- Konu Sahibi ikincisans88
arkadaşlar merhaba;
2 aydır doğum kontrol hapı kullanıyorum, ismini vermemde sakınca olmaz sanırım.... Yazz 24+4 diye bir ilaç en hafıfı dıye bunu vermişlerdi. Normalde yapı olarak kalçam yoktu kalçam bile oldu
ilk kutuda kilo almamıştım ama şuan ikiNci kutunun yarısındayım kilo aldım tartılmaya korkuyorum .Normalde çıtı pıtı uzun boylu zayıf hoş bır yapım vardı hafıf kılo almıstım ama evleneli 3ay oldu 2aydır hap kullanıyorum ve goruntude kılo aldım, tartılmadıgım ıcın nekadar aldığımı bilmiyorum ama etraftanda duyuyorum kilo aldın diye, yemekten kısarakta kılo verme surecım uzayacak ben hızlı bırsekılde kılo vermek ıstıyorum ki masa başı çalısıyorum
iştahımda çok açıldı canım normalde bukadar yemek istemezdi ama şimdi birçok şeyi iştahla yemek istiyorum 
kutu bitmedende bırakılmıyormuş
bitince acaba bünyem normale dönecek mi?buarada orgazm olamıyorum evlılıgımde cok yeni bununlada alakası olabilir ama ilaçta buna sebep midir? Konuyu dogru yere actım inşallah bir derdim var köşesine çünkü kilolarımı baya dert edindim buara. Fikir ve paylaşımlarınızı bekliyorum teşekkürler..
2 aydır doğum kontrol hapı kullanıyorum, ismini vermemde sakınca olmaz sanırım.... Yazz 24+4 diye bir ilaç en hafıfı dıye bunu vermişlerdi. Normalde yapı olarak kalçam yoktu kalçam bile oldu

Son düzenleyen: Moderatör: