çok kırıldımm...affedemiyorum..

gerçekten karışık bir durum, karşındakini en iyi sen tanırsın aslında... bence nişanlılık dönemini biraz uzatın ve sen onun davranışlarını biraz daha tanımaya çalış... Çünkü bu tür davranışlar seni ilerde daha da çok üzabilir.. Ama nişanlın sadece çevresindekilerin etkisiyle de böyle bir davranış değişikliği yaşıyor olabilir... Böyle ise bu durumun çok kalıcı olacağını düşünmüyorum.. Yine de biraz daha zaman ver size...

bence geleceğinle ilgili bir kez daha düşün derim....
aynı şeyi yaşadım bende seneler önce... ondan bi cacık olmaz. o çiçekler böcekler önce senin gözünü boyamak için bi yatırımdı.

günah almayım da içime doğanı söyleyim; nişan alışverişi sırasında falan annesi ona "aa ne gerek var, seni soymak istiyorlar" anlamında mesaj vermişse dolmuştur.

günah almayım da içime doğanı söyleyim; nişan alışverişi sırasında falan annesi ona "aa ne gerek var, seni soymak istiyorlar" anlamında mesaj vermişse dolmuştur.

canım yorumun için teşekkürler nişan alışverişini nişanlımla ikimiz yaptık annesi gelmek istedi ama biz başbaşa yapmak istedik...saygı duydu..bilmiyorum aklım yinede çok karışık

Nisanlinin Tavirlari Tutarsiz TatLim ,
Sende Sormadin mi ,
Baban alsin Ne dmk Die ?
Ben Olsam o Soylediqinden sonra , ceker gider
Tekrar geri Donup Sinemaya Grmzdim ,
Icimde bir seyler ciz ediyorken
Zaten , barismis gibide yapamam Hic !
Bana gore diiL.
Bnce Iliskini Bir Gozden gecir ,
hatta bunu Onada Soyle ,
Gözü korksun .
erkeklerin en korktugu cumle
Iliskimizi Gozden Gecrmek Istiyorum Dur : )

Son düzenleme:

söyledim tabi bu cümle ne diye...uzun uzun tartıştık..çekip gitmek için çok uğraştım ama izin vermedi...barşmış gibi yaptım o anlk ama olmadı hala konuşmuyorum açmıyorum aramalrını...bu tutarsız davranışlarını neden yaptığını anlamaya çalşıyorum...

benim sevdiğim de böyle, o da mı değişecek acaba ya :)) neyse genellemeler hatalıdır her zaman...
baban da alsın derken söyleme tarzı önemli, şaka da yapmış olabilir, şakanın dozunu da kaçırmış olabilir. size göre önemli olabilir, kırılmışsınız belli. ama şöyle adam akıllı düşünün bakalım, belki hassas gününüze falan denk gelmiştir ondan fazla üzülmüşsünüzdür. değişme kısmında da söyleyebileceğim bir şey yok, nişanlınla konuş niye böyle oldun sen bakim de :))

sadece o gun basina gelmis bir olaymi bu,
yoksa artik her gezdiginizde ayni sekildemi davraniyor?
Belkide kopruyu gecene kadar ayiya dayi dedi, yada anlik birseydi.
Bence bu davranislarini bir sure gozetim altinda tutman lazim.

Hem sen seç alayım diyor, hem de söyleyince baban mı alsın diyor, anlayamadım,
o zaman neden sen seç diyor.
Saçmalamış, neden içinizde tuttunuz ve hiçbirşey olmamış gibi davrandınız ki,
kartları açık oynayın, sanki beyefendiye birşey al diye yalvaran var.
Evlenince de babanız bakacak size heralde bu gidişle.
Dikkatli olun, açık açık konuşun ve olmuyorsa yol yakınken dönün bence.

