çok kırıcı :(

Ben daha önceki konunada bir göz attım ve erkek arkadaşının en küçük tartışmada hemen ayrılalım dediğinden bahsetmişsin.En küçük tartışmada ayrılalım diyen birisiyle ben yerinizde olsam aşkımdan ölsemde böyle bir yakınlaşmaya kalkışmazdım.Zaten seven erkek böyle bir soruyu sormaz diye düşünüyorum.Sonuçta ilk olduğunu senin halinden tavrından anlamıştır.Birde evli misin değil misin tam anlayamadım ama ben bekar olduğunu düşünerek yorum yaptım.Tatile gitmeniz güzel bende eşimle sevgiliyken tatillere gittim ama her gidişin bir dönüşü var o yüzden o anki duygularla hareket etmen iyi olmamış.Biz o özel anı ilk gecemize sakladık ve iyikide öyle yapmışız.Herşey zamanında güzel bence

Anlatımınızda hatalar ve eksikler var. Zaten cevapta vermemişsiniz.
Sanki öylesine atılmış bir konu ortaya.
....

Bu tür düşünen adamlar hangi çağda kaldı, tıbben bunun mümkün olduğunu bilmiyorlar mı ?
Ayrıca '' aa, niye öyle oldu '' diye şaşıran kızlarda aynı çağdan kalma. Niye şaşırıyorsun, bilmiyor musun mümkün olduğunu ?

Böyle kızlar varken ortalıkta erkekler
onları bedava göğüs, kalça ve vajina olarak görüyor.
Daha ötesi yok.
(İstisnalar hariç tabi.)

Kesinlik ile durum böyle seviyorum yaşarım diyorlar ki karşı değilim kişinin özeli hayatı yaşasın ama evliliğe gelince diktireyim diyorlar. Erkekler bakire kızlar ile birlikte olmuyor cinsellik istedikçe zaten kız değilim diyenler ile cinselliğini yaşıyorlar ve şuan onlarda evlenilirken kandırılma tekniklerini çok iyi biliyor sözlük sitesi veya orada burada diktiren hemcinslerimin alıntısı yapılmıyormu ? Arkasında duranlar oldukça bu olgu yok olacaktır ama bizde okul bitince hemen diktirmeye yada evlenince hemen diktirmeye koşuyorlar niye ailesi duymasın suçlu kim toplum ve erkek peki sen evet diyerek yaşadın bunu kurbanmısın masummusun ? Böyle kadınlar oldukça bu ülkede kadın et parçası sıfatından kurtulamaz böyle arkadaşlarımın hakkında da kötü düşünceler oluşur erkeğinin beyninde. Daha yazılacak tartışılacak çok şey var yazılabilir ama malum klasik laflar çıkar ; "Sen benim başıma ne geldi biliyormusun?" "Kınadığını yaşamadan ölmezsin" gibi gerçekten tecavüz gibi kötü bir eyleme uğrayanda etiketleniyor gerçekten hata yaptığını algılayıp pişman olup yapmayanda etiketleniyor.

Toplum biziz ben sen o ve toplum öyle değil biz böyleyiz...

bu durum mümkün bunu doktorlarda söylüyor.eşinin sana güvenmemesi hoş değil.seni tanıyorsa güveniyorsa böyle bir soru sormamalıydı:20:hiç taviz verme alttan alma ben kendime güveniyorum keşke sen de bana biraz güvenseydin diyebilirsin:31:

Kızlık zarının aşırı esnek olmasından dolayı kanama olmayabiliyor. Ablamda doktora bu yüzden gitmişti fakat eşi sorun yapmamıştı. Ablam merakından gitmişti. Eşinizin size bunu demesi gerçekten gurur kırıcı. Size güvenmediğini gösteriyor. Ne desem bilemedim.

Anlatımınızda hatalar ve eksikler var. Zaten cevapta vermemişsiniz.
Sanki öylesine atılmış bir konu ortaya.
....

