Ayy beni bile boğdun burda kuzumEsimi herseyden kiskaniyorum tv de bi kadın soyunuk olsa beni alıp vuruyo kiskanclik oysa ki normal bu devirde kim giyinik geziyor ki tv de .. eşim bi fabrikada işçi öyle çalıştığı bölüm de kadin yok ama ya olsa acaba çok mu kötü olurdum bilemiyorum öyle böyle değil söylemesem bile içim acıyo. Bir keresinde akrabasi nin dugunune gittik sadic di ve o akrabasi nin baldizlari bir yere gidecekler mis ti yanımda bir anda kalktı ve akrabasi nin yanına gitti o da kızları gotur dedi herhalde ki aldı arabaya tam giderken gördüm sinirlendim bi kalktım yerimden arabayi durdurdum o sırada eşim şaşırdı ve tereddüt etti ne diyecem diye o sıra da tam ben de seni çağıracaktım dedi birsey diyemedim resmen dilim tutuldu yoksa küfür bile edesim geldi neyse gidiyorduk yolda damadin kardeşine denk geldik kızlar da rahatsız oldu belli ki ve biz onunla gidelim dedi iyi olur memnun olurum dedim ve eşimle çok kötü kavga ettik o gün beni eve getiriyordu bende asla bunu yapamazsin eğer birakirsan beni unut dedim ve iyice kavga ettik neymiş benle düğün de kavga edemezmis ve beni eve bırakacak mis baak daha aklıma geldikçe sinir oluyorum başkaları söz konusu olduğu zaman yani m da olmuyo hiç şimdi de ne zaman düğün laf i duysam sinir tepeme çıkıyo nasıl guvenebilirim ki benim de o tür şeyler den hoşlanmadigimi bildiği halde bunu yapmış ken nasıl kıskanmamt onu
Ben ona deli divane asigimmmAyy beni bile boğdun burda kuzum
Bu ne böyle
Adamı iyice kaçıracaksın
Yine iyi bu kadar bu tavırlarına katlanmış
Işte ondan da korktuğum için belki de kiskancim ben böyle bi aşk a hiç tutulmadimBöyle hayat mı geçerAdamın boynunda bir ilmek var sıktıkça sıkıyorsunuz. Bir yerden sonra nefes alamaz olur ve o çok kıskandığın kocan bir bakmışsın uçmuş gitmiş.
Bak güzel arkadaşım siz sevgili değil evlisiniz. Yani sen eşinin en büyük aşkısın. Öyle olmasa evlenmezdi değil mi? Neden bu takıntılarla Hayatınızı olumsuz etkiliyorsun? Hem de kendini küçük düşürmüşsün.Işte ondan da korktuğum için belki de kiskancim ben böyle bi aşk a hiç tutulmadim
Işte ondan da korktuğum için belki de kiskancim ben böyle bi aşk a hiç tutulmadiBöyle hayat mı geçerAdamın boynunda bir ilmek var sıktıkça sıkıyorsunuz. Bir yerden sonra nefes alamaz olur ve o çok kıskandığın kocan bir bakmışsın uçmuş gitmiş.
Bak güzel arkadaşım siz sevgili değil evlisiniz. Yani sen eşinin en büyük aşkısın. Öyle olmasa evlenmezdi değil mi? Neden bu takıntılarla Hayatınızı olumsuz etkiliyorsun? Hem de kendini küçük düşürmüşsün.
Sen böyle yaptıkça eşin bir havalara girer ki sorma gitsin.
Bak benim eşimin işi hep Rus'larla,Ukraynalılarla vs. Adamın tepesinden inmeyeyim ben o Zaman :) kocana güven. Evliliğinin selameti için törpüle kendinivaaay bence sen catla oll
Sen bence catla ölll ben öyle olurdumBak güzel arkadaşım siz sevgili değil evlisiniz. Yani sen eşinin en büyük aşkısın. Öyle olmasa evlenmezdi değil mi? Neden bu takıntılarla Hayatınızı olumsuz etkiliyorsun? Hem de kendini küçük düşürmüşsün.
Sen böyle yaptıkça eşin bir havalara girer ki sorma gitsin.
Bak benim eşimin işi hep Rus'larla,Ukraynalılarla vs. Adamın tepesinden inmeyeyim ben o Zaman :) kocana güven. Evliliğinin selameti için törpüle kendini
Sen bence catla ölll ben öyle olurdum
VaayGeçen yıl 3 erkek iş için Rusya'ya gittiler. Bak neler var neler. Belki için soğur
Yok gözü dışarda degill sadece aşırı sevgiden kiskaniyorumKocaniz sizden üstün mü? Ne var bukadar cok kiskanacak yada gözü disarda sizi görmüyo o yüzden mi?
Bence sorun tamamen bu. Siz ilk önce kendinize güvenmeye baslayin. Esiniz sizle evlenmis demekki seviyor. Hic sokakta cok cirkin evli kadin görmedinmi? Ama kendilerinde öyle bi hava varki sanirsin kirmizi halida yürüyorlar. Sende bu düsünceyi yerlestir kendine, demekki güzel buldu sizi evlendi. Ama siz onu sürekli kisitlarsiniz, iyice paranoyaya baglayip ona baktin buna baktin demeye baslarsiniz. Adamin bu kez ya zoruna gittigi icin birakir, yada siz kendiniz gözünü actiginiz icin etrafina bakmaya baslar. Ha bide su var; esim beni cok kiskaniyor cok yakisikliyim herkezi kendime baktirabilirim diyip totosu ucusanlarda var. Birakin kendini bisey sanmasin.Yok maleseff ne güzelliğime guvendim biraz kilolu bir bayanim .ne de vazgeçilmez olduğumu hiç düşünmedim
Çok haklısınız bu konuda aynen öyle düşünür kaçırırim kocayiBence sorun tamamen bu. Siz ilk önce kendinize güvenmeye baslayin. Esiniz sizle evlenmis demekki seviyor. Hic sokakta cok cirkin evli kadin görmedinmi? Ama kendilerinde öyle bi hava varki sanirsin kirmizi halida yürüyorlar. Sende bu düsünceyi yerlestir kendine, demekki güzel buldu sizi evlendi. Ama siz onu sürekli kisitlarsiniz, iyice paranoyaya baglayip ona baktin buna baktin demeye baslarsiniz. Adamin bu kez ya zoruna gittigi icin birakir, yada siz kendiniz gözünü actiginiz icin etrafina bakmaya baslar. Ha bide su var; esim beni cok kiskaniyor cok yakisikliyim herkezi kendime baktirabilirim diyip totosu ucusanlarda var. Birakin kendini bisey sanmasin.
Evet kaçar gider hiç bu yönleri dusunmedimAdamın ustune bu kadar düşersen yakında kıskancak bi kocan bile kalmayabilir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?