Erkek arkadasımlabir yıllık flörtten sonra evlendik.O genelde bana karsı anlayışlı,kibar. Şİmdiye kadar hiçbir sikayetim olmadı ondan yana.Yaşadıgımız yer küçük bir yer,onun memleketi.Bir yıl zarfında zaten aramızda küçük seyler oluyordu ama öyle büyük yakınlaşmalar olmamıstı.Tatile çıkmaya karar verdik.
Tatil yapacagımız yere geldik yasadıgımız yerden çok uzaklara...Çok güzeldi,geziyorduk,denize giriyorduk,çok gülüyorduk.İlk birlikteliğimdi ama benden hiçbirsey gelmedi.Aslında tam olarak birleşebildik mi onu bile bilmiyorum.Daha önce kimseyle aramda bir sey yasanmadıgını söylemiştim kendine.O an hiçbir sey olmadıgını görünce ben kendiisnden daha çok panik oldum.Niye gelmedi, bi terslik var diye ve o sonunda beklenen soruyu sordu kimseyle daha önce aranda bir sey yasanmadıgına emin misin dedi ben yıkıldım,evlenmeyi düşündüğüm insandan sogudum.Bir de doktora git dedi.Ben cok sasırdım kızlar bu güvensizlik,şüphe ne kadar kırıcı bir sey.Bir saat sonra geldi barısmaya calıstı biliyorum bu aslında ayrılma bnedeni bile olabilir.Ne yapmalıyım
Cımbızla kelime çekip polemik yaratmak ne kadar doğru?
Biriyle birlikte olan kadınlar suçlu değil,
Biriyle birlikte olup ,yaşadığının arkasında durmayan , ayrılınca da yeni limanlara yelken açmak için
zarını diktirmek gibi aşağılık bir işlemi yapıp/yaptırıp
dolaşan kadınlar suçlu!
Bunun cezasını da ilk gece kanama olmayınca eşi tarafından suçlanan masum kadınlar çekiyor diyorum ben.
tabi canım zaten avrupa da yaşıyoruz ya,yaşadığının arkasında duracakmış kadın!
senin kadın dediğin kişi sürekli baskı altında tutulup ezilip aşağılanıyor,her gün onlarcası kocaları,sevgilileri,adamlar tarafından iffetsizlikle suçlanıp öldürülüyor...
neden?
aslında nedeni senin gibi kadınların büyüttüğü çocuklar olarak yetiştikleri için...
niye hymenoplasti Türkiyede çok yaygın,çünkü bekaret yüzünden kadınlar öldürülüyor,hem istemediği adamla evlendirilip hem bakire olmadığı için öldürülenler var...
biriyle birlikte olmayı suç/ceza ilişkisinde görmeyen bir ülke olsaydı türkiye kızlar da doktor aramazlardı kapı kapı gezip...ama her haltı yapan sonra da " aman güneşe bile çıkmamış olsun" diyen erkeklere müstehak...
kandırılmayı da hakediyorlar herşeyi de...
siz kimsiniz,sen kimsin de yargılıyorsun?
erkekleri eğitmek istiyorsak kadınlardan başlamalıyız...
yani bu zihniyeti değiştirmeliyiz...
tabi canım zaten avrupa da yaşıyoruz ya,yaşadığının arkasında duracakmış kadın!
senin kadın dediğin kişi sürekli baskı altında tutulup ezilip aşağılanıyor,her gün onlarcası kocaları,sevgilileri,adamlar tarafından iffetsizlikle suçlanıp öldürülüyor...
neden?
aslında nedeni senin gibi kadınların büyüttüğü çocuklar olarak yetiştikleri için...
niye hymenoplasti Türkiyede çok yaygın,çünkü bekaret yüzünden kadınlar öldürülüyor,hem istemediği adamla evlendirilip hem bakire olmadığı için öldürülenler var...
biriyle birlikte olmayı suç/ceza ilişkisinde görmeyen bir ülke olsaydı türkiye kızlar da doktor aramazlardı kapı kapı gezip...ama her haltı yapan sonra da " aman güneşe bile çıkmamış olsun" diyen erkeklere müstehak...
kandırılmayı da hakediyorlar herşeyi de...
siz kimsiniz,sen kimsin de yargılıyorsun?
erkekleri eğitmek istiyorsak kadınlardan başlamalıyız...
yani bu zihniyeti değiştirmeliyiz...
Bir de bu diktirme olayı her önüne gelene yapılmamalı / yaptırılmamalı diye düşünüyorum.
Tecavüz gibi adli durumlar için bu yola başvurulabilir.
Çünkü bu tür olayı yaşayan birisi travmalardan kurtulup geçmişe sünger
çekip yeni bir hayata ancak bu şekilde başlayabilir.
