NedenHoşunuza mı gidiyor kendinizi küçük düşürmek?
Kızların gözünde düştüğünüz durumu diyorum.küfür bile edesim geldi neyse gidiyorduk yolda damadin kardeşine denk geldik kızlar da rahatsız oldu belli ki ve biz onunla gidelim dedi iyi olur memnun olurum dedim
Evet öyle düşündüğüm zamn olmadı diyorum ama kiskanclik soz konusu ise herseyi yapabilirim gibi geliyo istem dışı yaniKızların gözünde düştüğünüz durumu diyorum.
Birşeyin i gördüm desem yalan olur asla ama sizde ki gibi bende de var o duş wc falan ama ben hertürlü kiskaniyorumEvet halime bin şükür benden fenalarıda varmış :) şaka bi yana arkadaşım eşin acaba güven sarsacak bişey mi yaptı? Ben de çok kıskançım ama belli etmem ben kendimi yer bitiririm. Eşim duşa girse nie girdi die,wcde uzun durunca,yatağa geç gelince kafaları yiyorum. En azından bende tvdekİni kıskanmak yok yada yanında gördüğümü kıskanmam kötü bişi olsa ulu orta olmaz die düşünüyorum
Yok maleseff ne güzelliğime guvendim biraz kilolu bir bayanim .ne de vazgeçilmez olduğumu hiç düşünmedimKendinize güveniniz varmi sizin?
duşa girse nie girdi die,wcde uzun durunca,yatağa geç gelince kafaları yiyorum. En azından bende tvdekİni kıskanmak yok
kızlar dalga geçmek için söylemiyorum gerçekten normal değilsiniz siz. Wc de uzun kalsa ne olacak sifondan mı kıskanıyorsunuz? Hadi banyoyu anlarım. Kendini mi tatmin ediyor diye insan rahatsız olur belki ama siz kıskanıyorum diyorsunuz. Adamın elinden adamı mı kıskanıyorsunuz? Tövbe tövbeBirşeyin i gördüm desem yalan olur asla ama sizde ki gibi bende de var o duş wc falan ama ben hertürlü kiskaniyorum
Belki telefonda bi haltlar karıştırıyor belli mi olurkızlar dalga geçmek için söylemiyorum gerçekten normal değilsiniz siz. Wc de uzun kalsa ne olacak sifondan mı kıskanıyorsunuz? Hadi banyoyu anlarım. Kendini mi tatmin ediyor diye insan rahatsız olur belki ama siz kıskanıyorum diyorsunuz. Adamın elinden adamı mı kıskanıyorsunuz? Tövbe tövbe
pes ettim sampiyon sensinBelki telefonda bi haltlar karıştırıyor belli mi olur
Eee kiskanclik insan a hersey i düşündürüyor maleseffpes ettim sampiyon sensin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?