• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok kırıldım ne yapmalıyım

ay__060

İnanç Sabır Dua❤
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2013
6.401
6.897
248
Adana
Merhaba bayanlar konum eşim ve ona ilgi gösteren bayanla ilgili
Geçen hafta bir akrabamıza gitmiştik eşimle orda komşuları da gelmişti birlikte yemek yerken eşim bana hep özenli davranır uzanamadığım yemekleri vs önüme aldı hayatım şundan da ye vs dedi diye komşu kadın ay bunları hep bebek var diye yapıyor değişir Doğumdan sonra vs dedi bende yok canım eşim hep öyle evlendiğinizden beri aynıdır dedim bu ısrar etti (bayan genç bu arada) devreye eşim girdi yok o herzaman önemlidir benim için deyince benim eşim öyle değil çok kıskandım sizi dedi

Daha sonra mutfağa geçtik ve orda hep eşini kötüledi bana zorla evlendim yoksa buna mı kaldım felan dedi ben yorumda bulunmadım .içeri geçtiğimizde bir muhabbet oldu bir yere gidilecek kardeşim ben gideceğim dedi bunlarda ses yok (deşifre olmamak için detay veremiyorum)
Eşim beraber gidelim deyince bu kadın atladı o zaman bende geleyim diye şok oldum seslenmedim.

Bakıyorum birşey anlatıyor sürekli konuşuyor göz TEMA'sını kurmak icin baktım hep eşime anlatıyor sanki sırf odada o varmış gibi eşim dinliyor sadece yorum yapmıyor

Çok detay yazmış olabilirim ama içime battı gerçekten asıl olayım çünkü eşimi başka gün gittiğimizde ben yanında yokken ona bakıyorken yakalamak o an çok kötü oldum beni görmedi eşim ama uzun baktı farkettim hemen yanına gittim seslenmedim orda evde gördüğümü söyledim ne yeminler etti senden başkasını görmez gözüm vs dedi ama işte içinden birşey koptu gitti o an vundan sonra nasıl davranmalıyım oraya tekrar gitmek istemiyorum ama suç eşimde biliyorum şuan üzerime düşüyor her zamanki gibi ama bir tık fazla

Hakkı olsa sinirlenirdi diye düşünüyorum ama kafam karışık ne yapayım kızlar akıl verin

Fazla abartıyor olabilir misiniz ? Eşinizin uzun uzun baktığına emin misiniz ? Durduk yere konu yokken mı baktı ?

Ne kadar sık bir araya geliyorsunuz ki akrabanızın bilmem nesi ile bu kadar önemsediniz?
Bir de size ders olsun başkalarının yanında benim kocam harika diye övünmezsiniz. Kadın hamilesin diye yapıyor demiş he de geç işte, ne diye ısrar kıyamet ispatlama çabası?

Ne kadar sık bir araya geliyorsunuz ki akrabanızın bilmem nesi ile bu kadar önemsediniz?
Bir de size ders olsun başkalarının yanında benim kocam harika diye övünmezsiniz. Kadın hamilesin diye yapıyor demiş he de geç işte, ne diye ısrar kıyamet ispatlama çabası?
O eşimin kıymet cermediğini ıspatlama çabasına girmeseydi önemsemezdim uzattıkça uzattı e yeter mahiyetinde söyledim

Doğru olabilir. Benim anlamadığım bu kışı komşu mu akraba mı? Komşuydu sanırım yeni uyandım tam anlayamadım ama kısa bi örnek vericem. Çok çok yakın bi tanıdığım diyeyim yaşça benden büyük eskiden başka bi şehirde otururlarmis orda komşuluk ilişkileri malum. Üst katta da evli bi kadın varmış ve o kadınla da çok iyilermis o da belki onlardan 10 15 yaş ufak o zamanlar. Ve bu kadın sürekli Adama kur yapıyormuş. Baştan bu tanıdığım anlam verememiş çok iyi niyetli olduğundan kötü düşünmemiş ama bu abi diye seslenmeler isme dönüşünce bi duraksamis. Neyse daha sonra bu tanıdığım çocuklarını da babaya bırakıp yurtdisina önemli bişey için gidiyor 1 aylığına. Sonra geliyor ve adam evde telefonunu unutmuş bu da telefonu kurcalıyor ve mesajlasmalarini yakalıyor kadının. Neler yazdığı malum. Neyse sonra komple şehir değiştiriyorlar çünkü kadın biraz hoppa, tanıdığımın çok içine oturmuş ve kocası da sanırım aşık olmuş. Öbür kadının kocasına da hiçbirsey belli etmediler araları yinede bozulmasın diye o derece iyi niyetli sadece üstü kapalı bi laf etmiş adama o kadar. Bu olay olalı 8 sene oluyor ve kadının hala içinde kalmış hala dün gibi anlatır. Dikkat edin yani eğer dediğim gibi bu komsuysa ne siz gidin ne o gelsin

O eşimin kıymet cermediğini ıspatlama çabasına girmeseydi önemsemezdim uzattıkça uzattı e yeter mahiyetinde söyledim
Böyle ispatlara girmenize gerek yok, siz eşinizi biliyorsunuz varsın kadın ilgisiz sansın.
Çok sık bir araya geldiğiniz biri de değilse bu kadar takılmayın , canınızı sıkmayın.
Eşiniz belki de suçlu kabullendi falan diye değil, uzayıp keyfiniz kaçmasın diye alttan alıyordur.
Hamile halinizle bağırıp, çağırsa kendinizi daha mı iyi hissedeceksiniz, haklı ondan bağırıyor diye?

Çok sık değil ama akrabaya gittikçe göreceğiz sanırım çok yakınlar onlarla
Siz de ziyaretlerinl seyreklestirin madem, kadının davranışı benim hoşuma gitmedi, evli olsun bekar olsun evli olan birine her zaman mesafe iyidir...
Sizinle olan sohbeti nasıl peki kadının ?

Doğru olabilir. Benim anlamadığım bu kışı komşu mu akraba mı? Komşuydu sanırım yeni uyandım tam anlayamadım ama kısa bi örnek vericem. Çok çok yakın bi tanıdığım diyeyim yaşça benden büyük eskiden başka bi şehirde otururlarmis orda komşuluk ilişkileri malum. Üst katta da evli bi kadın varmış ve o kadınla da çok iyilermis o da belki onlardan 10 15 yaş ufak o zamanlar. Ve bu kadın sürekli Adama kur yapıyormuş. Baştan bu tanıdığım anlam verememiş çok iyi niyetli olduğundan kötü düşünmemiş ama bu abi diye seslenmeler isme dönüşünce bi duraksamis. Neyse daha sonra bu tanıdığım çocuklarını da babaya bırakıp yurtdisina önemli bişey için gidiyor 1 aylığına. Sonra geliyor ve adam evde telefonunu unutmuş bu da telefonu kurcalıyor ve mesajlasmalarini yakalıyor kadının. Neler yazdığı malum. Neyse sonra komple şehir değiştiriyorlar çünkü kadın biraz hoppa, tanıdığımın çok içine oturmuş ve kocası da sanırım aşık olmuş. Öbür kadının kocasına da hiçbirsey belli etmediler araları yinede bozulmasın diye o derece iyi niyetli sadece üstü kapalı bi laf etmiş adama o kadar. Bu olay olalı 8 sene oluyor ve kadının hala içinde kalmış hala dün gibi anlatır. Dikkat edin yani eğer dediğim gibi bu komsuysa ne siz gidin ne o gelsin
Akrabamızın komşusu
Aynı ortamda bulunmayı düşünmüyorum ben kadına dikkat edemem ama eşime dikkat edebilirim benimde içime battı bakması ama yeminler ediyor bilmiyorum aynı ortamda bulundurmamaya çalışacağım

Bu tür meseleler çok önemli bence akrabanızla konuşun gittiğinizde gelmesin mesela o kadın yada siz gitmeyin aklınızdaki soru işaretlerinden daha önemli değil. Mesele aranızda gündeme de geldiyse bakmamışsa bile afedersin ama eşeğin aklına karpuz kabuğu ne sokmaya hiç gerek yok

Siz de ziyaretlerinl seyreklestirin madem, kadının davranışı benim hoşuma gitmedi, evli olsun bekar olsun evli olan birine her zaman mesafe iyidir...
Sizinle olan sohbeti nasıl peki kadının ?
Aynı şekilde düşünüyorum benim eşiyle tek bir sohbetim yok mesela olamazda aynı ortama girmemeyi düşünüyorum bende
Benle iyi yani sadece eşini kötülüyor başka sorun yok

Akrabamızın komşusu
Aynı ortamda bulunmayı düşünmüyorum ben kadına dikkat edemem ama eşime dikkat edebilirim benimde içime battı bakması ama yeminler ediyor bilmiyorum aynı ortamda bulundurmamaya çalışacağım

Kesinlikle bulundurmayin hatta akrabanizla da uzun süre yüzyüze gorusmeyin gerekirse onu çagrında o gelsin böylelikle o komşuyu da görmemiş olursunuz. Eşinizle ilgili bi sıkıntı yok zaten ama bu demek değildir ki hiç olmicak o kadın böyle devam ederse

canım esine kızma aklına getirme . o akrabayada az git bahane bul.
o kadınada haddini göster kız kutruk sallıyor esinin aklına belki takılmıstır Allah saptırmasın.

Böyle ispatlara girmenize gerek yok, siz eşinizi biliyorsunuz varsın kadın ilgisiz sansın.
Çok sık bir araya geldiğiniz biri de değilse bu kadar takılmayın , canınızı sıkmayın.
Eşiniz belki de suçlu kabullendi falan diye değil, uzayıp keyfiniz kaçmasın diye alttan alıyordur.
Hamile halinizle bağırıp, çağırsa kendinizi daha mı iyi hissedeceksiniz, haklı ondan bağırıyor diye?
Haklısınız belki de zaten bilinçli bakmadım uzamasın konu demişte olabilir ama şok olmuştum gördüğümde eşimden beklemedim o yüzden

canım esine kızma aklına getirme . o akrabayada az git bahane bul.
o kadınada haddini göster kız kutruk sallıyor esinin aklına belki takılmıstır Allah saptırmasın.
Amin canım bilmiyorum bir an kıskandığı için mi yaptı huyu mu bu ama ben ona birşey demem eşime kızarım sadece zaten aynı ortama girmem. Birdaha da konuyu açmam

Kesinlikle bulundurmayin hatta akrabanizla da uzun süre yüzyüze gorusmeyin gerekirse onu çagrında o gelsin böylelikle o komşuyu da görmemiş olursunuz. Eşinizle ilgili bi sıkıntı yok zaten ama bu demek değildir ki hiç olmicak o kadın böyle devam ederse
Aynen görmezse unutur bilinçli yapmamış sanırım işte ama

Bu tür meseleler çok önemli bence akrabanızla konuşun gittiğinizde gelmesin mesela o kadın yada siz gitmeyin aklınızdaki soru işaretlerinden daha önemli değil. Mesele aranızda gündeme de geldiyse bakmamışsa bile afedersin ama eşeğin aklına karpuz kabuğu ne sokmaya hiç gerek yok
Ben baktığını gördüm o beni görmedi sadece yemin ediyor bakmadım vs diye belki daldı bilemiyorum ki o an ne düşündüğünü bir defa sordum yemin etti vs birdaha konu açılmadı

Aynı şekilde düşünüyorum benim eşiyle tek bir sohbetim yok mesela olamazda aynı ortama girmemeyi düşünüyorum bende
Benle iyi yani sadece eşini kötülüyor başka sorun yok
Bence çok sık gitmeyin, eşinize de bu durumu ustelemeyin, eşeğin aklına karpuz kabuğu düşünmeyin...

Back
X