Bu tür düşünen adamlar hangi çağda kaldı, tıbben bunun mümkün olduğunu bilmiyorlar mı ?
Ayrıca '' aa, niye öyle oldu '' diye şaşıran kızlarda aynı çağdan kalma. Niye şaşırıyorsun, bilmiyor musun mümkün olduğunu ?

Kızlık zarının aşırı esnek olmasından dolayı kanama olmayabiliyor. Ablamda doktora bu yüzden gitmişti fakat eşi sorun yapmamıştı. Ablam merakından gitmişti. Eşinizin size bunu demesi gerçekten gurur kırıcı. Size güvenmediğini gösteriyor. Ne desem bilemedim.

Gerçekten hangi çağda yaşıyoruz .
Kızlık zarı ile ilgili olarak yukarıda söylenilenleri bilmeyen kız mı kaldı Allah aşkına?
Erkekler bile bunu bizden daha iyi biliyorlar.

Üstelik konu sahibi hiç bir soruya yanıt yazmıyor.
Niçin acaba?

Konu sahibi hiç bir yoruma cevap vermediğine göre çokta önem arzetmiyor konu sanırsam.

Erkek arkadaşınız mı bahsettiğiniz,eşiniz mi anlamadım ama genede söylemek istedim.
eğer evli değilsen bu zihniyette biriyle evlenmede zaten...
huyun suyun tamam,herşey mükemmel bir o mu kalmış takacak,çok daha önemli şeylere kafası çalışsaymış keşke.

Bende evlendıgimde bendende kan gelmedi.eşime dedim benimki esnekmiş ondan gelmedi dîyorum.arada konu açilınca bana beni kandirdin kız deyildin yamadin kendini bana der valla güler geçerim:9::9:napım canim gelmediyse benim suçummu.bu konu açıldımı bi gülme kırızine gireriz ikimizde:52:

Hayır ..
Anladığım kadarıyla evlenmişler,resmi nikah olmuş ama düğün olmamış.
Tatile çıkmışlar ve ilk gece de bayan eşine bugüne kadar kimse ile birlikte olmadığını
söylemiş fakat kan gelmediği için eşi inanmayıp doktora gitmesini istemiş.

Şimdi eski konusuna baktım da konu sahibinin ,
bunlar evli değillermiş ve erkek arkadaşı her fırsatta ayrılalım diyen bir tipmiş.

nasıl kızlar???evlenmeden cinsel birliktelik yaşayan mı?onlar bedavaysa ötekiler paralı mı oluyor??o daha kötü bence

Var olan sevgilisinden daha iyisini bulan,
Her önüne gelenle "Seviyorum !Zaten evleneceğiz! ( bunu düşünen sadece kız tabi ) cinselliği de yaşayalım " deyip
birliktelik yaşayan kızlar.
Sonra da gerçekten evlenecekleri zaman bir operasyonla
maske takan kızlar.

Bu demek değildir ki bunları yapmayan paralı mı?
Buradan böyle bir anlam nasıl çıkardınız?
Hayatta her şey oran- orantıdan ibaret değil ki.

Her önüne gelenle "Seviyorum !Zaten evleneceğiz! ( bunu düşünen sadece kız tabi ) cinselliği de yaşayalım " deyip
maske takan kızlar.

keşke Allah konuşma yeteneğini sadece hakedenlere verseydi,her ağzı olan konuşamasaydı:(
size ne bundan,kadınları aşağılayanlar yine sizin gibi kadınlar...bedavaymış,paralıymış,mücevhermiş,şuymuş buymuş...
size kimse zorla bişey yapmadıktan sonra,insanların yaptıkları sizi ilgilendirmez...

maske takan kızlar.

Ordaki bedava kelimesini para anlaminda kullanmamistin.

maske takan kızlar.

Tanışdığı gün birlikte olanlarda var ilk haftada birlikte olanlar da bu forumda neler okuduk çevremizden hiçmi görmedik bu tarz bir kaç kadın genital bölümde dr.arıyor zaten.

