Ya bakın kendimi ifade etmemde mi sorun var anlamıyorum . Sözümüzden sonra takı konuşmaya geldiler ( Ege bölgesinde adettir.) bizimkiler bizde öyle istenilmez elinizden ne geliyorsa dedi , kayınvalidem de ben gelinime 4tane bilezik yapıcam dedi. Ben ve ailem istemedik. Nişan alışverişi yapıcaktık kayınvalidem tez canlıdır bilezik yapmış bana getirmiş bize, özellikle belitmek istiyorum 22ayar değil 22ölçülü almış benim bileğim 19 ve nişanda oynarken bileğimden düşecek kadar genişti , çok büyük geldiği içinde kayınvvalidemde gidelim boyunu ayarlatalım dedi, benimde gözüme anneanemin ve benim yaptırdığım bileziği gördüm ve ASLA bilezik takmasını sevmiyorum, takacağım gün olucak gelinim çünkü ben karşı tarafta bayramlarda görmek istiyor kolumda o yüzden kadınların taktığı altın gibi durmasın diye sahteye benzer kendi yaptırdığımızla değiştirdim kayınvalidem olur kızım dedi , hiç alınma küsmece yok , insan fikrini paylaşamıcaksa alınıp kırılacak diye o zaman yapmacık olmaz mıyız? Bir kere işin içinde fesatlık yok! Nişanda da elimden geleni yaptım zaten çünkü mutlu ediyor bu beni...
Nişanlımda geçenlerde koç bizde adettir boynuzuna altın takılır ama ben birini yapabilirim dedim , boşver nişan yaptık yeni sıkıştırma dedim , hayır olur mu ya yapıcam dedi. Ben arkadaşımda gördüm koyunu gelin gibi süslüyorlar getiriyorlar çok güzel ama hayvan kesiliyor, ben zaten dayanamam o hayvancağız süslü püslü gelecek sonra kesilecek çok üzülürüm, zaten hem benim hem onun da borcu var , düğün paramız yok , birikime ihtiyacımız var , o zaman aşkım koça vereceğin parayı altın yap ileriye yatırımımız olur dedim(BİLEZİK DEMEDİM), sonra nişanlım geldi dedi bilezik yaptırıcam, annemle gidrsiniz siz dedi , bende işten geç çıktığımı kuyumcular kapanıcağını söyledim, sende ki bilezik değer kaybediormuş zarar ederiz dedi bende öğrenmiştim zarar edilmiomuş diye söyledim. Kayınvalidem yaptırıp getirmiş anneme bayram için, 19 numara geçen seferden biliyor bilek ölçümü gram değil bu 19 , kelepçe yaptırmış gayetde güzeldi ben beğenmedim demedim, bu da kalıp olarak küçük geldi bileğime ve zorla yamularak girdi, ben bi kaç kere daha tak çıkar yaparsam kırılacak ve hurda olacak, zarar ederiz diye daha önce bi konuşma geçtiği için belki kayınvalidem bilmiyordur diye bu konuşmasından dolayı söyledim beyaz altın var içinde yarı yarıya satarız ilerde dedim, ben ağırlığından bahsetmedimmm, modelini beğenmiyorum demedim!! Nişanlımda bana; peki , tamam değştiririz, sen hep böyle yapıosun, beni salak yerine koyma dedi, hıçkırıklara boğuldum bana acımasızca ağla dedi. Bende diyorum ki benim bu tek kelimeme hak mıydı? Nişanlımın yaptığı tektaşı bende bol bol takıyorum çünkü onu ömrüm boyunca saklıycam , ben ne bilezik ne koç istedim , ne fesatlık ettim ne yüzüne vurdum , ben bu ilişkiye emek verdim altınla değer biçmedim, yapmak istedi yaptı ama bana değil kendine yaptı aslında bende onu düşündüm zarar etmesin ileride satacak diye , biz bugün ayrılmış olsak o altınlar kimin ? benim mi sanki ? İyi okuyup doğru anlayın allah aşkına, ben olduğum gibiyim içim dışım bir fesatlık etsem ilk başta ben onu bozardım öyle düşünseydim! Ben onu düşünürken o bana bunu nasıl yakıştırabildi onun burukluğunu yaşıyorum sadece... Sizin dediğiniz gibi biri olmadım ASLA ve KATİYEN de ben kendimi maddiyata benliğimi SATMAM , sevdiğim insanları da...
Yorum yapmak için, kendini tatmin edip prim sağlamak için benim üzerimden alıntı yapmayın ? BDV eğlence yeri değil.