Erkek arkadasımlabir yıllık flörtten sonra evlendik.O genelde bana karsı anlayışlı,kibar. Şİmdiye kadar hiçbir sikayetim olmadı ondan yana.Yaşadıgımız yer küçük bir yer,onun memleketi.Bir yıl zarfında zaten aramızda küçük seyler oluyordu ama öyle büyük yakınlaşmalar olmamıstı.Tatile çıkmaya karar verdik.
Tatil yapacagımız yere geldik yasadıgımız yerden çok uzaklara...Çok güzeldi,geziyorduk,denize giriyorduk,çok gülüyorduk.İlk birlikteliğimdi ama benden hiçbirsey gelmedi.Aslında tam olarak birleşebildik mi onu bile bilmiyorum.Daha önce kimseyle aramda bir sey yasanmadıgını söylemiştim kendine.O an hiçbir sey olmadıgını görünce ben kendiisnden daha çok panik oldum.Niye gelmedi, bi terslik var diye ve o sonunda beklenen soruyu sordu kimseyle daha önce aranda bir sey yasanmadıgına emin misin dedi ben yıkıldım,evlenmeyi düşündüğüm insandan sogudum.Bir de doktora git dedi.Ben cok sasırdım kızlar bu güvensizlik,şüphe ne kadar kırıcı bir sey.Bir saat sonra geldi barısmaya calıstı biliyorum bu aslında ayrılma bnedeni bile olabilir.Ne yapmalıyım
evlenmeyi düşündüğüm insan, evlendik.
anlamadım nasıl yani evli misiniz değil misiniz
Evlisin ya da degilsin, erkeklerin guvensizligi birseyler yasayip operasyon geciren sonra hic birsey yasamamis gibi davrananlar yuzunden oluyor. Acaba kandirildim mi , acaba yalan mi soyluyor gibi dusunceler aklina geliyor. O yuzden hep diyorum ki yasadiginizin arkasinda durun ama karsit gorusler(yasayipta operasyon gecirenler) size ne benim hayatim ister diktirim ister diktirmem, ne yasadigimi sen biliyor musun ki boyle tok tok konusuyorsun, kinama basina gelir demek oluyor. Sorun da iste senin gibi masumlarda ortaya cikiyor. Ben erkek olsam bende boyle davranirdim belki.
Erkek olsam böyle davranırdım kısmına değil de
erkeklerde ki güvensizlik kısmına katılıyorum.
Erkekler günümüzde bütün kızları etiketlemiş durumda.
O yüzden evlenmeye yanaşmıyorlar.
Evlisin ya da degilsin, erkeklerin guvensizligi birseyler yasayip operasyon geciren sonra hic birsey yasamamis gibi davrananlar yuzunden oluyor. Acaba kandirildim mi , acaba yalan mi soyluyor gibi dusunceler aklina geliyor. O yuzden hep diyorum ki yasadiginizin arkasinda durun ama karsit gorusler(yasayipta operasyon gecirenler) size ne benim hayatim ister diktirim ister diktirmem, ne yasadigimi sen biliyor musun ki boyle tok tok konusuyorsun, kinama basina gelir demek oluyor. Sorun da iste senin gibi masumlarda ortaya cikiyor. Ben erkek olsam bende boyle davranirdim belki.
ismine erkek denilen öküzler yüzünden kızlar hymenoplasti yaptırıyor
bu olaya tamamen karşıyım ama ne olduysa erkekler kendi ediyor kendi buluyor
her sevgilimle yatayım ama karım bakire olsun ohh ne ala.
sonra cinselliğini yaşayan kadın orospu, kendileri namus abidesi oluyor
kendisi bakir-bakire olan bir insanın sadece kendisi gibi birini istemeye hakkı var.
yoksa fazla konuşmasınlar.
adama bak kendisi bakir miymiş acaba.
bi de evlendiği kadına güvenmiyor.
ne kadar terbiyesizce.
sakın doktora filan gidip de kendini küçük düşürme.
ayrıca kanamayan çok kadın var, onun cücük beyni düşünmüyor tabi böyle şeyleri.
Tercih meselesi canim. Durust olup oyle bir okuzle evlenmemek daha iyi bence.
ya bence de tabi ki her zaman dürüstlükten yanayımdır, yukarda da yazdım hymenoplasti olayına karşıyım diye.
ama kızcağız bakireymiş işte ve de evlenmiş, nasıl bir öküzle evlenmiş işte.
Böyle kızlar varken ortalıkta erkekler
onları bedava göğüs, kalça ve vajina olarak görüyor.
Daha ötesi yok.
(İstisnalar hariç tabi.)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?