çok kısa sürede kilo aldım çok mutsuzum:(

ikincisans88

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2012
959
-4
0
İzmir
arkadaşlar merhaba;
2 aydır doğum kontrol hapı kullanıyorum, ismini vermemde sakınca olmaz sanırım.... Yazz 24+4 diye bir ilaç en hafıfı dıye bunu vermişlerdi. Normalde yapı olarak kalçam yoktu kalçam bile oldu :(ilk kutuda kilo almamıştım ama şuan ikiNci kutunun yarısındayım kilo aldım tartılmaya korkuyorum .Normalde çıtı pıtı uzun boylu zayıf hoş bır yapım vardı hafıf kılo almıstım ama evleneli 3ay oldu 2aydır hap kullanıyorum ve goruntude kılo aldım, tartılmadıgım ıcın nekadar aldığımı bilmiyorum ama etraftanda duyuyorum kilo aldın diye, yemekten kısarakta kılo verme surecım uzayacak ben hızlı bırsekılde kılo vermek ıstıyorum ki masa başı çalısıyorum :( iştahımda çok açıldı canım normalde bukadar yemek istemezdi ama şimdi birçok şeyi iştahla yemek istiyorum :(:( kutu bitmedende bırakılmıyormuş :( bitince acaba bünyem normale dönecek mi?buarada orgazm olamıyorum evlılıgımde cok yeni bununlada alakası olabilir ama ilaçta buna sebep midir? Konuyu dogru yere actım inşallah bir derdim var köşesine çünkü kilolarımı baya dert edindim buara. Fikir ve paylaşımlarınızı bekliyorum teşekkürler..

Son düzenleyen: Moderatör:
5 yıl doğum kontrol hapı kullandım aralıksız ...her çeşidini kullandım son 1,5 yılda senin kullandığını kullanmıştım 1 kilo bile alamadım hap yüzünden keşke alsamdım 45 kiloyum kendimi bildim bileli ...etrafımda kullananlarda da hiçbir kilo artışı olmadı konuşurduk bu konuda herkes memnundu yani ..sanırım bazı bünyelerde böyle etkisi oluyor ...hapını bitene kadar bırakma dengen bozulmasın bırakırsan adet olursun ..sonra doktorunla konuş değiştirsin kilo almana gerçek sebep buysa ...dert etme biraz yemeği azaltırsan verirsin bence :34: orgazmla ilişkisi yoktur bence ..

5 yıl doğum kontrol hapı kullandım aralıksız ...her çeşidini kullandım son 1,5 yılda senin kullandığını kullanmıştım 1 kilo bile alamadım hap yüzünden keşke alsamdım 45 kiloyum kendimi bildim bileli ...etrafımda kullananlarda da hiçbir kilo artışı olmadı konuşurduk bu konuda herkes memnundu yani ..sanırım bazı bünyelerde böyle etkisi oluyor ...hapını bitene kadar bırakma dengen bozulmasın bırakırsan adet olursun ..sonra doktorunla konuş değiştirsin kilo almana gerçek sebep buysa ...dert etme biraz yemeği azaltırsan verirsin bence :34: orgazmla ilişkisi yoktur bence ..
bunuda ozellıkle doktora sormustum kılo vermıyor dıye bunu vermıstı ben en cok hap kullanıp sonra ılerıde cocugum olmaz dıye korkuyorum ama kutu bıtsın kesınlıkle bırakacagım . gec yemek yemıyorum eşim bogazına duskun acaba ona fazlamı ayaka uydurdum ozellıkle abur cubur konusunda yanı haptan sanıp altında bu sebeplerdemı var:( pekı mıde bulantısı , depresyon gıbı etkılerıdemı olmadı sende ? bu hapı kullananların cogunda bunu duydum:( evlenmeden once 3 gun ıcıp bırakmıstım sonra adetımın yenı bıtmesıne ragmen adet olmustum oyuzden bıtınce bırakacagım dengem bozulmasın bırdaha.tesekkurler yorum ıcın..

sabah kahvaltısında bir fincan çay iki şekerli , birde patateslı pide yedım( 2parcadan olusuyor, gec kalmasam pogaca yıyecektım ama trafık nedenıyle işe gec kaldım kahvaltılık alabılecegım en yakın yer pıdecıydı:( ), oglende bıraz once nohut yedım yanı zayıflamaya calısan bırı ıcın dogrumu ılerlıyorum yoksa bunlar bile fazlamı arkadaslar?? buarada eşim akşam hazır mantı al yapalım diyor inşallah o yerken nefsıme hakım olup ben yemeden durabılırım nesfıt alıp onlardanmı yesem o mantı yerken :(:(

ilaçlar bünyeye göre farklılık gösterir...
ilaç kullamasanda eşin korunsa olmazmı...
orgazma gelince ön sevişmeyi mümkün olduğu kadar uzun tutabilirseniz çözülebilir diye tahmin ediyorum...

