- Konu Sahibi pembepinar
-
iyi akşamlar kızlar .benim derdim çok kıskancım sanırım .eşimin herşeyine karışıyorum sonra pişman oluyorum yaptıklarımdan .sürekli telini karıştırıyorum ve yakalanıyorum bazen .sonra eşimle atışıyoruz .kendime hakim olamıyorum .kıskanç bir yapım var sanırım .eşimi bunaltmaktan korkuyorum .şu an hamileyim bide hassasım .ailemden uzak yaşıyorum .tek ailem burda eşim .o yüzden ona sarıyorum sürekli .bunu değiştirmek istiyorum .ne yapmam gerek ?böle olmak istemiyorum .
Hatanın farkında olman da güzel bir adım :)
Eşinin telefonlarında bir şey bulsan daha mı iyi olacak?
Huzura mı ereceksin?
Başın göğe mi erecek?
Çok kıskançlık eşini cidden çapkın bir erkek haline getirebilir
Umursamaz olmaya çalış biraz rahatla
aşırı kıskançlığını eşine belli etme, bu durum kötü etkiler yaratabilir.
üff bilmiyorum ajan gibi oldum .ne zaman boş kalsa tel mesela duşa girse yada uyusa ben uyanıksam elim tele gidiyor .valla ben bile sıkıldım bu durumdan .alışkanlık oldu bende .rahat olmam gerek haklısın ama bilmiyorum bu ara böle bir kadın oldum .
üff bilmiyorum ajan gibi oldum .ne zaman boş kalsa tel mesela duşa girse yada uyusa ben uyanıksam elim tele gidiyor .valla ben bile sıkıldım bu durumdan .alışkanlık oldu bende .rahat olmam gerek haklısın ama bilmiyorum bu ara böle bir kadın oldum .
Eşşeğin aklına karpuz sokmak diye bir deyim vardır
Bi de secret, çekim yasası filan
Böyle yapa yapa adam cidden çapkın biri olup çıkacak haa
Alma telefonunu eline irade sahibi ol biraz kendin de farkındasın hatanın o yüzden 2. aşamaya geçmelisin artık
ben erkek arkadaşımın telini sürekli karıştırıyorum
bunu gizli saklı yapmıyorum (yanlıs anlaşılabilirim)
yanımdayken yapıyorum,sesini bile çıkartmıyor.
gizli saklı yapsam
sorun olurdu
bu duruma alışkın, çünkü aynısını o bana yapıyor.
bence gizli saklı karıştırma , gözünün içine baka baka karıştır alışsın bu duruma
evet bugünden itibaren dikket edicem kendime .telini rahat bırakıcam artık adamın .bugün buna karar verdim inşş yapabilirim .
ay ne biliyim güya artislik yapmaya çalışıyorum .böle sanki umrumda değilmiş gibi sonra güm yakalanıyorum e tabi daha kötü oluyor o zaman rezil bir durum yani .
Ben de sevgilimin telefonunu karıştırırım ama bunu yanında yaparım yani ansızın alırım msjlarına bakarım filan
O da görür yani bu yaptığımı
Öncelikle kendinizi dizginlemeye çalışmalısınız. Eşinizin telefonunu her elinize alışınızda kendinizi onun yerine koyup, o da bana aynısını yapsa telefonumu kurcalasa, bana güvenmese nasıl hissederdim diye düşünün. Ben de ailemden uzağım eşim de öyle yurt dışındayız ve birbirimizden başka kimsemiz yok bu nedenle eşinize sardırmanızı anlıyorum ama bu derece bunaltmak size olumsuz sonuçlar doğurarak geri dönebilir. Kıskançlık ilişkiyi fazlaca yıpratan bir dürtü çünkü. Okuduğum kadarıyla özgüven sahibi bir hanımsınız, bu özelliğinizi sık sık hatırlatın kendinize. Ayrıca kıskanç bir yapım var diyerek bunu kişiliğinize yapıştırmayın, olumsuz duygulardan uzak tutmaya çalışın kendinizi. Eşinizin buna sebep olacak davranışları yoksa eğer, durduk yere tadınız kaçmasın. Ne güzel bebeğiniz de yoldaymış, bence bunun mutluluğuna ve eşinizle yaşadığınız karşılıklı sevgi ve huzura odaklanın.
kendi kendine aldatılmayı çağırıyorsun bence
insan neyı ıstemezse başına gelir ya o hesap
Ben de eşimi kıskanıyorum ama ona sorsan hiiiiiiç kıskanmıyorum,hatta sen beni sevmiyorsun demek ki diyor. Ona belli etmem hiç kıskandığımı ,sonuçta olmayacağı varsa da olur,ben de inanıyorum secret kurallarına, insan neyi çok düşünürse onu çekiyor, bu yüzden aklıma bile getirmemeye çalışıyorum. Zaten çok kıskanıp da bunu eşe belli etmek bunaltır,eğer eşim beni sürekli kontrol etseydi ve bunu bana belli etseydi emin ol çok bunalırdım. Bu yüzden belli etmemeye devam et derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?