Para ile bağdaştırılabilir şöyle ki gezeyim tozayım parasını yiyeyim kendimi de sunayım cinselliğimide yaşayayım diyenlerde çoğunlukta.

canım git doktora al eline belgeni çarp suratına..
ama sadece onu utandırmak için yap bunu..
sen kendinden eminsin ya gerisi boş!

keşke Allah konuşma yeteneğini sadece hakedenlere verseydi,her ağzı olan konuşamasaydı:(
size ne bundan,kadınları aşağılayanlar yine sizin gibi kadınlar...bedavaymış,paralıymış,mücevhermiş,şuymuş buymuş...
size kimse zorla bişey yapmadıktan sonra,insanların yaptıkları sizi ilgilendirmez...

Bütün sayfaları okudunuz mu?
Asıl bahsettiğimiz kişilerin davranışları yüzünden masum kadınlar aşağılanıyor!

Erkek arkadasımlabir yıllık flörtten sonra evlendik.O genelde bana karsı anlayışlı,kibar. Şİmdiye kadar hiçbir sikayetim olmadı ondan yana.Yaşadıgımız yer küçük bir yer,onun memleketi.Bir yıl zarfında zaten aramızda küçük seyler oluyordu ama öyle büyük yakınlaşmalar olmamıstı.Tatile çıkmaya karar verdik.
Tatil yapacagımız yere geldik yasadıgımız yerden çok uzaklara...Çok güzeldi,geziyorduk,denize giriyorduk,çok gülüyorduk.İlk birlikteliğimdi ama benden hiçbirsey gelmedi.Aslında tam olarak birleşebildik mi onu bile bilmiyorum.Daha önce kimseyle aramda bir sey yasanmadıgını söylemiştim kendine.O an hiçbir sey olmadıgını görünce ben kendiisnden daha çok panik oldum.Niye gelmedi, bi terslik var diye ve o sonunda beklenen soruyu sordu kimseyle daha önce aranda bir sey yasanmadıgına emin misin dedi ben yıkıldım,evlenmeyi düşündüğüm insandan sogudum.Bir de doktora git dedi.Ben cok sasırdım kızlar bu güvensizlik,şüphe ne kadar kırıcı bir sey.Bir saat sonra geldi barısmaya calıstı biliyorum bu aslında ayrılma bnedeni bile olabilir.Ne yapmalıyım :(

biraz insan anatomisiyle ilgili bilginiz olsun ya..esnek kızlık zarı diye bişey var.. yıl olmuş 2012 millet uzayda tatil yapacak bizim uğraştığımız şeylere bak ya.. herkesden kan mı geliyor ya? ya da erkek arkadasınız öle mi zannediyor bu kadarmı bilgisiz?

yani biriyle birlikte olmuş kadınlar suçlu kadınlar mı?kim karar veriyor buna:9::9::9::9:

Cımbızla kelime çekip polemik yaratmak ne kadar doğru?
Biriyle birlikte olan kadınlar suçlu değil,
Biriyle birlikte olup ,yaşadığının arkasında durmayan , ayrılınca da yeni limanlara yelken açmak için
zarını diktirmek gibi aşağılık bir işlemi yapıp/yaptırıp
dolaşan kadınlar suçlu!
Bunun cezasını da ilk gece kanama olmayınca eşi tarafından suçlanan masum kadınlar çekiyor diyorum ben.

Son düzenleme:
yani biriyle birlikte olmuş kadınlar suçlu kadınlar mı?kim karar veriyor buna:9::9::9::9:

Hayır değil kişinin tercihi ama ondan ona atlıyan modernim şuyum buyum diye takılan kadınlar var iş evlilik olunca dr.önerisi isteyen kaça nerede diktirdiniz yada timsah gözyaşı döküp tecavüze uğradım diye kendini yırtan işte bu kadınlar yüzünden gerçekten tecavüze uğrayan kadında sevdiği ile yaşayıp pişmanlık duyarak bir daha yapmayan kadın zarar görüyor aynı kefeye konuyor. "En namuslusu bile kaç defa diktiriyor" yada "Hepsi zaten tecavüze uğruyor ya" gibi erkeklerin ağzına sakız olmuş sözlerin kaynağı nedir ?

Back
X