- Konu Sahibi ikincisans88
aynı ben evde varsa kesınlıkle hepsını yerımyoksa gıdıp almam
ozaman mumkun oldugunca evde barındırmayalım abur cubur:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynı ben evde varsa kesınlıkle hepsını yerımyoksa gıdıp almam
bence kılo alma sebebın hap değil evlılıkbende 4,5 aylık evlıyım düğüne yakın rejım yapıp verdiğim 7 kıloyu hemen aldım evlenınce:26: moralım çok bozuluyo. ustelık kılo verdiğim dönemde kıst sebebıyle doğum kontrol hapı ıçıyordum ona rağmen kılo verdım dıkkat ettım yurudum vs vs. şimdi evlendım hareket yok akşam eşimle abur cubur derken hoopp kılolar:26: bende çok uzuluyorum şimdiden aldığım 7 kıloya
![]()
fındık ve fıstığı bırakma.......çayını bu şekilde sevemediysen bitki çylarına alış.......ilaç vucudunda su da toplamıştır özellikle bacaklarında
Yasmin iyidir, bende kilo almaya sebep olmamıştı. Belki de Yazz sana uygun ilaç değil, piyasada birbirinden farklı bir sürü doğum kontrol ilacı var, senin bünyene uygun bir tane vardır elbet.
Orgazm konusu ise ilaçla alakasız bence. Daha doğrusu olay şu, "İlaç öncesi oluyordu, şimdi olmuyor" gibi bir karşılaştırma yapabiliyor musun? Yapamıyorsan sorunu hemen ilaca atmamak lazım. Sadece önsevişme ile halledebilirsen ne güzel olur ama halledemezsen, işin biraz daha zor. Bedenini keşfetmen gerekiyor, kritoral orgazmdan başlayabilirsin, sonra vajinali öğrenmeye çalışırsın. Olmazsa, cinsel ilişki doktorları birkaç seansta bu sorunu çözebiliyorlarmış ayrıca.
eşim korunucak ben ilaç olayından korktum acıkcası yenı bırını suan ıcın denemek bıle ıstemıyorumyoo :) aslında hıc orgazm olmadım hatta soyle soyleyım orgazm ne onu bıle bılmıyordum cem keceyı okuya okuya kadınlarında erkekler gıbı orgazm olduklarını ogrendım ama bende hıc olmuyor ya ozaman bır tuhaflık var dıye dusunmeye basladım.. doktora gıdebılırmıyım bılmıyorum vajınısmus ıcın cok utana sıkıla gıtmıstım zaman sorunum da var doktora gıtmek ıcın haftaıcı ısten ızın almak lazım haftasonu ıse uzman doktorlar genelde olmuyor.. kendı vucudumu kesfetmekte tuhaf gelıyor utanmakmı bılmıyorum aslında nebılyım cem kece orgazm olmaya masturbasyonla baslayın yazmıs ama ben masturbasyon hıc yapmadım acıkcası parmak egzersızlerınıde vajınısmus ıcın mecburiyetten yapmıstım..tesekkurler bılgı ıcın
Utanacak bir şey yok. Orada bir düğme var, basınca elektrik çarpıyor gibi bedenin geriliyor ve gerilme bittiğinde çok ama çok mutlu oluyorsun gibi düşün. Utanmanın sebebi, seni seksin ayıp ve günah olduğuyla yetiştirenlerden kaynaklanıyor. Oysa sevişmek, sonuç olarak bir bebeğin doğmasına sebep olan bir mucize ve hepimiz o mucizenin eseriyiz. Kendini tatmin etmek de, o mucizeye giden yolları güzelleştiren yol kenarı çiçekleri bence. (Benzetmeye bak, çok gülüyorum şu an kendime)
Kısacası, bir dene. Bu sensin, senin bedenin, onu tanımak en doğal hakkın. Nelerden hoşlanıp hoşlanmadığını eşine söylemeli, onu yönlendirebilmelisin. Sen daha kendi bedenini tanımıyorken, ona bu yolda nasıl kılavuzluk edebilirsin ki?
