- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
merhaba kızlar benim iki senedir devam eden bir ilişkim var ..
Sorunum ise aşırı kıskanç olmam. Sevgilimin yanında olamadığım için onu herkesten her şeyden çok kıskanıyorum . Ailesinden çok kıskanıyorum . Ailesiyle yemek yemesini gezmesini vakit geçirmesini çok kıskanıyorum bunlara katlanamıyorum çok üzülüyorum . Benim sahip olamadıklarıma ailesi sahip çünkü benim isteyip de yapamadıklarımı onlar yapıyorlar diye düşünüyorum . Ben onun yanında olamadığım için ağlarken ailesi onunla vakit geçiriyor oluyo bu benim canımı çok acıtıyor . Bir de sevgilim telefonu pek sevmiyor telefonda konuşmayı sevmiyor ee ben de özlüyorum doğal olarak ve geceleri konuşmak istiyorum telefonda ama o her seferinde istemiyor tv izlemek istiyor ya da vs.. Yüz yüzeyken hiç böyle değil ama telefonla arası yok işte malesef .. Bazı geceler sırf o istemiyo diye kavga ediyoruz telefonu kapattıktan ya hemen sonra ya da birkaç saat sonra arıyor ne yapıyorsun üzülme uyu falan diyor . Bazen rahat bırak biraz diyor özleyeceğim halde sen sürekli üstüme düşüp sıkıyorsun diyo . (sanırım gerçekten çok üstüne düşüyorum o da duygularını belli etmeyen söylemeyen biri ve de çok sinirli )
sizce ben bu kıskançlığı nasıl yenebilirim ? Konuşma konusunda ne yapabilirim ?
merhaba;1)senin ki kıskançlığı geçmiş hastalık boyutuna varmış bence.....?
2)böyle yapmaya devam edersen sevgilinide kaybedeceksin?
3)senin belliki çok boş vaktin var.biraz çık gez dolaş,alış verişe çık,arkadaşlarınla toplan yani evde oturup hep onu düşünürsen ne yapıyo nasıl diye bu seni bu hale getirir.bence bir an önce kurtul bu durumdan unutma kaçan kovalanır.ayrıca belliki onuda sıkıyorsun.
güzelim bir erkek ailesiyle vakit geçiriyor diye kıskanılır mı
her gece o bar senin bu kulüp benim arkadaşlarıyla dolaşsa napacaktın
bırak bu hastalıklı kıskançlık krizlerini bu ikinize de eziyet
doğru söylüyorsun çok boş vaktiim var ama birkaç ay sonra baya aktivite içerisinde olacağım o zaman belki kurtulabilirim bu rahatsız edici durumdan
İnşallah sizin gibi bir gelinim olmaz.
Siz evlenirseniz ailesiyle görüşmesini de yasaklarsınız.
Her dakika yanınızda olsun istersiniz ayırmazsınız yanınızdan..
Kendimi geçtim oğlumun hayatı mahvolur diye istemem sizin gibi bir gelin.
Rahat huzur yüzü göremez çünkü..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?