cok kırgınim :(

Ne denir nasıl denir bilemedim.
Yazıcaklarım kırıcı üzücü olabilir yazmasam mı diye de düşündüm ama ...

Böyle durumlar babadan ziyade anneden kaynaklı oluyo. Evet baban horgörmüş olabilir ama anneniz durdurabilirdi babanızı.

Saf salak olduğunu düşünmüyorum asla aile kendi küçük olduğu için çokbişey veremediğinin bilinciyle böyle davranmış olabilir böyle gelmiş böyle gitmişte olabilir.

Okutmamışlar evlenirken destek olmamışlar hastayken dahi olmuyolar.
Aylarca görmeyip çağırıp birde evde yoklar

İsyan bayrağını çekmen gerekiyo annende babanda evdeyken git konuş gelinlerinizin halini vaktini merak ediyosunuz kızınızın hali umrunuzda değil, oğullarınıza bin destek kızınıza bin lira oda başa kaka kaka , aylarca görmüyosunuz geliyorum yoksunuz halbuki beni siz getirdiniz dünyaya gibi.

Madem değerim yok görüşmeyelim de belki ozaman anlarlar

Acaba siz biraz alingan yapıda biri olabilirmisiniz? ben ihtimal vermiyorum sizi ayirsinlar düşünmeyin öyle ya..evlat ayrılmaz.. eşinize anlatmayin bu durumu daha fazla.. onlar sizin aileniz ne olursa olsun..siz iyi evlat olun boşverin ayrıntılara takilmayin

Ne guzel yazmissiniz, kaba tabirle beni istemeyeni ben de istemem. Kim olursa olsun,anamsa anam babamsa babam.ama hayat benim ve secimler bana ait olmali. ben unide okurken bir arkadasim vardi ailesi okudugunu bilmiyormus calisiyor zannediyorlarmis mesela. Ben sadece okul konusunu ele aldim zira diger hic bir seyi ben olsam tinlamazdim. Aman sevmesinler cok da lazim degiller diye dusunurdum :)

Neden icinize atiyorsunuz ki,
Arayin once annenizi sdonra babanizi ,agziniza geleni sayin ,hic yoktan iciniz bosalir ,onlarda soka girerler ,siz alttan aldikca onlar ustunuze gelmis belli ki

Ayri bir başlık açmak istemedim 1 ay kadar önce kız kardeşim abla kilo vermek icin yarisalim kazanana para yada istedigi birsey alinsin dedi bende tamam dedim ki kabul etmeyecektim zaten para vs .
Neyse 1 ayin sonunda ben kazandim kardesim e de hediye ve para lafi hic açmadım ama o abla ben kazanacağını anladığım için sana hediyeyi aldim dedi aldigi sey asla kullanmayacagim ve degersiz birşey ustelik kullanılmış galiba
Ses etmedim ama cok bozuldum
Ayni sekilde anneme de kırgınım telefonum serviste 1 ay gelmeyecek ve telefonum yok bunu biliyorlar onlardan evde bosta duran telefonu 3 kere istedim araliklarla ama hep verecegiz deyip vermediler
Eşime birşey anlatamıyorum ama o bile diyor acaba üvey misin diye
Cok üzülüyorum hepbir tersleme bir açık arama durumu var
Kiz kardesim lazer epilasyon aleti almış bana abla sanada yapalim mi dedi bende olur dedim ama ayda 50 tl verirsen diyor bende yok ablam istemez dedim durumumuz belli veremem bu aralar dedim hemen laf soylemeye basladi odadan çıktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…