bunuda ozellıkle doktora sormustum kılo vermıyor dıye bunu vermıstı ben en cok hap kullanıp sonra ılerıde cocugum olmaz dıye korkuyorum ama kutu bıtsın kesınlıkle bırakacagım . gec yemek yemıyorum eşim bogazına duskun acaba ona fazlamı ayaka uydurdum ozellıkle abur cubur konusunda yanı haptan sanıp altında bu sebeplerdemı var:( pekı mıde bulantısı , depresyon gıbı etkılerıdemı olmadı sende ? bu hapı kullananların cogunda bunu duydum:( evlenmeden once 3 gun ıcıp bırakmıstım sonra adetımın yenı bıtmesıne ragmen adet olmustum oyuzden bıtınce bırakacagım dengem bozulmasın bırdaha.tesekkurler yorum ıcın..

canım bende iki ay başka bir marka kullandım. içeriklerinin aynı olduğu söyleniyor zaten. ve 8 kilo aldım. hapı bıraktım şimdi kiloyuda veremiyorum :( benim ablam 6 yıl kullandı gram kilo almadı. ama ben hem kilo aldım hem depresyona girdim. olur olmadık ağlamak geliodu içimden artı bacaıma kramplar girmeye başladı ve magnezyum eksikliği çıktı. ve buda haptan kaynaklanmış. bence bitince bırak bir dahada kullanma

ilaçlar bünyeye göre farklılık gösterir...
ilaç kullamasanda eşin korunsa olmazmı...
orgazma gelince ön sevişmeyi mümkün olduğu kadar uzun tutabilirseniz çözülebilir diye tahmin ediyorum...

benım ıstahımı cok actıgı kesın sımdı herseyı yemek ıstıyorum eskıden sevgılıyken esım bana zorla yedırırdı nezaman soyle ıstahla yedıgını gorucem derdı:( sımdıde dıyorkı bırzamanlar boyle derdım sımdı elınden zor alıyorum:D:D bu ılac bana yaramadı:S eşim korunucak zatende olan oldu fızıgım bozuldu kısa surede eskı halıme donebılecekmıyımkı:(kutu bıtene kadar devamda edecegım... eşim malesef onsevısmeyı pek sevmedıgınden uzun tutacagını pek sanmıyorum bende sozlu olarak dıle getıremem
:( benım ıcın orgazm olmamam ılerıde sorun olurmu sonucta zevk alıyorum bu yeterlı degılmı? orgazm nasıl cokmu farklı bırsey:(

yeni alınmış kilo çabuk verilir dert etme, hafif bir diyet, birazcık hareket çarçabuk verirsin kiloları
çünkü vücutta depolanan yağlar daha yerleşik olmadığından kolay giderler

arkadaşlar merhaba;
2 aydır doğum kontrol hapı kullanıyorum, ismini vermemde sakınca olmaz sanırım.... Yazz 24+4 diye bir ilaç en hafıfı dıye bunu vermişlerdi. Normalde yapı olarak kalçam yoktu kalçam bile oldu :(ilk kutuda kilo almamıştım ama şuan ikiNci kutunun yarısındayım kilo aldım tartılmaya korkuyorum .Normalde çıtı pıtı uzun boylu zayıf hoş bır yapım vardı hafıf kılo almıstım ama evleneli 3ay oldu 2aydır hap kullanıyorum ve goruntude kılo aldım, tartılmadıgım ıcın nekadar aldığımı bilmiyorum ama etraftanda duyuyorum kilo aldın diye, yemekten kısarakta kılo verme surecım uzayacak ben hızlı bırsekılde kılo vermek ıstıyorum ki masa başı çalısıyorum :( iştahımda çok açıldı canım normalde bukadar yemek istemezdi ama şimdi birçok şeyi iştahla yemek istiyorum :(:( kutu bitmedende bırakılmıyormuş :( bitince acaba bünyem normale dönecek mi?buarada orgazm olamıyorum evlılıgımde cok yeni bununlada alakası olabilir ama ilaçta buna sebep midir? Konuyu dogru yere actım inşallah bir derdim var köşesine çünkü kilolarımı baya dert edindim buara. Fikir ve paylaşımlarınızı bekliyorum teşekkürler..
bence hapla alakası yok. bende 8 aylık evliyim 9 aydır hap kullanıyorum ilk gece hamile kalmamak için bir ay önce başladım hapa kilo aldın mı dersen evet 12-13 kilo aldım ama eşimde aldı bir bu kadar :1: yani hapın suçu yok canım. kocam yesin ona hizmet edeyim birşeyler hazırlayayım derken sende oturup yiyorsun bunlarda kilo yapıyor haliyle. orgazm olamam da bence kendini kasmaktan olabilir canını sıkan birşey oldugunda sadece yapmak için yapıyor insan rahat ol, hap çok rahat bırakmayı bende istedim ama bırakamadım bakalım artık hayırlısı

