• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok kırgınım...

Hayır ince değil sorun burda , sorun şu ki bileğime olmamasıydı en büyük nedeni bu , aldıkları için kayınvalidem bileğimde görmek isteyecek , anne küçük geldi takamadım dersem bozulup neden söylemedin be yawrum demez mi?
Kendileri değer kaybetmesin diye konuşmuşlar bozdurunca, bende biliyorum ki sarı altının içinde ki beyaz altın yarı yarıya düşmesini sağlıyor, bunu dile getirmem beni maddiyatçı yapmaz ki, o bana sana koç mu altın mı diye sorana kadar ben ondan bişi beklemiyordum hatta dedim ki kendini zorlama bak nişan yaptık dedim. Ben altına hiç düşkün değilim sadece gelecğimiz ve ona ait zaten benim değil ki...
beyaz altinla sari altinin fiyatinda fark olmaz ki.fark ayarinda olur 24 ,22 ,18 ,14 diye.
sanirim size fantezi bilezik almislar genelde 18 veya 14 ayar oluyor onlar.setlerin bir cogu da o ayardadir.bozulurken yari yariya denecek kadar duser fiyati.alirken de 22 ayar bilezik fiyatindan daha uygundur.

degistirmeye calisirsaniz suan kuyumcu ahbabiniz degilse yine hurda altin olarak alinir cunku takmissiniz.keske hic takmadan gelir gelmez annesiyle konussaydiniz.

bu bilezik vs sineye cekilirde telafide edilir ama bence nisanlinizin uslubuyla size bakis acisiyla ilgili daha buyuk sorunlar var.
allah yardimciniz olsun.

Siz sadece "küçük geldi değiştirelim" dememişsiniz ki, beyaz altın demişsiniz. Bence nişanlınız buna bozulmuştur, ki kim olsa olumsuz şeyler düşünür bu ifadenizden.

kendisi simli olmasın zarar ederiz diyen o , ben diyince neden kötü olayım ki ? Kızar diyede niye dile getirmeyim , biz bi hayatı paylaşmıycaz mı , biz şimdi bunu dile getiremezsek ileride bu adam bana daha çok şey demez mi ?
Susmakta çözüm değildir ilerisi için , onu şimdi gidip değiştirck diye düşünmüştür ayaklarını yormasın beyfendi , onu gidip kendim değiştirseydim çok mutlu olurdu, tek sorun bu saygı yok ve üşengeç sonra diline vuruyor kırp geçiriyor

Adam koç demiş istememişsin, yerine dediğin gibi gitmiş bilezik almış beğenmemişsin, ki bir de benzeri bir olayı öncesinde yaşamışsınız zaten. Sürekli aldıklarıyla ettikleriyle ilgili söylenip durursan adam da bi yerden sonra patlar. Ya aldığını kabulleniceksin yada baştan beraber gidip alalım diyeceksin.

Ya biz nişanlıyken evleneceğimiz günün hayaliyle yanıp tutuşurduk, hic bilezik koç muhabbeti olmadı. Siz yeni nesil cok enteresansınız. Yok simli, yok beyaz altınlı, yok değeri düşer fln. Tüm bunları bir köşeye bırakamıyor musunuz? Erkek tarafı size maddiyatcı iması yapınca da üzülüyorsunuz.

Ya biz nişanlıyken evleneceğimiz günün hayaliyle yanıp tutuşurduk, hic bilezik koç muhabbeti olmadı. Siz yeni nesil cok enteresansınız. Yok simli, yok beyaz altınlı, yok değeri düşer fln. Tüm bunları bir köşeye bırakamıyor musunuz? Erkek tarafı size maddiyatcı iması yapınca da üzülüyorsunuz.
Senin doğuma azcuk kalmışş :KK46:

kendisi simli olmasın zarar ederiz diyen o , ben diyince neden kötü olayım ki ? Kızar diyede niye dile getirmeyim , biz bi hayatı paylaşmıycaz mı , biz şimdi bunu dile getiremezsek ileride bu adam bana daha çok şey demez mi ?
Susmakta çözüm değildir ilerisi için , onu şimdi gidip değiştirck diye düşünmüştür ayaklarını yormasın beyfendi , onu gidip kendim değiştirseydim çok mutlu olurdu, tek sorun bu saygı yok ve üşengeç sonra diline vuruyor kırp geçiriyor
Balböceğim, daha öncede bazı sorunlar yaşamıştınız. Onları atlattığınıza tam olarak inanıyor musun?
Çünkü baksana sorun yaşadığınız zaman hiç beklemediğin cewapları alıyorsun ondan.
Bu seni ileride daha çok yaralamaz mı?

