3nity
başkası için yapmazdım ama senin için yaptım , polemiğe girmek istemiyorum , bu konuya son mesajımı yaziyorum
Ancak senin bu tepkiyi vermen beni çok büyük hayal kırıklığına uğrattı , umurunda değildir büyük ihtimalle benim düşüncem ve hislerin ama bu kadını savunmasını bekleyeceğim son insandin bu forumda
Dediğim gibi amacım polemik değil ancak tek taraflı bakmasaydin keşke , kimse üyeye yallah Arabistan'a demedi
Kadın gayet normal biz Arabistan'da mi yaşıyoruz demesi üzerine söz konusu üye orada yaşamayı tercih ederdim dedi , sonra içindeki tüm nefreti küstü , ayırımcılık yaptı , keşke gitseniz dedi , biz çoğunluğun dedi , bana yılanın başını küçükken ezeceksin dedi , dedi de dedi
Bu forumda dini görüşüm , yaşam şeklim yüzünden defalarca bireysel hakarete uğradım , muhafazakar arkadaşlarımızdan bir kişi bile beni savunması , hoş böyle bir brklentim de olmadı zaten , ancak artık 90'larda yaşamıyoruz , kimse başörtülü diye okuyamamak , devlet kurumlarında calisanamamak gibi sorunlar yaşanmiyor ( çok şükür)
Ancak ülkede ayrımcılık yapan , kendisi gibi olmayanlardan nefret eden bir kısım da mevcut söz konusu üye gibi
Bunun gibilerin karşısında esas eskiden ezilenlerin durması gerektiğini düşünüyorum
Ben zamanında mini etegimle İstanbul üniversitesi kapısında türbanlı arkadaşlarımla beraber polisten dayak da yedim ama gün gelip o gün ezilenlerin bu kadar haksızlığa sesini cikarmayip , ezme sırası bizde diye düşüneceğini hiç akıl edememiştim
Gerçekten büyük hayal kırıklığı benimicin