiyla ilgili daha buyuk sorunlar var.
allah yardimciniz olsun.