Ama "Ben onla bunla gezeyim ,tozayım, seviyorum madem cinselliği de sonuna kadar yaşayayım
evlenmeden önce de bu iş bir operasyona bakar." mantığı ile
yaşayan hem cinslerime ne desem az!
Bakın aynı şeyi söylüyoruz ama benim burada bahsettiğim kişiler
onunla bununla gezeyim sonra da yağlı bir kapıya yamanayım diyen kişiler.
Çevir kazı yanmasın tarzında olan kişiler.
Tabiki bakirelik önemli olmasa hymenoplasti yaygın olmazdı Türkiye'de .
Siz bir kadını istemeyerek bu duruma maruz kalmış gibi ele alıyorsunuz
ben ise isteyerek , bilerek bunu yaşayan ve sonucuna katlanmayanları baz alarak yazıyorum.
isteyerek bilerek de yaşayabilir,buna siz ne karışırsınız?
o yağlı kapı sizle evlenmiyor,o "iffetsiz" kızla evleniyor diye mi bu kızgınlığınız yoksa
iffetsiz kızlar "en kıymetli mücevherlerini" saklamadıkları halde hanımefendi olabiliyor diye mi kızgınlığınız?
size ne bundan?
bir insanın hırsızlık yapmış olması diğer insanları bu kadar sinirlendirmezken,bu niye riyakarlık olarak görünüyor?
namus kumkumalığı yapanlar asıl iffetsizlerdir benim gözümde de mesela....
çünkü İslamda kadın erkek zinası eşittir.
ama erkekler yapsa da göze görünmediği(zarları yok) taktirde önemsemiyorlar,ama bir kadın yapınca kopartın vaveylayı "iffetsiz" diye...
biriyle birlikte olmayan kadın masum
güldürmeyin beni...
beyinde başlar beyinde biter herşey,içi "kötü kadın" olandan korusun Allah bizi.
Cımbızla kelime çekip polemik yaratmak ne kadar doğru?
Biriyle birlikte olan kadınlar suçlu değil,
Biriyle birlikte olup ,yaşadığının arkasında durmayan , ayrılınca da yeni limanlara yelken açmak için
zarını diktirmek gibi aşağılık bir işlemi yapıp/yaptırıp
dolaşan kadınlar suçlu!
Bunun cezasını da ilk gece kanama olmayınca eşi tarafından suçlanan masum kadınlar çekiyor diyorum ben.
Hayır değil kişinin tercihi ama ondan ona atlıyan modernim şuyum buyum diye takılan kadınlar var iş evlilik olunca dr.önerisi isteyen kaça nerede diktirdiniz yada timsah gözyaşı döküp tecavüze uğradım diye kendini yırtan işte bu kadınlar yüzünden gerçekten tecavüze uğrayan kadında sevdiği ile yaşayıp pişmanlık duyarak bir daha yapmayan kadın zarar görüyor aynı kefeye konuyor. "En namuslusu bile kaç defa diktiriyor" yada "Hepsi zaten tecavüze uğruyor ya" gibi erkeklerin ağzına sakız olmuş sözlerin kaynağı nedir ?
yani aslında türkçemizde buna uygun çok güzel cümleler var da burda söylemim şimdi.kısacası öyle başa böyle tarak diyeyim.erkeklerin çoğu diktirmiş kızı hakediyor şimdi doğruya doğru.aşşağılık olan kendi bu özelliğe sahip olmadığı halde karşısındakinden bekaret beklemek.ha ama onlar dürüst en azından yaptığının arkasında falan gibi muhabbetlere girecekseniz yine ben size diyeyim dürüstlük her durumda erdem değildir.ya da şöyle söyliyim herkes kendi menfaatlerine ters düşmediği müddetçe dürüsttür."ben her fırsatta cinselliğimi yaşarım ama evlenmeye bakire kız ararım" demek dürüstlük değil ikiyüzlülüğün daniskasıdır.yanii en başta dediğim gibi onlar da bunu hakediyor
Bence kimse yalan bir hayatı hak etmez. Erkeğe tek başına yüklenmek doğru değil empati kurulduğunda.
Erkek yaşıyorsa kız değilim zaten diye takılanlar ile yada arkasında duracak güçte olanlar ile yaşıyor. Ama adı çıkmış kızlar ile arkadaşlar arasında hep bu kız ile yattım şöyle böyle diye kendide gidiyor kızın canına minnet evlenince evinin kadını çocuğunun annesi böyle bir kadın olmasını istermisin erkek olsan ? O zaten kaç kişi ile yattığını biliyor partnerinin genelde yada yatakta ki hünerinden. Kadın bir defa yaşadı pişman yada tecavüze uğradı inanırmı ? Diktirmeye parası olmayıp yalan uyduranlarda var sonuçta tecavüze uğradım diye. Burada biri bile vardı bir kişi olduğunu söyledim ama dört kişi aslında diye ve burada bize bile yalan söyleyenler var derdini açarken tehdit ediliyordu biri abine söylerim diye özelden görüştük arkadaş olduk meğer ne biri ooo.
