çok kıskancımm eşimi bunaltıyorum sanırım .ne yapmam gerek ?

pembepinar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2012
1.206
2
0
Erzurum
iyi akşamlar kızlar .benim derdim çok kıskancım sanırım .eşimin herşeyine karışıyorum sonra pişman oluyorum yaptıklarımdan .sürekli telini karıştırıyorum ve yakalanıyorum bazen .sonra eşimle atışıyoruz .kendime hakim olamıyorum .kıskanç bir yapım var sanırım .eşimi bunaltmaktan korkuyorum .şu an hamileyim bide hassasım .ailemden uzak yaşıyorum .tek ailem burda eşim .o yüzden ona sarıyorum sürekli .bunu değiştirmek istiyorum .ne yapmam gerek ?böle olmak istemiyorum .

Senin gibi kendine çok güvenen bir bayan da kıskanıyorsa vay haline erkeklerin
Kendine güvenmeye devam et adamın aklına gelmeyecek şeyleri getirme

Son düzenleme:

Hatanın farkında olman da güzel bir adım :)

Eşinin telefonlarında bir şey bulsan daha mı iyi olacak?

Huzura mı ereceksin?

Başın göğe mi erecek?

Çok kıskançlık eşini cidden çapkın bir erkek haline getirebilir

Umursamaz olmaya çalış biraz rahatla

aşırı kıskançlığını eşine belli etme, bu durum kötü etkiler yaratabilir.

üff bilmiyorum ajan gibi oldum .ne zaman boş kalsa tel mesela duşa girse yada uyusa ben uyanıksam elim tele gidiyor .valla ben bile sıkıldım bu durumdan .alışkanlık oldu bende .rahat olmam gerek haklısın ama bilmiyorum bu ara böle bir kadın oldum .

aşırı kıskançlığını eşine belli etme, bu durum kötü etkiler yaratabilir.

bir kaç kez elimde tel yakalandım zaten .bir keresinde çalıyordu falan dedim yemedi tabi .gülüyor bazen bazende kızıyor bu tavrıma .ama belli etmemek gerek haklısın .

Eşşeğin aklına karpuz sokmak diye bir deyim vardır

Bi de secret, çekim yasası filan

Böyle yapa yapa adam cidden çapkın biri olup çıkacak haa

Alma telefonunu eline irade sahibi ol biraz kendin de farkındasın hatanın o yüzden 2. aşamaya geçmelisin artık

ben erkek arkadaşımın telini sürekli karıştırıyorum
bunu gizli saklı yapmıyorum (yanlıs anlaşılabilirim)
yanımdayken yapıyorum,sesini bile çıkartmıyor.

gizli saklı yapsam
sorun olurdu

bu duruma alışkın, çünkü aynısını o bana yapıyor.

bence gizli saklı karıştırma , gözünün içine baka baka karıştır alışsın bu duruma

evet bugünden itibaren dikket edicem kendime .telini rahat bırakıcam artık adamın .bugün buna karar verdim inşş yapabilirim .

ay ne biliyim güya artislik yapmaya çalışıyorum .böle sanki umrumda değilmiş gibi sonra güm yakalanıyorum e tabi daha kötü oluyor o zaman rezil bir durum yani .

evet bugünden itibaren dikket edicem kendime .telini rahat bırakıcam artık adamın .bugün buna karar verdim inşş yapabilirim .

Ben de sevgilimin telefonunu karıştırırım ama bunu yanında yaparım yani ansızın alırım msjlarına bakarım filan

O da görür yani bu yaptığımı

ay ne biliyim güya artislik yapmaya çalışıyorum .böle sanki umrumda değilmiş gibi sonra güm yakalanıyorum e tabi daha kötü oluyor o zaman rezil bir durum yani .

bazı insanlar karıştırılmamasından yana olabilir.
ama ben karıştırırım arkadaş, ve o da karıştırır.
arkadaşlarıyla msjlarını okumam, kimin msj attığına ve arama kaydına falan bakarım.

bunun güvenle alakası yok,,,sadece geziniyorum öyle telefonda.yoksa ben görmeden bile silebilir yaptıklarını.
aramızda bu tarz şeyler hiç sorun olmadı.
dediğim gibi , aynısını o bana yapıyor.

ama, eşin rahatsız oluyorsa
o da sana böyle şeyler yapmıyorsa
sende yapma.

