evet sinirlendi ama bi birikmişlik var kavga edince dik dik konsmamı kaldramıyo ona takmıs durumda oyuzden eskisi kadar emın değılım dedıAblani niye karıştırdın ki ona daha çok sinirlenmiş söylenmiş gibi geldi
ayrılamıyormda seviyorum bana karşı ilgili değer vermiyo gibide deilkiBence vakit kaybetme. Sana değer vermiyor.
Her zaman böyle dik konuşuyorsa tekrardan ne düşündüğünü anlayın ve ayrilinevet sinirlendi ama bi birikmişlik var kavga edince dik dik konsmamı kaldramıyo ona takmıs durumda oyuzden eskisi kadar emın değılım dedı
benim dik konuştuğumu düşünüyo daha once 2 ay ayrı kaldık o ayrılmıstı cok üzüldüm çok acı çektim cesaret edemiyormHer zaman böyle dik konuşuyorsa tekrardan ne düşündüğünü anlayın ve ayrilin
Böyle insanla ilerde gencimizin zor olacağı görünüyor
kendisi demişti martta ödemelirm bitiyo maıs gibi isteriz diye ama kavgalarımız arttı dünde sorp ben yine fevri konuştum diye artık emin değilim dedi3 yıl az bir süre değil ki.Ciddi olsa Onun açılması ,teklif etmesi gerekirdi.Tepki göstererek suçunu bastırıyor bence.
evet kesinlikle öle en yakın arkadaşıda şimdi bana mayısta ısteriz dedi en son o ablanın dediğine sinirlenmeştir bide senin kelimelerine dediHerkes adama kızmışta. Ben diğer açıdan baktım. Fevriyim kavga sırasında sükûnetimi koruyamıyorum diyorsun. Oda bunun farkında ve durumdan rahatsız. Aynı durumda erkek olsaydı aman asabiyse kaç ondan derdim ama oda demekki senin bu tavırlarından dolayı sana güvenmiyor birazda.bunuda açıkça söylemiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?