Kadın olarak arkasında durursak kendi yaptığımızın kimse bize laf edemez daha önce de dedim bu ülkede en büyük tabu sen bunu bilerek evet diyorsun.
genelde hababam sınıfında perran kutmanın canlandırdığı 50 yaşında "ben el değmemiş kızım" diye bağıran "hürrem hoca"lar şikayetçidir bu tarz durumlardan...
çünkü düşünce tarzları genelde şu " benle niye kimse evlenmiyor,o kızlarla niye evleniyorlar"
yaptıklarının arkasında dursunlar diyorlar,sen kadın olduğun halde biriyle birlikte olmuş kadını "suçlu" görüyosan, über ataerkil yetişmiş adamlar ne yapacak o kıza acaba?
tecrit mi edecekler,recm mi edecekler?
herşey müstehak bu beyin tarzına!
dayanağınız dinse,dinde aynı cezası kadınlar erkeğin zinasının...
kanunsa kanunda da eşit...
niye sadece kadın çekiyor cezayı örümcek zihinlerde?
Bence kimse yalan bir hayatı hak etmez. Erkeğe tek başına yüklenmek doğru değil empati kurulduğunda.
Erkek yaşıyorsa kız değilim zaten diye takılanlar ile yada arkasında duracak güçte olanlar ile yaşıyor. Ama adı çıkmış kızlar ile arkadaşlar arasında hep bu kız ile yattım şöyle böyle diye kendide gidiyor kızın canına minnet evlenince evinin kadını çocuğunun annesi böyle bir kadın olmasını istermisin erkek olsan ? O zaten kaç kişi ile yattığını biliyor partnerinin genelde yada yatakta ki hünerinden. Kadın bir defa yaşadı pişman yada tecavüze uğradı inanırmı ? Diktirmeye parası olmayıp yalan uyduranlarda var sonuçta tecavüze uğradım diye. Burada biri bile vardı bir kişi olduğunu söyledim ama dört kişi aslında diye ve burada bize bile yalan söyleyenler var derdini açarken tehdit ediliyordu biri abine söylerim diye özelden görüştük arkadaş olduk meğer ne biri ooo.
Kadın olarak arkasında durursak kendi yaptığımızın kimse bize laf edemez daha önce de dedim bu ülkede en büyük tabu sen bunu bilerek evet diyorsun.
helloooo,soruyorum dayanağın ne diye?anca erkekle empati kur zaten sen...madem insanı kirleten bişey bu,sen niye temzi halinle kirli bir kocayla evleniyosun?
e be kadın neden erkekle empati yapıyosun derler adama...
genelde hababam sınıfında perran kutmanın canlandırdığı 50 yaşında "ben el değmemiş kızım" diye bağıran "hürrem hoca"lar şikayetçidir bu tarz durumlardan...
çünkü düşünce tarzları genelde şu " benle niye kimse evlenmiyor,o kızlarla niye evleniyorlar"
yaptıklarının arkasında dursunlar diyorlar,sen kadın olduğun halde biriyle birlikte olmuş kadını "suçlu" görüyosan, über ataerkil yetişmiş adamlar ne yapacak o kıza acaba?
tecrit mi edecekler,recm mi edecekler?
herşey müstehak bu beyin tarzına!
dayanağınız dinse,dinde aynı cezası kadınlar erkeğin zinasının...
kanunsa kanunda da eşit...
niye sadece kadın çekiyor cezayı örümcek zihinlerde?
İnsanı niye kirletsin ki bu benim böyle bir şey ima ettiğimi nerede gördün ?
Benim cinselliğimi yaşamadığımı nereden biliyorsun ? Okuduklarını kendin sırf polemik yaratmak adına çevirip duruyorsun benim gözümde saçmalamaktan başka bir şey yapmıyorsun.
valla clariss,sen ve london2012 altın günü düzenleyin oturun kadınları fişleyin:)
saçmalamak mı?sen resmen adı saçmaca olan bbir dil oluşturmuşsun...
"senin zihniyetinde kadınlar" varken,bişeyleri istediği gibi yaşayan kadınların çoğunun(eğitim düzeyi yüksek kesimlerde yaşayanlar hariç) tecritten korkabileceği gelmiyor değil mi aklına?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?