Öncelikle kendinizi dizginlemeye çalışmalısınız. Eşinizin telefonunu her elinize alışınızda kendinizi onun yerine koyup, o da bana aynısını yapsa telefonumu kurcalasa, bana güvenmese nasıl hissederdim diye düşünün. Ben de ailemden uzağım eşim de öyle yurt dışındayız ve birbirimizden başka kimsemiz yok bu nedenle eşinize sardırmanızı anlıyorum ama bu derece bunaltmak size olumsuz sonuçlar doğurarak geri dönebilir. Kıskançlık ilişkiyi fazlaca yıpratan bir dürtü çünkü. Okuduğum kadarıyla özgüven sahibi bir hanımsınız, bu özelliğinizi sık sık hatırlatın kendinize. Ayrıca kıskanç bir yapım var diyerek bunu kişiliğinize yapıştırmayın, olumsuz duygulardan uzak tutmaya çalışın kendinizi. Eşinizin buna sebep olacak davranışları yoksa eğer, durduk yere tadınız kaçmasın. Ne güzel bebeğiniz de yoldaymış, bence bunun mutluluğuna ve eşinizle yaşadığınız karşılıklı sevgi ve huzura odaklanın.

Ben de sevgilimin telefonunu karıştırırım ama bunu yanında yaparım yani ansızın alırım msjlarına bakarım filan

O da görür yani bu yaptığımı

ben gizli yapıyorum .bide başka şeylerdede kıskançlık çok yapıyorum .böl bunaltmaktan falan korkuyorum .bide ailemdende uzağım o yüzden tek eşim var yanımda sürekli ona sarıyorum sanırım .

kendi kendine aldatılmayı çağırıyorsun bence

insan neyı ıstemezse başına gelir ya o hesap

Ben de eşimi kıskanıyorum ama ona sorsan hiiiiiiç kıskanmıyorum,hatta sen beni sevmiyorsun demek ki diyor. Ona belli etmem hiç kıskandığımı ,sonuçta olmayacağı varsa da olur,ben de inanıyorum secret kurallarına, insan neyi çok düşünürse onu çekiyor, bu yüzden aklıma bile getirmemeye çalışıyorum. Zaten çok kıskanıp da bunu eşe belli etmek bunaltır,eğer eşim beni sürekli kontrol etseydi ve bunu bana belli etseydi emin ol çok bunalırdım. Bu yüzden belli etmemeye devam et derim.

evet hamile olduğum için belkide bu dönem hassasım her zmankinden çok .eşimin bir kusuruna görmedim şimdiye kadar .kendi kendime yaptığım şey bu .bide burda çok yalnız kaldım ondanda olabilir .ailemi özlüyorum falan istediğim zaman gidip göremiyorum .

kendi kendine aldatılmayı çağırıyorsun bence

insan neyı ıstemezse başına gelir ya o hesap

allah korusun canım yaa .eşimle aramız çok iyi çok şükür ama benim bu özelliğimden dolayı kendim bile rahatsızım .allah korusun hepimizin yuvasını .

belli etmemeye çalşıyorum ama yinede anlıyor .duygularımı pek gizleyemeyen bir yapım var maalesef .senin yaptığın en güzeli valla helal keşke bende öyle olabilsem .

canım bu bi hastalık aslında yani takıntı denebilir.
ben de arada sırada sevgilimin telefonuna bakarım çaktırmadan.
bu sefer bir şey bulamayınca ya sildiyse diyorum paranoyağım ben biraz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…