Akşam ben onun yanında agliyorum sorunu çözmeye çalışıyorum.O bilgisayar veya telefonla uğraşıyor.Gercekten ben bunu hak etmedim.Cok zengin taliplerim vardı ama ben onu istedim seviyorum diyeYani bu konular heep aynı, türk erkeklerinde bu sorun genetik mi anlamıyorum..
Bir şeyleri düzeltmeye çalışın ağlamayın. Heleki ilgilensin alttan alsın diye hiç ağlamayın. Zor biliyorum ana güzelce konuşmayı deneyin? Ne bileyim insanlar konuşarak anlaşır bu yoldan devam edin bence.Akşam ben onun yanında agliyorum sorunu çözmeye çalışıyorum.O bilgisayar veya telefonla uğraşıyor.Gercekten ben bunu hak etmedim.Cok zengin taliplerim vardı ama ben onu istedim seviyorum diye
Onun ilgisini çekmek için değil çok canım yandığı için ağlıyorum.Eşim hep böyle.E kimden geleni yaptım diyo her zaman.Ama bisey yaptığı da yok gönlümü almaya da çalışmıyor. sorunu çözmeye çalışıyorum konuşmaya başlıyorum gözlerini kapatiyo ve saçma geliyormuş ona benim bu kırgınlıgim.Kahkalarla güldü banaBir şeyleri düzeltmeye çalışın ağlamayın. Heleki ilgilensin alttan alsın diye hiç ağlamayın. Zor biliyorum ana güzelce konuşmayı deneyin? Ne bileyim insanlar konuşarak anlaşır bu yoldan devam edin bence.
Malesef delirmez de yanı.Sen bilirsin anlatma der Akşam da sorunu çözmeye çalışıyorum ben gözlerini kapatiyo ve bu kırgınlığin bana saçma geliyor diye kahkalarla güldü bana sanırım sadece benim cabamla bu evlilik varKonuşmaya çalışmışsınız anlamamış haklı olarak kırılmışsınız siz üsteledikçe durum inada biner sizin yerinizde olsam umursamaz davranırım kendimle ilgili bir konu olursa paylaşmam delirtirim onu.
O zaman hiiiiiç umursamayacaksınız onu, takmayın yani takılın kendi halinizde, bişey derse senin de sorunların bana saçma geliyor diyin başka çare bulamıyorum benOnun ilgisini çekmek için değil çok canım yandığı için ağlıyorum.Eşim hep böyle.E kimden geleni yaptım diyo her zaman.Ama bisey yaptığı da yok gönlümü almaya da çalışmıyor. sorunu çözmeye çalışıyorum konuşmaya başlıyorum gözlerini kapatiyo ve saçma geliyormuş ona benim bu kırgınlıgim.Kahkalarla güldü bana
Akşam ben onun yanında agliyorum sorunu çözmeye çalışıyorum.O bilgisayar veya telefonla uğraşıyor.Gercekten ben bunu hak etmedim.Cok zengin taliplerim vardı ama ben onu istedim seviyorum diye
Ben ondan hiç bi zaman bisey istemedim.Ona rağmen ben sanki paragöz gibi davranması çok canımı yaktı.ablacım yasın kaç bilmiyorum ama okuduğuna göre benden küçüksün burada günde 10 larca konu açılıyo sana tek tavsiyem "AĞLAMA İŞİNİ BİTİR" çok zor biliyorum ama bitir..Erkekler acımaz bu değil başkasıyla evlen sende aynı olacak bu durum kendine özgüvnn olsun ve ciddi ciddi gülmeden cıvımadan ağlamadan karsına al net net konus
Gerçekten gelmeye niyetim yoktu Ama yuzüğünü vs ben vermek istedim.Hersey çok normalmis ben hiç kırılmamisim gibi yapiyolaf edip çıkıp gidersen tabi seni kaide almaz
akşam kapıyı aç hoşgeldin güle güle de kapıyı kapat o kapıda yalvarsın (bir arkadaşım böyle yaptı 2 gün ne ona ne başkasına açmadı kapıyı) adam yalvar yakar oldu sonunda barıştı adam tam düzelmese de biraz yola girdi
ama siz büyük konuşup böyle hep hemen atlıyorsanız adam sizi takmaz, büyük konuşmayın
Ben ondan hiç bi zaman bisey istemedim.Ona rağmen ben sanki paragöz gibi davranması çok canımı yaktı.
Açıkçası artık gerçekten gözüm bitirmeye bakiyo.Gelirsen gel gelmezsen canın sağolsun diyerek sevgisinden de şüphe ettirdikendini düzgün ifade et işte sakince tatlı oldugunu zamanda böle böle ben su yuzden böle söyluyoru m su yuzden böle davranıyorum gbi ben su hayatta anladım ki hayıflanmanın evliliğe hiç bi faydası yok aksine bize zararı var yani bayana
Gerçekten gelmeye niyetim yoktu Ama yuzüğünü vs ben vermek istedim.Hersey çok normalmis ben hiç kırılmamisim gibi yapiyo
Böyle bi konuşma ilk defa yaşandı aramızda.bu ve benzeri çok olmuş adamın konuşmasından da belli gelirsin sen gelirsin demesinden belli
büyük konuşmayın uygulamayacaksınız
Ben surekli bu konu üzerinde konuşsunlar demedim ama kardeşi bisey istedi bizden ben de abinin parası yok babana verdi dedim.Aksam hep beraber bizdelerdi.Kardesi sorun abim sana para mı verdi diye.Yok yok karıştırma sen ortalığı dediya ben size hak veremedim nedense ya,
yani kırıldığınız konular çok büyütülecek konular değil gibi geldi bana,
babasının yanında meşgule atması, hani açıp kısa tutsa daha iyimiş ama böylesini uygun görmüş, mesaj atmış en azından. ben de yanımda biri varken acil değilse telefon görüşmesi yapmam, yanımdaki kişiye saygısızlıkmış gibi gelir.
babasına verdiği borcu dillendirmemesi de çok normal, zaten sizin haberiniz varmış anlaşılan, sadece ailesi haberiniz yokmuş gibi davranmış, yanlış mı anlıyorum, neresine kırıldınız bunun, borç verildi diye sürekli onun üzerine de mi konuşulmalıydı.
ki eşinizle yaşadığınız son muhabbeti hiç anlamadım, ama atara atar gidere gider bir toplum olduğumuz için, sizin bu tepkileriniz karşısında eşinizin tepkisi bana çok anormal gelmedi.
Ben surekli bu konu üzerinde konuşsunlar demedim ama kardeşi bisey istedi bizden ben de abinin parası yok babana verdi dedim.Aksam hep beraber bizdelerdi.Kardesi sorun abim sana para mı verdi diye.Yok yok karıştırma sen ortalığı dedi
Akşam ben onun yanında agliyorum sorunu çözmeye çalışıyorum.O bilgisayar veya telefonla uğraşıyor.Gercekten ben bunu hak etmedim.Cok zengin taliplerim vardı ama ben onu istedim seviyorum diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?