çok kırıcı :(

Adama bak kendi bakirmiymiş önce bir ona bu soruyu sorun bakalım
kendileri bekarken evli bekar ... farketmez sadece kadın olsun mantğıyla önlerine her çıkan fırsatı değerlendirmeyi kar sayarak her türlü şeyi yaşayan sonrada el değmemiş kızla evleneyim mantığındaki bu basit kafalı adam müsvettelerinden nefret ediyorum
namus bacak arasında arayan bu kıt zekalılar şunuda bilsinlerki ters ilişki , oral ilişki her türlü şeyi yaşayan bayanda kızdır , eline erkek eli değmemiş bayanda kızdır ikisini nasıl ayıracaksınız acaba
keşke erkekler karşılarındaki kadınlara her anlamda güvenseler sadece kızlık kanına bakmadan kadının ruhuna ,kişiliğine , insanlığına , maneviyatınada baksalarda evlilikler yalanlar üzerine kurulmasa

Keşke o kadar çok panik olmayıp ona bunun olası bir durum olduğunu açıklasaydınız;
eğer bunu ekstra bir pişkinlik olarak algılayarak sizin yalan söylediğinize dair şüpheleri devam ederse yol verin gitsin.

Daha önce hiç ilişki yaşamadığınız halde bunu kendisine kabullendiremeyip; ona daha önce zar diktirme operasyonu geçirmiş ama kendisine o bir kaç damla kanı sunan bir başka kadınla mutlu olma imkanı sunarsınız kendini kandıra kandıra.

Son düzenleme:

tabi canım zaten avrupa da yaşıyoruz ya,yaşadığının arkasında duracakmış kadın!
senin kadın dediğin kişi sürekli baskı altında tutulup ezilip aşağılanıyor,her gün onlarcası kocaları,sevgilileri,adamlar tarafından iffetsizlikle suçlanıp öldürülüyor...
neden?
aslında nedeni senin gibi kadınların büyüttüğü çocuklar olarak yetiştikleri için...
niye hymenoplasti Türkiyede çok yaygın,çünkü bekaret yüzünden kadınlar öldürülüyor,hem istemediği adamla evlendirilip hem bakire olmadığı için öldürülenler var...
biriyle birlikte olmayı suç/ceza ilişkisinde görmeyen bir ülke olsaydı türkiye kızlar da doktor aramazlardı kapı kapı gezip...ama her haltı yapan sonra da " aman güneşe bile çıkmamış olsun" diyen erkeklere müstehak...
kandırılmayı da hakediyorlar herşeyi de...
siz kimsiniz,sen kimsin de yargılıyorsun?
erkekleri eğitmek istiyorsak kadınlardan başlamalıyız...
yani bu zihniyeti değiştirmeliyiz...

Son düzenleme:

Bakın aynı şeyi söylüyoruz ama benim burada bahsettiğim kişiler
onunla bununla gezeyim sonra da yağlı bir kapıya yamanayım diyen kişiler.
Çevir kazı yanmasın tarzında olan kişiler.
Tabiki bakirelik önemli olmasa hymenoplasti yaygın olmazdı Türkiye'de .
Siz bir kadını istemeyerek bu duruma maruz kalmış gibi ele alıyorsunuz
ben ise isteyerek , bilerek bunu yaşayan ve sonucuna katlanmayanları baz alarak yazıyorum.

Kadın istemediği sürece erkek ne yapabilir? Bu ülkede cinselliğin tabu olduğunu bile bile yaşıyorsan arkasında duracaksın duracaksın ki bu olgu artık çürüyebilsin. Zaten bu tarz kadınlar artıkça anca çürüyebilir bu.

Senin anlattığın iki yüzlülüğe giriyor aile ve toplum her zaman var diktirmeye gidince var olmuyor birden bire. Toplumu oluşturanlarda bireylerdir bizleriz biz nasıl durursak toplumda o şekilde yapılanır.

