- 19 Ekim 2016
- 2.761
- 3.459
- 48
- Konu Sahibi IrResistibLe_
-
Eşime belli etmemeye çalışıyorum ama eşim de farkında durumun çok üzülüyorumailenle olan bemu eşine belli etmemeye çalış. memnun değilsen de arana mesafe koy. onlar da öyle demek ki. ne geçmişi dğeiştirebilirsin ne belli yaşa gelmiş insanların huylarını.
Eşime belli etmemeye çalışıyorum ama eşim de farkında durumun çok üzülüyorum
Galiba haklisinizçok üzücü bir durumeşine aileni savunma bence, ben de üzülüyorum ama aile işte atsan atılmaz, satsan satılmaz. gitmek zorunda değilsin, ama ben evlat olarak gitmek zorundayım diyebilirsin.
Eşim çok çok dolduğu zamanlar dile getiriyor bildiğiniz ailem beni ve eşimi hatta çocuğumu eleştiriyorlar sürekli ilk zamanlar aldırmıyor hatta yanlış anlıyorum diyordum ama artık katlanamıyorumeşine ailenle ilgili eleştiri duymak istemediğini net bi dille belirt.
Eşim çok çok dolduğu zamanlar dile getiriyor bildiğiniz ailem beni ve eşimi hatta çocuğumu eleştiriyorlar sürekli ilk zamanlar aldırmıyor hatta yanlış anlıyorum diyordum ama artık katlanamıyorum
HaklisinizBencede çok kırıcı annem Ablama elma soyup verse beni seyyapmasa o bile zoruma gider. İnsanın ailesinden böyle tavır görmesi evlat seçilmesi çok kırıcı bi durum. Üzüldüm senin için eşine karşıda durumu yumuşaklık la izah et .es yinede el dir. Aile ni silme hicbirzaman.
O kadar yazının içinde oraya mi takıldınız kv yazdım klavye otomatik olduğu için iç şeklinde çıkmış vallahi bazı üyeler sırf yorum yapayım diye yazıyorlarİç dem nedir ona takıldım ?
2aydır falan gitmiyordum zaten ailemde birşey var mesela ben konuşmaya başlayınca itiraz edince hep bir ağızdan susturmaya çalışırlaro zaman mecbur kalmadıkça görüşme. görüşünce de yanlış bişey duyarsan tepkini belli et.
O zaman şartlar öyle gerektiriyormus devir öyleymiş ama şimdi zaman değişmiş savunmalari buAileale mecbur kalmadıkça görüşmeyin.
Aile bile olsa bir yere kadar ne demek sen safsın seni kandırırlar diye üniversiteye göndermemek ya...
Zaten eşimi zorlamıyorum bu konuda hiç zorlamadım benim kırgınlığım ailemeHerkes herkesle samimi olmaz ki,oyle bir zorunluluk da yok. Ben de esimin ailesiyle gorusmuyorum mesela cok yilisiklar, benim annem mesafesini bilir. Esin ailene gitmezsegitmesin zaten mecburi iliskiler insanlari yorar
O zaman şartlar öyle gerektiriyormus devir öyleymiş ama şimdi zaman değişmiş savunmalari bu
18 yaş var kızkardeşim lise ve üniversiteyi şehir dışında okuduDevir devir de ne yani kardeşinizle aranızda 40 yaş mı var ? Hoşlanmıyorum evlat ayrımcılığından.Kendi ailemden görsem onlardan da soğurum,hatta baya bir soğukluk girer aramıza,o yüzden ben mesafe koyun diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?