canım bende iki ay başka bir marka kullandım. içeriklerinin aynı olduğu söyleniyor zaten. ve 8 kilo aldım. hapı bıraktım şimdi kiloyuda veremiyorum :( benim ablam 6 yıl kullandı gram kilo almadı. ama ben hem kilo aldım hem depresyona girdim. olur olmadık ağlamak geliodu içimden artı bacaıma kramplar girmeye başladı ve magnezyum eksikliği çıktı. ve buda haptan kaynaklanmış. bence bitince bırak bir dahada kullanma

benımde ıkıncı ayım ıkıncı kutum evlenmeden once 3tane ıcıp bırakmıstım evlendım bıray sonra basladım tekrar sımdı 2,ayım 2, kutudayım.. benımde arkadaslarım iç birsey olmuyor dedıler ama bunyeden bunyeye degısıyor demekkı..depresyon kesınlıkle bendede var hersey batıyor bana eşim ve evlılıgımle ılgılı seylerıde sınırlıyken cok abartıyorum sonra tamam bazı sorunlar var ama ben abarttıgım ıcın daha kotu noktaya gelıyor sakın kafayla dusununce anlıyorum:(:( bende aglıyorum sonra guluyorum tovbe yarabbım :( ve benımde ayagımda uyusmalar oluyor demekkı oda ılactanmıs :( kac kere kramp gırıyor dıye eşime ovdurdum oda üşütüyorsun ayaklarını ondan uyusuyor dıyordu demek oda ilactan kutu bıtsede kurtulsam acaba kac kılo aldım ve hızla nasıl gerı verebılırım:(:(

yeni alınmış kilo çabuk verilir dert etme, hafif bir diyet, birazcık hareket çarçabuk verirsin kiloları
çünkü vücutta depolanan yağlar daha yerleşik olmadığından kolay giderler

oylemı dersınız ayy agzınızdan bal damlıyor ınsallah dedıgınız gıbı cok kısa sürede verebilirim :( hareket olayım kısıtlı ama masabası calısıyorum , işe ıkı vesaıt gtsemde yurume olayım cok az yanı araclar evıme ve ısyeırme 2 dk uzaklıkta bu şans ama kılo vermek ıcın kotu.ee havaalrda soguk yurunmuyor:(:( evde ıp atlamaya basladım alt kat boş:):) faydası olurmu acaba sonrada hemn uykum gelıyor ama erkenden uyuyorum:(

pogca yersen cok kılo alırsın ben ogrencıyım ve pogca yıye yıye 56 fılan olmustum ama braktım pogacayı 51 ım suanda :)

eger kılo vermek ıstıorsan
sekersız cay ıc yesıl cay ıc yogurt ye .. helekıbıde patateslı pıde yemıssın.. :) cok yanlus :D

sabah kahvaltısında bir fincan çay iki şekerli , birde patateslı pide yedım( 2parcadan olusuyor, gec kalmasam pogaca yıyecektım ama trafık nedenıyle işe gec kaldım kahvaltılık alabılecegım en yakın yer pıdecıydı:( ), oglende bıraz once nohut yedım yanı zayıflamaya calısan bırı ıcın dogrumu ılerlıyorum yoksa bunlar bile fazlamı arkadaslar?? buarada eşim akşam hazır mantı al yapalım diyor inşallah o yerken nefsıme hakım olup ben yemeden durabılırım nesfıt alıp onlardanmı yesem o mantı yerken :(:(

bence hapla alakası yok. bende 8 aylık evliyim 9 aydır hap kullanıyorum ilk gece hamile kalmamak için bir ay önce başladım hapa kilo aldın mı dersen evet 12-13 kilo aldım ama eşimde aldı bir bu kadar :1: yani hapın suçu yok canım. kocam yesin ona hizmet edeyim birşeyler hazırlayayım derken sende oturup yiyorsun bunlarda kilo yapıyor haliyle. orgazm olamam da bence kendini kasmaktan olabilir canını sıkan birşey oldugunda sadece yapmak için yapıyor insan rahat ol, hap çok rahat bırakmayı bende istedim ama bırakamadım bakalım artık hayırlısı

