Çok kıskancım çok

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.668
498
Merhaba kızlar benim iki senedir devam eden bir ilişkim var ..
Sorunum ise aşırı kıskanç olmam. Sevgilimin yanında olamadığım için onu herkesten her şeyden çok kıskanıyorum . Ailesinden çok kıskanıyorum . Alesiyle yemek yemesini gezmesini vakit geçirmesini çok kıskanıyorum bunlara katlanamıyorum çok üzülüyorum . Benim sahip olamadıklarıma ailesi sahip çünkü benim isteyip de yapamadıklarımı onlar yapıyorlar diye düşünüyorum . Ben onun yanında olamadığım için ağlarken ailesi onunla vakit geçiriyor oluyo bu benim canımı çok acıtıyor . Bir de sevgilim telefonu pek sevmiyor telefonda konuşmayı sevmiyor ee ben de özlüyorum doğal olarak ve geceleri konuşmak istiyorum telefonda ama o her seferinde istemiyor tv izlemek istiyor ya da vs.. yüz yüzeyken hiç böyle değil ama telefonla arası yok işte malesef .. Sonra bazen rahat bırak biraz diyor özleyeceğim halde sen sürekli üstüme düşüp sıkıyorsun diyo . (sanırım gerçekten çok üstüne düşüyorum o da duygularını belli etmeyen söylemeyen biri ve de çok sinirli )
Sizce ben bu kıskançlığı nasıl yenebilirim ? konuşma konusunda ne yapabilirim ?

merhaba;1)senin ki kıskançlığı geçmiş hastalık boyutuna varmış bence.....?
2)böyle yapmaya devam edersen sevgilinide kaybedeceksin?
3)senin belliki çok boş vaktin var.biraz çık gez dolaş,alış verişe çık,arkadaşlarınla toplan yani evde oturup hep onu düşünürsen ne yapıyo nasıl diye bu seni bu hale getirir.bence bir an önce kurtul bu durumdan unutma kaçan kovalanır.ayrıca belliki onuda sıkıyorsun.

Kelin ilacı olsaydı kendi başına sürerdi be canım Şaka bi yana bende çok kıskancım Çokda değl aslında aşırı bizde uzaktık haftada 1 kez anca görüşüyoduk ama benımkı tlfnda konusmayı seviyodu ben yinede özlüyodumya neyse :) Ben çok uğrastım bunu engellemek için nebilim kıskansamda bellı etmıcem falan diyodum kendı kendime ama nerdee o an diyodum yanı bişey oldugu an 3. dünya savası cıkıyodu:) Sonunda noldu dersen beyfendinin totosu tavan yaptı :) ben yapamadım bari sen engelle güzelim kendını erkkele cok ilgi göstermıcem coğu zaman iradenı kullanmaya calış emın ol senden daha iyisini bulamaz en güzeli sensin en iyiside ailesi gecici ilerde benım yanımda olucak diye düşün nebilim ama ailesiyle ilgisine karsıma bence kıskancak bişy yokkı zaten :26:

Öncelikle içinde bulunduğun durumun yani fazla kıskanç olduğunun farkında olman çok güzel.
Bence atabileceğin ilk adım kıskançlığını kendi içinde yaşaman ve ona kesinlikle belli etmemen,önce ailesiyle vakit geçiriyo olmasından mutlu gibi davran için içini yese de bu şekilde lanse et. (yemek mi yediniz oh ne güzel aile saadeti gibisi yok gibi filan konuş )Bu durum sonrasında perçinlenip karakterinin bir parçası gibi olacaktır. Sonrası kendiliğinden gelecek ve bu durum zamanla gözünde normalleşecektir. Yani çabalaman ve kendini kontrol etmeyi öğrenmen lazım ..Kolay gelsin

İtiraf etmek gerekirse 1.dereceden hastayım..
Geçirmediğim kriz kalmamıştır..

Herşey yolunda gitsin,yinede pireyi deve yapma özelliğim vardır..
En son geçirdiğim kriz dün gecedir..

Ne çektiğimi bi ben bilirim bir de Allah..

Eskisi gibi kıskançlığımı açıkça belli etmiyorum. Bu sefer içime atıyorum,sessiz kalarak bu kıskançlığımı belli etmemeye çalışıyorum. Bu seferde olan bana oluyor..

Bunun bi çözümü yok bana kalırsa..

doğru söylüyorsun çok boş vaktiim var ama birkaç ay sonra baya aktivite içerisinde olacağım o zaman belki kurtulabilirim bu rahatsız edici durumdan

güzelim bir erkek ailesiyle vakit geçiriyor diye kıskanılır mı
her gece o bar senin bu kulüp benim arkadaşlarıyla dolaşsa napacaktın
bırak bu hastalıklı kıskançlık krizlerini bu ikinize de eziyet

güzelim bir erkek ailesiyle vakit geçiriyor diye kıskanılır mı
her gece o bar senin bu kulüp benim arkadaşlarıyla dolaşsa napacaktın
bırak bu hastalıklı kıskançlık krizlerini bu ikinize de eziyet

Alıştıkça zor oluyor buluşmalardan snra ayrılmak o kdr çok üzülüyorum ki yolda ayaklarım geri geri gidiyor o an başlıyo üzüntüm gözlerimden yaşlar geliyor geri gel diyorum içimden ona hiç gitme .. zaman ne kdr çabuk geçtti diyorum kendi kendime alıştıkça daha da bir zor oluyor .. Onun yanından hiç ayrılmak istemiyorum .. Ben onsuz her gece ağlarken ailesiyle vakit geçirmesi ya da herhangi biri beni deli ediyor ama belli ettikçe de onu kendimden uzaklaştırıyorum her şey daha da kötü oluyor sanırım arkadaşlarında dediği gibi belli etmemeye çalışmalıyım ama o zaman da benim üzüntüm nasıl geçecek o var

Son düzenleyen: Moderatör:
doğru söylüyorsun çok boş vaktiim var ama birkaç ay sonra baya aktivite içerisinde olacağım o zaman belki kurtulabilirim bu rahatsız edici durumdan

canım beni yanlış anlama biraz sert olmuş yazım fakat doğru direk söylüyorum kıvırma özelliğim pek yok:)
böyle onu sıkarsan kendini bişey zanneder.bırak o senin peşinden koşsun o seni merak etsin.hatta bırak bazen o arasın ulaşamasın.aaa canım dersin işim vardı sonra ararım.o merak etsin.benim arkadaşta bu durumda idi.sonra sabahları ismek in kurslarına gitti öğleden sonra yüzmeye bide biz biliyorduk aynı aparmanda oturuyoruz.eve gelincede sık konuşmasına sürekli çoçuğu arayıp kıskanlık yapmasına izin vermedik.şu an iyi çoçuk pervane oluyu kıza .

İnşallah sizin gibi bir gelinim olmaz.
Siz evlenirseniz ailesiyle görüşmesini de yasaklarsınız.
Her dakika yanınızda olsun istersiniz ayırmazsınız yanınızdan..
Kendimi geçtim oğlumun hayatı mahvolur diye istemem sizin gibi bir gelin.
Rahat huzur yüzü göremez çünkü..

Ben düşünceniz nedir diye sormamıştım ne yapabilirim bunu engellemek için diye sormuştum ayrıca yasaklamam tabiki ayrıca da yasaklamak bana düşmez ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…