Alla alla gramdan bahsetmiyorum ki ben konumda ben diyorum ki bileğime küçük , ne alakası var ? İsterswe hiç yaptırmasaymış , ama bana sordu koç mu altın mı diye bende fikrimi söyledim ne var bunda, hem beğenmedim değil yahu bileğime olmuo , kayınvalidem demez mi sonra niye takmadın diye bende küçük gldi anne diyince o da demez mi kızım neden söylemedin diye , kendi açıp soruo zaten nasıl oldu diye bileğine olmazsa değiştirelim diye kendi söyler kayınvalidem. Ben pahalısından bahsetmiyorum ki , bi koç 400 tl değil izmirde en uygunu 800tl

ben sana kendimden örnek verdim sandece. neyse sen bu kafayla devam et, ne diim. nişanlına sabır diliyorum. :KK14:

Bazen düşünüyorum da bu altın olaylarını bir tek ben mi takmıyorum yaaav... Hiç sevmiyorum takmayı falan bile.Üstelik o size hediye gelmiş siz "Onla bunla değiştirelim mi" demişsiniz.O hediye denilmez öyle...:KK69:

yanlız değilsin canım. düğünde takılanları da bi kere bilekoluma takmadan kocama verdim arabasını alsın diye. beraber kullanıyoruz, gezip tozuyoz valla şehir şehir. altınmış, benim mutluluğumdan huzurumdan önemli değil ya :KK68:

Buraya konu açarken bile utanıyorum aslında. Anlatmasam da kendimi kötü hissediyorum, anlatsam da...

2 ay oldu nişanlanalı , nişandan sonra ki 1ay hep kavgalı geçti şu 1aydırda güzel gidiyor sanıyordum ki yine sorunumuz çıktı, bir kaç kere konu açmışlığım kavglarımızla ilgili.
Şimdi ki sorun şu ki; nişanlım bana kurbanda koç getireceğini ama takı yapamayacağını parasının olmadığını söyledi . Bende biliyorum yeni nişan yaptık, iş değişikliği nedeniyle şehir dışında, tabi ki de hoş gördüm sonuçta maddi manevi birbirimizin yanında olucaz, aileme bile söylediğimde ne gerek var yapmasın etmesin dediler. Bende nişanlıma dedim ki bizim koçtan önce birikime ihtiyacımız var, sen en iyisi aynı paraya altın yap kenarda dursun lazım olur dedim, adetler dedi boşver adet kimin umurunda dedim. Kayınvalideme parayı vermiş o da pazartesi bileziği yaptırıp dün bize gelmiş teslim etmiş, sağolsun ölçümü bildiği için ona göre yapmış ama kelepçe bilezik yaptırmış eve geldim takarken nerdeyse kırılacaktı kalıbı ufaktı yamularak girdi ve beyaz altın ile karışıktı. Nişanlıma; aşkım bileğime zorla girdi ve beyaz altınla karışık gidelim aynı fiyatla başka bişeyle değiştirelim ileride yarı yarıya zarar ederiz dedim. O da bana cevabı şu ; PEKİ , peki nasıl bir cevap aşk dedim tamam ben seni düşünmem dedim. Telefonu açtım birden azarlamaya başladı diğer bileziktede aynısını yaptın sen , senin istediğin bilezik olmadı diye böyle yapıosun hiç bişey beğenmiosun dedi. Sanki ben para gözüm , benim gözüm yükseklerde ,olmadı diye yalan söylüyorum:KK61: Nişanda bilezik için kayınvalidemle anlaştık gidelim yaptıralım diye , kayınvalidem dayanamayıp yaptırıp anneme vermişti, benim yaptırdığım anneanemin yaptırdığı aynı model simli simliydi dedim ki anne gidelim değiştirelim set gibi olsun hepsi 22ölçü de çok byük demiştim o yani, herkes gidiyor kayınvalidesi ile seçio gramı şöyle olcak şu kadar bilezik istiyoz diye dayatıp acımasızca istiyorlar ben ne öle bişi yaptım ne istedim ben takıcaksam eğer bileğime göre gönlüme göre istedim o kadar ama nişanlım beni kötü gelin art niyet düşünceli ilan etti:KK61: durumu güzelce izah ettiğim halde bana; beni salak yerine koyma dedi:KK61: Benim hakkımda böyle düşündüğü için arayıp hıçkırıklara boğularak sen nasıl insansın dedim o da bana ağla ağla içini rahatlatırsın dedi , o kadar kırgınım ki 2senedir emek verdiğim insan beni yerin dibine soktu , emeklerim boşunaymış gibi hissediyorum , bunları düşünmekten kendimi alakoyamıyorum, benim içim dışım bir ben hiçbir zaman lafı dolandırmam en başından beri hep öyle davrandım ona. Kayınvalidemi de aradım; anne değiştirmeyelim kalsın dedim, xxx(nişanlım) bana on tane laf söyledi altında art niyet aradı küçük geldi diyince yemin ettim değiştirmem dedim. Daha çok şey var da ... Çok uzun oldu.
Sizce bayanlar bunda kötü ne var ki ???

