canım saol yorumun için ama bana kalırsa sevdiğin kişiden çok emin ol,bazı şeylerin bilincidesin elbette...ama sana şunusöyliyiymbi çok yakın bi arkadaşımda seninle aynı durumu yaşasaı...kızın durumu iyi sevdiğinin ise kötüydü...kız ona çok fazla maddi destekde bulndu bide öğrencydi o zamanlar çocuk çalışıodu yani çocuğun destek çıkması gerekrken kız ona her konuda destek çıkıyordu..bence bi bayannın rolu neyse onu erkeğin rolu neyse onu yapmalı,tersi duurmlarda bu gibi sorunlar çıkıyor..seni üzmek istemem ama hem sen destek çıkıyorsun hemde patavatsızlık yapıyor...bence çok iyi düşün henüz nişan söz vs yokken iyi düşün...nişanlanınca ne olcak peki..senin durumun iyi diye sendenmi bekleyecekler herseyi...bya masraf oluyo bundan sonrası canım...dediğin gibi maddyeta önem vermıyosun ama sanki erkek arkadaşın veriyor gibi...yada ben öyle hissettimCanım seni anlıyorum, benim erkek arkadaşım da şu an böyle maddi mevzular açılınca çok patavatsızca davranıyor, abuk sabuk şeyler söyleyip saçmalıyor resmen.Bazen çok şüphe ediyorum ama şu an maddi anlamda biraz sıkışık buna karşın benim durumum iyi,mümkün olduğunca ona yardımcı olmaya çalışırım,bir yandan da acaba diyorum hata mı ediyorum.Bir erkek olarak sorumluluğunu ilerde yerine getirmezse diye korkuyorum.Şu an yaptıklarını maddi duruma bağlıyorum.İzlemedeyim anlayacağın çünkü bu mesele benim için önemli, ben maddiyata önem vermem ama karşımdaki benim gibi değilse hiç hazzetmem.Sevgilimin kişiliğini henüz çözemedim bu anlamda ama feraha çıkınca ak koyun kara koyun belli olacak gibime geliyor.
Bence sen de hemen atarlanma,bu bir süreç,bekle bakalım ne yapacak daha neler söyleyecek.Ya da belki cidden şaka yaptı patavatsızlık etti bilemezsin.O yüzden kendini sıkma bekle,iyi gözlemle derim.
canım saol yorumun için ama bana kalırsa sevdiğin kişiden çok emin ol,bazı şeylerin bilincidesin elbette...ama sana şunusöyliyiymbi çok yakın bi arkadaşımda seninle aynı durumu yaşasaı...kızın durumu iyi sevdiğinin ise kötüydü...kız ona çok fazla maddi destekde bulndu bide öğrencydi o zamanlar çocuk çalışıodu yani çocuğun destek çıkması gerekrken kız ona her konuda destek çıkıyordu..bence bi bayannın rolu neyse onu erkeğin rolu neyse onu yapmalı,tersi duurmlarda bu gibi sorunlar çıkıyor..seni üzmek istemem ama hem sen destek çıkıyorsun hemde patavatsızlık yapıyor...bence çok iyi düşün henüz nişan söz vs yokken iyi düşün...nişanlanınca ne olcak peki..senin durumun iyi diye sendenmi bekleyecekler herseyi...bya masraf oluyo bundan sonrası canım...dediğin gibi maddyeta önem vermıyosun ama sanki erkek arkadaşın veriyor gibi...yada ben öyle hissettim
arkadaşlar merhaba,formu uzun süredir takip ediyorum aranıza yeni katıldım ve düşüncülerinize ihtiyacım var..
dün nişanlımla alışveriş merkezinde sinema saatini getrtmek için dolanıyoduk mağazaları...yakın bi tarihte doğum günüm ve nişanlım aklımada bazı sürprizler var ama sana bişeyde almak istiyorum istersen sen simdi seç dedi bende olmaz öyle bişeye gerek yok falan dedim içinden ne geliyosa onu yap dedim..
sonrada beğendim bikaç bişey oldu aa bunu alabilirsin mesela dıye yarı şaka yarıda mesaj veriyodum alacaksa eğer beğenebilceğim bişey olsun madem diye düşününuyordum...ve sonra ı kırıcı söz geldi"ben niye alıyorum canım,baban alsın.."o an başımdan aşağı kaynar sular döküldü...avmden çıktım yağmur yağıyodu peşimden geldi kolumu tuttu,ağladım sinirden...aklımada binbirtürlü soruişareti....sonra küs olarak sinemaya gittik ve sinemada barışır gibi yaptım ama içim hala buruktu...
çıkıştada masada oturduk o tatlı alacağını söyledi,o tatlı alrken bende yieyecek bişeyler aldım geldim ama bana bu ne bile demedi,bana neden söylemedin ben alırdım bile demedi....
şimdi neden bu kadar çok kırıldığımı,aklımda soru işaretlerinin olduğunu size açıkılıcam,nişanlımla sevgiliyken dahi o kadar ince düşünürdüki...ben istemediğim geri çevirdiğim halde hediyeler sürekli elimi cebime attrmamalar falan filan......
nişan takıldıktan sonra bişeye ihtiyacın olursa babandan değil ailenden değil benden iste falan diye hep tembihlerdi...şimdi ise neden bu derece bi değişme olabilir...sizce değişiyormu yoksa bana gerçekk yüzünümü göstermeye çalışıyor anlayamadım...off kafam çok karışık..bişeyler yazıp yorumlamınıza,aklımın netleşmeye ihtiyacı var...
benim sevdiğim de böyle, o da mı değişecek acaba ya :)) neyse genellemeler hatalıdır her zaman...
baban da alsın derken söyleme tarzı önemli, şaka da yapmış olabilir, şakanın dozunu da kaçırmış olabilir. size göre önemli olabilir, kırılmışsınız belli. ama şöyle adam akıllı düşünün bakalım, belki hassas gününüze falan denk gelmiştir ondan fazla üzülmüşsünüzdür. değişme kısmında da söyleyebileceğim bir şey yok, nişanlınla konuş niye böyle oldun sen bakim de :))
benim sevdiğim de böyle, o da mı değişecek acaba ya :)) neyse genellemeler hatalıdır her zaman...
baban da alsın derken söyleme tarzı önemli, şaka da yapmış olabilir, şakanın dozunu da kaçırmış olabilir. size göre önemli olabilir, kırılmışsınız belli. ama şöyle adam akıllı düşünün bakalım, belki hassas gününüze falan denk gelmiştir ondan fazla üzülmüşsünüzdür. değişme kısmında da söyleyebileceğim bir şey yok, nişanlınla konuş niye böyle oldun sen bakim de :))
nisanlin baban alsin derken espiriyle karisik saka yapmis olmasin ???
sende hemen küsüp gidince bisey diyememistir:26:
hem küsüp gidecek ne var onuda anlamadim ya...
değişmesi canım...eskiden hiç sergilemedeği tavırlarda bulunması...zaten patavatszca bir şaka yaptğna inanadrdı beniönceki yorumumu okusan eğer
en uyuz olduğum konudur bu para mevzusu, seni çok iyi anlayabiliyorum. Yerinde olsam bende kırılırdım, triplere girerdim ve haklıda olurdum yani. Sevgiliyken atıp tutar gibi konuşuyor.Nişan takılınca aileler işin içine girince baban alsın oluyor ha. Ama şöyle bir şeyde var. Sevgiliyken o size ödetmesede siz zorla ödeseniz belki bu lafı size söylemeyecekti.Anladığım kadarıyla sürekli o ödüyormuş eskiden? Ben çevremdeki herkese tembih eder gibi söylüyorum, aklı olan varsa kendi yemeğini,gerekiyorsa karşısındaki erkeğin yemeğini de kendisi ısmarlasın.Zamanla hep erkeğe alışılıyor el cebe gitmiyor çünkü..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?