Bu forumda ne kadınlar okuduk ne arkadaşını anlatanlar gördük çevremizde liswde üni.de hiç mi görmedik ? Erkeğin ne halt ettiğini boşverin önce kişi kendine bakacak kendine. Karşındaki ne ise sende aynısı olmak zorunda değilsin bu zırvalıklar bahaneden başka bişey değildir.

Diktirdin kocanı kandırdın kocan seni mi seviyor hayatını sana mı adıyor yoksa yarattığın sahte sene mi ? Kişinin kendisine saygısı olacak sen bunu yaparak kendini zaten bir et parçası olaeak gördüğünü kabul etmiş olmuyormusun ?

Konunun ilk başlarındaki yorumum .
Umarım söylediklerim anlaşılmıştır.

şimdi ben anlayamadım
konu sahibi evli mi değil mi
biri beni aydınlatabilir mi :44::44:

isteyerek bilerek de yaşayabilir,buna siz ne karışırsınız?
o yağlı kapı sizle evlenmiyor,o "iffetsiz" kızla evleniyor diye mi bu kızgınlığınız yoksa
iffetsiz kızlar "en kıymetli mücevherlerini" saklamadıkları halde hanımefendi olabiliyor diye mi kızgınlığınız?
size ne bundan?
bir insanın hırsızlık yapmış olması diğer insanları bu kadar sinirlendirmezken,bu niye riyakarlık olarak görünüyor?
namus kumkumalığı yapanlar asıl iffetsizlerdir benim gözümde de mesela....
çünkü İslamda kadın erkek zinası eşittir.
ama erkekler yapsa da göze görünmediği(zarları yok) taktirde önemsemiyorlar,ama bir kadın yapınca kopartın vaveylayı "iffetsiz" diye...
biriyle birlikte olmayan kadın masum
güldürmeyin beni...
beyinde başlar beyinde biter herşey,içi "kötü kadın" olandan korusun Allah bizi.

Arkadaşlar bence hiç tartışma ortamına girmeyin.. Konu sahibinin çokta umrunda değil sanki...
Bu konu da fake gibi geldi bana..

Af edersiniz ama siz burada arkadaşımın ve aynı fikirde olan benim yazdıklarımı gerçekten mi anlamadınız yok ise bilerek mi yapıyorsunuz ?

yani aslında türkçemizde buna uygun çok güzel cümleler var da burda söylemim şimdi.kısacası öyle başa böyle tarak diyeyim.erkeklerin çoğu diktirmiş kızı hakediyor şimdi doğruya doğru.aşşağılık olan kendi bu özelliğe sahip olmadığı halde karşısındakinden bekaret beklemek.ha ama onlar dürüst en azından yaptığının arkasında falan gibi muhabbetlere girecekseniz yine ben size diyeyim dürüstlük her durumda erdem değildir.ya da şöyle söyliyim herkes kendi menfaatlerine ters düşmediği müddetçe dürüsttür."ben her fırsatta cinselliğimi yaşarım ama evlenmeye bakire kız ararım" demek dürüstlük değil ikiyüzlülüğün daniskasıdır.yanii en başta dediğim gibi onlar da bunu hakediyor

genelde hababam sınıfında perran kutmanın canlandırdığı 50 yaşında "ben el değmemiş kızım" diye bağıran "hürrem hoca"lar şikayetçidir bu tarz durumlardan...
çünkü düşünce tarzları genelde şu " benle niye kimse evlenmiyor,o kızlarla niye evleniyorlar"
yaptıklarının arkasında dursunlar diyorlar,sen kadın olduğun halde biriyle birlikte olmuş kadını "suçlu" görüyosan, über ataerkil yetişmiş adamlar ne yapacak o kıza acaba?
tecrit mi edecekler,recm mi edecekler?
herşey müstehak bu beyin tarzına!
dayanağınız dinse,dinde aynı cezası kadınlar erkeğin zinasının...
kanunsa kanunda da eşit...
niye sadece kadın çekiyor cezayı örümcek zihinlerde?

Bence kimse yalan bir hayatı hak etmez. Erkeğe tek başına yüklenmek doğru değil empati kurulduğunda.

