Çok kırgınım...

pinkto

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2015
61
16
3
38
Aramız düzeldi şükür.Yorumlarınız için teşekkür ederim

Son düzenleme:
Ablani niye karıştırdın ki ona daha çok sinirlenmiş söylenmiş gibi geldi

Ablani niye karıştırdın ki ona daha çok sinirlenmiş söylenmiş gibi geldi
evet sinirlendi ama bi birikmişlik var kavga edince dik dik konsmamı kaldramıyo ona takmıs durumda oyuzden eskisi kadar emın değılım dedı

Ablanızı karıştırmanız oyalama beni falan demeniz saçma yani ama sonları okuduğumda çocuk da pek normal değil gibi. Hep o kararları veriyormuş,bencilmiş falan bence bırakın gitsin.

3 yıl az bir süre değil ki.Ciddi olsa Onun açılması ,teklif etmesi gerekirdi.Tepki göstererek suçunu bastırıyor bence.

evet sinirlendi ama bi birikmişlik var kavga edince dik dik konsmamı kaldramıyo ona takmıs durumda oyuzden eskisi kadar emın değılım dedı
Her zaman böyle dik konuşuyorsa tekrardan ne düşündüğünü anlayın ve ayrilin
Böyle insanla ilerde gencimizin zor olacağı görünüyor

Her zaman böyle dik konuşuyorsa tekrardan ne düşündüğünü anlayın ve ayrilin
Böyle insanla ilerde gencimizin zor olacağı görünüyor
benim dik konuştuğumu düşünüyo daha once 2 ay ayrı kaldık o ayrılmıstı cok üzüldüm çok acı çektim cesaret edemiyorm

3 yıl az bir süre değil ki.Ciddi olsa Onun açılması ,teklif etmesi gerekirdi.Tepki göstererek suçunu bastırıyor bence.
kendisi demişti martta ödemelirm bitiyo maıs gibi isteriz diye ama kavgalarımız arttı dünde sorp ben yine fevri konuştum diye artık emin değilim dedi

Böyle bir karakterle evlenince hayat, güllük gülistanlık olmayacak, aklında bulunsun.

Seven insan bu şekilde tepki vermez ki bana seviyormuş gibi gelmedi.. Kesin net cevap iste olmuyrsa bitsin Bu kadar yıpratma kendini

Ben kararlari hep o veriyor kelimesine takildim. Deger vermedigini gosterir. Ayrilik acisindan korkuyorsunuz da bununla evlenince maymun gibi hep onun dedigini yapacaksiniz farkinda misiniz? Bosaninca cekeceginiz ayrilik acisi inanin simdikinden kat ve kat fazla olacak. Adamin size saygisi yok. Sayhi olmazsa sevgi olmaz. Siz hep onun her dedigine evet diyecek noter gibi tasdik edecek kendi fikrini beyan edemeyecek pozisyondasiniz. Tek kisilik bir iliski. Bunun adi da iliski degil ki. Sizin bu iliskide yeriniz ne? Insan yerine koymuyor bence. Fikir beyan etnek yok ya da ne soylerseniz soyleyin onun dedigi... o cok mu mukemmel. Sizin fikirlerinizin onemi yok mu? Boyle iliskiler yurumez. Adamin da ilerisi icin ben cok da hevesli oldugunu sanmiyorum. Sanki bitirmek icin bahane ariyor. O bitirmeden siz bitirin bence. Gencsiniz kimler cikar karsiniza daha. Evlenecek gozle gormuyorsa niye vaktinizi caliyor.

Keşke ablanızı karıştırmasaydınız. Sorununuzu kendi aranızda halletseydiniz. Ayrıca sevgiliniz size pek değer vermiyor gibi . Bir ilişki de iki tarafında istedikleri yapılmalıdır. Bencil bir insanla ne kadar devam edebilirsiniz ki ?

Bu iste statunuz ve oncelikleriniz onemli. Misal iki taraftan biri ogrenciyse onceligi is olabilir. Erkek arkadasin askerligini yapmadiysa onceligi askerlik olabilir.

Herkes adama kızmışta. Ben diğer açıdan baktım. Fevriyim kavga sırasında sükûnetimi koruyamıyorum diyorsun. Oda bunun farkında ve durumdan rahatsız. Aynı durumda erkek olsaydı aman asabiyse kaç ondan derdim ama oda demekki senin bu tavırlarından dolayı sana güvenmiyor birazda.bunuda açıkça söylemiş

evet kesinlikle öle en yakın arkadaşıda şimdi bana mayısta ısteriz dedi en son o ablanın dediğine sinirlenmeştir bide senin kelimelerine dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…