Yorum yapan herkese teşekkürler.
Erkekler anlamaz ki böcük altın işinden. Annesi ona belki birşey söylemiştir ondan dolayı senin söylediğini yanlış anlıyordur. Belki canı sıkkındır sen üstüne gelmişsindir. Bunlar bahane tabiki seni böyle şeyler için kırmamalı sonuçta sen onu düşünerek, incelik yapıp adetleri hiçe saymışsın. Ama erkeklerde böyle işte arada düşüncesiz davranıp, kırabiliyorlar. Sen kv ne söyle. Sende biliyorsun ki altının değeri düşüyor, buna verdiğin para kadar, değeri düşmeyecek bilezik yapalım de. Sonuçta kafasına göre alıp gelende o, neden nişanlınla huzursuz olasın ki.

Hayır ince değil sorun burda , sorun şu ki bileğime olmamasıydı en büyük nedeni bu , aldıkları için kayınvalidem bileğimde görmek isteyecek , anne küçük geldi takamadım dersem bozulup neden söylemedin be yawrum demez mi?
Kendileri değer kaybetmesin diye konuşmuşlar bozdurunca, bende biliyorum ki sarı altının içinde ki beyaz altın yarı yarıya düşmesini sağlıyor, bunu dile getirmem beni maddiyatçı yapmaz ki, o bana sana koç mu altın mı diye sorana kadar ben ondan bişi beklemiyordum hatta dedim ki kendini zorlama bak nişan yaptık dedim. Ben altına hiç düşkün değilim sadece gelecğimiz ve ona ait zaten benim değil ki...
Maddi imkanları o bileziğe elvermiştir belki daha uygun fiyatıdır sizin istediğiniz bilezikten. Bir de bu taraftan bakın bence. Küçük geldi diyorsunuz bir büyüğüyle değiştirmeyi teklif etseydiniz bu kadar tepki görmezdiniz bence. Siz şurasıda söyle olsaydı böyle olsaydı deyince beğenmemiş oluyorsunuz haliyle size alınan hediyeyi.

Evet balım normal diyor, biraz sancı cıktı nst de ama yeterli değil, sanırım bayramı da geciricem böyle. ama cidden cok sıkıldım :KK43:
Son aylar, hatta son günler geçmek bilmez..
Bayramın 1.günü olurmuşşş, hatta tam bayram ziyaretinde suyun gelirmişşş:rolleyes:

Almış gelmiş işte. Zaten kenara koyacaksınız. Her gün bileğinize takacak değilsiniz..
İlkinde aynı durumun bir benzerini yaşamışsınız..
Siz hangi niyette olursanız olun , ikinci kez böyle bir olayın yaşanması, karşı tarafta düşüncelerin değişmesi adına bi zemin hazırlar..
:KK20: Bu yanlış bakış açısı tatlım. Altın yatırımdır. Değeri düşecek olan altının ne faydası olacak. 1000 liraya aldın 500 e bozduruyorsun. Bildiğin kazıklanıyorsun durduk yere. Evlilik hazırlığı aşamasında öğretcem ben bunları sana :)

Son aylar, hatta son günler geçmek bilmez..
Bayramın 1.günü olurmuşşş, hatta tam bayram ziyaretinde suyun gelirmişşş:rolleyes:
ahahaha saol cnm valla cantama bi tane hasta bezi koyayım : ) bakalım benim bayram sekerim gelecek mi
Alakasiz ama Allah anali babali buyutsun bayilirim bebislere :) . Cinsiyet ve isim ? :)

Allah razı olsun, kız, Eliz

:KK20: Bu yanlış bakış açısı tatlım. Altın yatırımdır. Değeri düşecek olan altının ne faydası olacak. 1000 liraya aldın 500 e bozduruyorsun. Bildiğin kazıklanıyorsun durduk yere. Evlilik hazırlığı aşamasında öğretcem ben bunları sana :)
Ama kendisi aynı fiyatta başka bir model bakalım demiş zaten.
Yani öylede aynı fiyata gelecek böyle de..
Değişen ne ki
Bileğine takamamak mı =)

Back
X