Böyle kızlar varken ortalıkta erkekler
onları bedava göğüs, kalça ve vajina olarak görüyor.
Daha ötesi yok.
(İstisnalar hariç tabi.)
Anlatımınızda hatalar ve eksikler var. Zaten cevapta vermemişsiniz.
Sanki öylesine atılmış bir konu ortaya.
....
Bu tür düşünen adamlar hangi çağda kaldı, tıbben bunun mümkün olduğunu bilmiyorlar mı ?
Ayrıca '' aa, niye öyle oldu '' diye şaşıran kızlarda aynı çağdan kalma. Niye şaşırıyorsun, bilmiyor musun mümkün olduğunu ?
Kızlık zarının aşırı esnek olmasından dolayı kanama olmayabiliyor. Ablamda doktora bu yüzden gitmişti fakat eşi sorun yapmamıştı. Ablam merakından gitmişti. Eşinizin size bunu demesi gerçekten gurur kırıcı. Size güvenmediğini gösteriyor. Ne desem bilemedim.
Hayır ..
Anladığım kadarıyla evlenmişler,resmi nikah olmuş ama düğün olmamış.
Tatile çıkmışlar ve ilk gece de bayan eşine bugüne kadar kimse ile birlikte olmadığını
söylemiş fakat kan gelmediği için eşi inanmayıp doktora gitmesini istemiş.
Böyle kızlar varken ortalıkta erkekler
onları bedava göğüs, kalça ve vajina olarak görüyor.
Daha ötesi yok.
(İstisnalar hariç tabi.)
nasıl kızlar???evlenmeden cinsel birliktelik yaşayan mı?onlar bedavaysa ötekiler paralı mı oluyor??o daha kötü bence
Var olan sevgilisinden daha iyisini bulan,
Her önüne gelenle "Seviyorum !Zaten evleneceğiz! ( bunu düşünen sadece kız tabi ) cinselliği de yaşayalım " deyip
birliktelik yaşayan kızlar.
Sonra da gerçekten evlenecekleri zaman bir operasyonla
maske takan kızlar.
Bu demek değildir ki bunları yapmayan paralı mı?
Buradan böyle bir anlam nasıl çıkardınız?
Hayatta her şey oran- orantıdan ibaret değil ki.
Her önüne gelenle "Seviyorum !Zaten evleneceğiz! ( bunu düşünen sadece kız tabi ) cinselliği de yaşayalım " deyip
maske takan kızlar.
maske takan kızlar.
keşke Allah konuşma yeteneğini sadece hakedenlere verseydi,her ağzı olan konuşamasaydı
size ne bundan,kadınları aşağılayanlar yine sizin gibi kadınlar...bedavaymış,paralıymış,mücevhermiş,şuymuş buymuş...
size kimse zorla bişey yapmadıktan sonra,insanların yaptıkları sizi ilgilendirmez...
Erkek arkadasımlabir yıllık flörtten sonra evlendik.O genelde bana karsı anlayışlı,kibar. Şİmdiye kadar hiçbir sikayetim olmadı ondan yana.Yaşadıgımız yer küçük bir yer,onun memleketi.Bir yıl zarfında zaten aramızda küçük seyler oluyordu ama öyle büyük yakınlaşmalar olmamıstı.Tatile çıkmaya karar verdik.
Tatil yapacagımız yere geldik yasadıgımız yerden çok uzaklara...Çok güzeldi,geziyorduk,denize giriyorduk,çok gülüyorduk.İlk birlikteliğimdi ama benden hiçbirsey gelmedi.Aslında tam olarak birleşebildik mi onu bile bilmiyorum.Daha önce kimseyle aramda bir sey yasanmadıgını söylemiştim kendine.O an hiçbir sey olmadıgını görünce ben kendiisnden daha çok panik oldum.Niye gelmedi, bi terslik var diye ve o sonunda beklenen soruyu sordu kimseyle daha önce aranda bir sey yasanmadıgına emin misin dedi ben yıkıldım,evlenmeyi düşündüğüm insandan sogudum.Bir de doktora git dedi.Ben cok sasırdım kızlar bu güvensizlik,şüphe ne kadar kırıcı bir sey.Bir saat sonra geldi barısmaya calıstı biliyorum bu aslında ayrılma bnedeni bile olabilir.Ne yapmalıyım
Bütün sayfaları okudunuz mu?
Asıl bahsettiğimiz kişilerin davranışları yüzünden masum kadınlar aşağılanıyor!
yani biriyle birlikte olmuş kadınlar suçlu kadınlar mı?kim karar veriyor buna
yani biriyle birlikte olmuş kadınlar suçlu kadınlar mı?kim karar veriyor buna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?