pko um var yıllardır doğum kontrol hapı kullanıyorum,son yıllarda yasmin kullanıyorum ,kilo almama sebeb olmadı hiç,
yemeyi sevdiği için aldım ,ilalar kil yapmaz şişlik yapar bazıları yersen içini doldurursun
en iyisi doktouna bir danış canımcım
Bencede kilo almanın sebebi evlilik,cunku aynı seyı bende yasadım gecen sene 5 aylık evlıyken 5 kilo almıstım hatta diyet topiği actım..3 ayda verdim diğer arkadaşlarla beraber,simdi kış geldi yine almaya başladım.Eşimde bende yemek olayına cok düşkünüz.Evden abur cubur eksık olmazdı,pizzalar,cipsler,cerez,,vs canımız ne isterse yiyorduk gecelerı kokorec yemeye gidiyorduk
Şimdi bunları minumuma düşürdük,nadir yiyoruz abur cubur dikkat ediyorum kılo almamak için,esim evlendığımızde 84 kiloydu sımdı 91 cıkıyor ama neyseki metabolızması hızlı calısyor yoksa 250 kılo olurdu
Size tavsiyem sabah poğaca yerine tam buğday ya da tahıllı esmer ekmeğe maksimum 2 dilim miktarında arasına peynır(yağsız olsun tam yağlı almayın)zeytın gibi sandwiç yapabilirsiniz ya da sade tost,bu şekilde sağlıklı bi kahvaltı yapmış olursunuz.Çayın sekerını tamamen kesemiyorsanız(şahsen ben kesemedim)yarı miktar azaltabilirsiniz..
Çay yerine portakal suyu da ıcebılırsınız kış ayındayız malum onu da en fazla 1 cay bardağı tavsıye ediyor doktorlar.
Aksam cok gec yemek yememelisininiz..(Aksam cayı içiyorsanız yanında cerez yerine beyaz leblebi yiyebilirsiniz)kilo aldırmıyor fazla..
Asansörlüyse eviniz merdivenleri kullanın cok faydası oluyor..
İp atlıyormuşsunuz bu süper her gün 5-10 arttırın...
Esinize hazırladığınız aksam ziyafetinden tadımlık alın:))zaten cok fazlalığınız yokmus en kısa zamanda verırsınız bıraz dıkkat etmek yetiyor.Evlilik kılo aldırıyor kesin bişey bu..
Kilonuzu korumak için ise sabah ac karna yesıl cay ıcmenızı öneririm,aksam da gec yemedikten sonra(tatlı,kızartma,hamur ısı yenmezse)tartı da ibre oynamıyor diyebilirim..(tecrübeyle sabit)
hadi senin yine bahanen varmış
ya ben hapta kullanmıyordum 1 senede 10 kilo aldım
tabii şimdi verdiğim için gülebiliyorum o günler kabus gibiydi
ama azıcık dikkat etmeyle verirsin sende kiloları hiç dert etme
doğum kontrol hapları ailesinde kalp ve damar hastalıkları olanlarda bazen damar tıkanıklığına sebep olabiliyo, ayaklarındaki uyuşmayı boşlama bence
yaa korktum şimdi valla zaten ben hastalık hastasıyımdır cok paranoyakımdır herseyde benı bulur. gecensene ramazanda bır mısafırımız vardı ben oruc tutamıyorum bobreklerımde tas oluyor susuz kalınca dedı merak ettim düşündüm ınanırmısın o sene taş düşürdüm:) bunun gibi bircok sey var aklıma gelen başıma gelıyor . uyusma oluyor ama bende butun gun haraketsız oturmaya baglıyordum bunu ama şöyle saatlerce süren benım hayatımı cok etkıleyen degıl kısa sürelı ..
ille olcak diye bişey yok ama bu olabilen bişey, benim ailemde kalp hastalıkları yaygın bende sağlıkçıyım hiç bulaşmadım hap işine, ne olur ne olmaz bi sor bakalım aile hekimliğine git ilk önce
ille olcak diye bişey yok ama bu olabilen bişey, benim ailemde kalp hastalıkları yaygın bende sağlıkçıyım hiç bulaşmadım hap işine, ne olur ne olmaz bi sor bakalım aile hekimliğine git ilk önce
pekı bırsey daha soracagım sıze saglıkcı bulmusken:) hap kullanmamdakı sebep prez olayın etkısını azaltıyormus erkek acısından sızce dogrumu psıkolojıkmı? hap ı bırakacagım ne olursa olsun ıyıce pıpırıklendım![]()