benım bünyem okadar kilo almaya elverıslı degıldı ama eskıdende masabası calısırdım kıloda aldıgım olurdu ama kalcam buyumezdı gobek kollar falandı bızde ırsidir göbek zaten yanı kalcadan ozellıkle almayı ben hap a bagladım resmen hormonların dengesını bozuyor gıbı hıssedıyorum :(:( evet eşim bogazına duskun oda kılo aldı ama erkek nıhayetınde ve cokta gostermıyor arada oda dıet yapıcam dıyor ama hemen vazgecıyor keske kararlı olsa banada okadar guzel yemekler hazırlatmaz ve ıkımızde kılo almayız.iştahım cok acıldı ama:(: her goren evlılık yaramıs dıyor sinirlerım bozuldu artık:( hayırlısı ben bırakacagım ama ınsallah kıloları cabuk verırırım:(

pogca yersen cok kılo alırsın ben ogrencıyım ve pogca yıye yıye 56 fılan olmustum ama braktım pogacayı 51 ım suanda :)

eger kılo vermek ıstıorsan
sekersız cay ıc yesıl cay ıc yogurt ye .. helekıbıde patateslı pıde yemıssın.. :) cok yanlus :D
valla hersabah ıkı pogaca yıyorum napıyım evde kahvaltı yapacak vakıt yok burdada işe yakın o var :( guzelde pogacası :S yesıl cay ıcıyorum :)gunde 2-3kez :) normal cayıda 1sekerlı ıcıyorum genelde fıncan oldugu halde....eskıden 3 tane atardım hatta 4:):) yogurt ıyı fıkır deneyecegım tesekkurler:)

hersabah yeme bence.. kendne odul verdıgın zaman ye.. cunku bende her sabah yıordum ogrencı oldugumdan sabahları okulda olmam gerekıor ondan pogca yıordum baktım kılo alıorum bıraktım artık her sabah evde kepek ekmek arası tost yapıorum yanımada ufak yogurt alorum onu yıorum.. bıde yesıl cay ıcıorum.

sana tavsıye pogcayı bırak bak nası kalcan eskı halıne gelıor gor ;)

[=kahpekader;28171975]valla hersabah ıkı pogaca yıyorum napıyım evde kahvaltı yapacak vakıt yok burdada işe yakın o var :( guzelde pogacası :S yesıl cay ıcıyorum :)gunde 2-3kez :) normal cayıda 1sekerlı ıcıyorum genelde fıncan oldugu halde....eskıden 3 tane atardım hatta 4:):) yogurt ıyı fıkır deneyecegım tesekkurler:)[/QUOTE]

hersabah yeme bence.. kendne odul verdıgın zaman ye.. cunku bende her sabah yıordum ogrencı oldugumdan sabahları okulda olmam gerekıor ondan pogca yıordum baktım kılo alıorum bıraktım artık her sabah evde kepek ekmek arası tost yapıorum yanımada ufak yogurt alorum onu yıorum.. bıde yesıl cay ıcıorum.

sana tavsıye pogcayı bırak bak nası kalcan eskı halıne gelıor gor ;)

[=kahpekader;28171975]valla hersabah ıkı pogaca yıyorum napıyım evde kahvaltı yapacak vakıt yok burdada işe yakın o var :( guzelde pogacası :S yesıl cay ıcıyorum :)gunde 2-3kez :) normal cayıda 1sekerlı ıcıyorum genelde fıncan oldugu halde....eskıden 3 tane atardım hatta 4:):) yogurt ıyı fıkır deneyecegım tesekkurler:)
[/QUOTE]

tamam canım pogaca benım ıcın vazgecılmez degıl aslında ama ondan cok suphelenmemıstım:) benı uyardıgın ıyı oldu tesekkurler:) zayıflarsam yazarım gelişmeleri:)

rıca ederım :) hapta suc olmayabılr :D pogca katilll :D

tamam canım pogaca benım ıcın vazgecılmez degıl aslında ama ondan cok suphelenmemıstım:) benı uyardıgın ıyı oldu tesekkurler:) zayıflarsam yazarım gelişmeleri:)[/QUOTE]

canım öncelikle asla ama asla şekerli çay içme heleki sabah pogça pide börek yeme sandvic ekmegi al evden peynir salatalık domates şeklinde ye sabahları..öglen yemeginde mesela baklagil varsa nohut diyelim yanında pilav yiyosan ekmek yeme yada pilav yemiyosan bi dilim ekmek ye..akşamları çok öenmlidir salata ye tavuk haşla abur cubur tatlı v.s bişey yeme :/

2 yıl önce şekerli çay içerdim ve her sabah pogça yerdim iki tane ve 57 kilo olmuştum bıraktım birazda dikkat ettim eski halime döndüm devam etseydim şimdi 90 a merdiven dayamıştım eminim :)

Tabi dr daha iyi bilir ama hapı değiştirsen olmaz mı? Ben yıllardır yasmin kullanıyorum ne eksildim ne fazlalaştım. Psikolojim, libidom falan da yerinde yani :1:

Back
X