Erkek yaşıyorsa kız değilim zaten diye takılanlar ile yada arkasında duracak güçte olanlar ile yaşıyor. Ama adı çıkmış kızlar ile arkadaşlar arasında hep bu kız ile yattım şöyle böyle diye kendide gidiyor kızın canına minnet evlenince evinin kadını çocuğunun annesi böyle bir kadın olmasını istermisin erkek olsan ? O zaten kaç kişi ile yattığını biliyor partnerinin genelde yada yatakta ki hünerinden. Kadın bir defa yaşadı pişman yada tecavüze uğradı inanırmı ? Diktirmeye parası olmayıp yalan uyduranlarda var sonuçta tecavüze uğradım diye. Burada biri bile vardı bir kişi olduğunu söyledim ama dört kişi aslında diye ve burada bize bile yalan söyleyenler var derdini açarken tehdit ediliyordu biri abine söylerim diye özelden görüştük arkadaş olduk meğer ne biri ooo.

Kadın olarak arkasında durursak kendi yaptığımızın kimse bize laf edemez daha önce de dedim bu ülkede en büyük tabu sen bunu bilerek evet diyorsun.

helloooo,soruyorum dayanağın ne diye?anca erkekle empati kur zaten sen...madem insanı kirleten bişey bu,sen niye temzi halinle kirli bir kocayla evleniyosun?
e be kadın neden erkekle empati yapıyosun derler adama...

Sen başka konuyu okuyup burayamı yazıyorsun anlamadım ? Ve birşey sordum cevaplamadın arkasında dursun diyenlerden biriyim benim nerede biri ile birlikte oldu suçludur diye ima ettiğim belirttiğim bir ibare gördünmü yazdıklarımda ?

Insanlar her zaman tek tarafa yuklenmeyi cok severler. Evlilik disi iliski yasarsin beni ilgilendirmez. Istedigini istedigin kadar yasa ama madem bu kadar kotu bu erkekler ve bakire kiz istemekte haksizlar, sen neden bu kafada olan bir erkekle neden evlenmek istersin. Iste ben de onu anlamam. Bekaret bu kadar onemli olsaydi erkekler icin, o zaman ilk bakire olan kizla evlenirlerdi, onlari terketmezlerdi. Herseyin farkindalar biliyorlar. Kandirilmaya calistiklarini biliyorlar, yalanci biriyle evlenmek uzere olduklarini biliyorlar. Kadinlar gercekte kimi kandirdiklarini biliyorlar mi?

helloooo,soruyorum dayanağın ne diye?anca erkekle empati kur zaten sen...madem insanı kirleten bişey bu,sen niye temzi halinle kirli bir kocayla evleniyosun?
e be kadın neden erkekle empati yapıyosun derler adama...

İnsanı niye kirletsin ki bu benim böyle bir şey ima ettiğimi nerede gördün ?

Benim cinselliğimi yaşamadığımı nereden biliyorsun ? Okuduklarını kendin sırf polemik yaratmak adına çevirip duruyorsun benim gözümde saçmalamaktan başka bir şey yapmıyorsun.

Toplumun '' über ataerkil '' yetişmemiş bir kısımı var , istatiksel bir veri sunamayacağım ama azımsanmayacak bir sayıda.

Neden yaşadığı ilişkileri yatıp kalkma sayısını hesap etmeyecek aynı beyin tarzına sahip bir adamla yalansız dolansız bir ilişki yaşatmıyoruz örneklerimizde.

İlle örümcek beyinli (!) bir adama zarını diktirmiş (!) bir kadını münasip görmek neden?

valla clariss,sen ve london2012 altın günü düzenleyin oturun kadınları fişleyin:)
saçmalamak mı?sen resmen adı saçmaca olan bbir dil oluşturmuşsun...
"senin zihniyetinde kadınlar" varken,bişeyleri istediği gibi yaşayan kadınların çoğunun(eğitim düzeyi yüksek kesimlerde yaşayanlar hariç) tecritten korkabileceği gelmiyor değil mi aklına?

Saçnalamayı bırakıp soruma cevap verirmisin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…