ben sizin yerinizde olsam,
babamdan isteseydim babama söylerdim
o da bana ikiletmeden alırdı der sonrada beni eve bırakmasını söylerdim
o laf ona yeterdi

bu erkekler gerçekten bu para mevzularında çok dengesiz olabiliyorlar

senin durumu benimkine benzettim cnm, bende nisan alisverisine kayinvalidemi almadan gitmistim ertesi gün kadin 90 derece degisti üzerinden 1 ay geçti daha yeni düzeliyor, bu alisveris olmak zorundaydi ve mecburi sanki bilmiyolar.. nisanlina gelince bence dügün tarihini almadysaniz biraz daha uzatin bu dönemi ki onu iyice taniyabilesin.. flört döneminiz olmus ama yinede çok farkli olur ikisi, yeri geliyo insan 20 senelik kocasini taniyamiyor

sadece o gun basina gelmis bir olaymi bu,
yoksa artik her gezdiginizde ayni sekildemi davraniyor?
Belkide kopruyu gecene kadar ayiya dayi dedi, yada anlik birseydi.
Bence bu davranislarini bir sure gozetim altinda tutman lazim.

ilk defa dün başıma geldi böyle bi olay...yaşadığı bazı iş sıkıntıları var ama ben ona bana hediye al bunu al şunu al demedim hiç bi zaman...neden böyle bişey dedi onuda anlayamıyorum...

bence bunun arkasında çok ciddi durumlar var şöyle ki ev eşyası almaya başlayın o zaman incileri duyacaksınız..

canım içimde tutmadım...söyleyınce babam bana bu yaşıma kadar ne istediyse aldı,şimdide alıyor dedim,bana bugüne kadar aldıgın herşeyide attmak isityorum artık vereceğin tek bişeyi dahi kulanamam bu saatten sonra,sakın doğm gnmde hiçbişey yapma dedim..çektim gttim beni zorla tuttu otur konuşalım dedi,oturdum ama aklmda gitmek vardı,sen kahve al konuşalım dedim ama gitme dedi bana bende tamm dedimikahve almaya gitti bende kaçtım gittim ğeşimden geldi,avmden çıktım kolumdan tuttu ne olur gitme dedi,saa korkunçbişey söyledim bunu telafısını nasıl yapıcam bilmiyorum şakaydı dedi....

canım içimde tutmadım...söyleyınce babam bana bu yaşıma kadar ne istediyse aldı,şimdide alıyor dedim,bana bugüne kadar aldıgın herşeyide attmak isityorum artık vereceğin tek bişeyi dahi kulanamam bu saatten sonra,sakın doğm gnmde hiçbişey yapma dedim..çektim gttim beni zorla tuttu otur konuşalım dedi,oturdum ama aklmda gitmek vardı,sen kahve al konuşalım dedim ama gitme dedi bana bende tamm dedimikahve almaya gitti bende kaçtım gittim ğeşimden geldi,avmden çıktım kolumdan tuttu ne olur gitme dedi,saa korkunçbişey söyledim bunu telafısını nasıl yapıcam bilmiyorum şakaydı dedi....

şaka olarakta söylemiş olabilir. bana tepkiniz abartılı geldi.

banada öyle geldi.
o beğendiğin şeyi alacağına da adım gibi eminim
hem ne istediğini öğrenmiş hem beğendiğin şeyi alcak hem de bunları süpriz olarak yapcak.
doğum gününde mutlaka yaz buraya merak ederim

canım benimde aklımdan geçmiyor değil..inşallah öyle olur çünkü onun şan tutarszı oldugunu düşünüoyurm...inşallah yanıltır beni..yazıcam doğum günümde

canım benimde aklımdan geçmiyor değil..inşallah öyle olur çünkü onun şan tutarszı oldugunu düşünüoyurm...inşallah yanıltır beni..yazıcam doğum günümde

öyle olduğu bariz belli ki... bi taşla üç kuş vurmuş ama birazcık yanlış yerlerden vurmuş
hiç üzülme canım, ben eminim böyle olduğuna...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…