çok kıskancımm eşimi bunaltıyorum sanırım .ne yapmam gerek ?

seninkisi hiçbir şekilde gece kıyafetı ıstemıyor yanı?
renkli geceler de??

yok isterde gidip almaz mesela yada işte hadi aşkım alalım dersem girmez mağazaya .bende gıcığına girerim .dışarda bekler falan .öle bir tip yaa değişik biraz .masumiyeti severmiş bide öle der hep .

canım gozunu ıcıne baka baka yapılırsa adam varsada ortada tutmazkıhaberdar oldugundan temkınlı davranır

canım gozunu ıcıne baka baka yapılırsa adam varsada ortada tutmazkıhaberdar oldugundan temkınlı davranır

işte o yüzden yapıyorum yaaa..

şeytan azapta gerek diyerekten

her an gözüm üstünde biliyor o benı

gizli gizli yaparsam
durduk yere aklına olmadık şeyleri sokarım belki

yok isterde gidip almaz mesela yada işte hadi aşkım alalım dersem girmez mağazaya .bende gıcığına girerim .dışarda bekler falan .öle bir tip yaa değişik biraz .masumiyeti severmiş bide öle der hep .

anladım
sen alırsan sorun yok:d
yeter ki, birlikte girmeyin o mağazaya

anladım
sen alırsan sorun yok:d
yeter ki, birlikte girmeyin o mağazaya

evet aynen .zaten normal giyim mağazalarınada girmez sıkılır .genelde o oturur kafaede falan ben gezerim .o şekilde yani birlikte çıkarsak .onun kıyafetlerini bile ben alıyorum bazen sıkılıyor alışveriş yapmayı sevmiyor .

çok sıkıcı oluyordur seninkiyle alış verişe gitmek

Son düzenleme:
Madem kimse yok diye eşinize sarıyorsunuz..

Arkadaş edinin diyeceğim ama burnunuz kaf dağında olduğundan çevrenizde olmak isteyen arkadaşlar bulmanız oldukça zor

Biz bile sıkıldık hani ' Ben Dr. karısıyım ama hastalarından bile kıskanıyorum ' modunuzdan..

Allah eşinize sabırlar versin..

gereksiz yorumlara cevap bile vermiyorum .konumun kapanmasını istemiyorum bir kaç kişi yüzünden .şikayetimide yaptım zaten .gerçekten iyi niyetli insanların yorumlarına ihtiyacım var .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…