- Konu Sahibi pembepinar
-
bazı insanlar karıştırılmamasından yana olabilir.
ama ben karıştırırım arkadaş, ve o da karıştırır.
arkadaşlarıyla msjlarını okumam, kimin msj attığına ve arama kaydına falan bakarım.
bunun güvenle alakası yok,,,sadece geziniyorum öyle telefonda.yoksa ben görmeden bile silebilir yaptıklarını.
aramızda bu tarz şeyler hiç sorun olmadı.
dediğim gibi , aynısını o bana yapıyor.
ama, eşin rahatsız oluyorsa
o da sana böyle şeyler yapmıyorsa
sende yapma.
herşey dozunda güzel bence fazla abartmak eşini yıldırıp bunaltabilir atıştığınıza görede hoşuna gitmiyor belliki bende eşimi kıskanırım ama telefonlarını hiç kurcalamam arada çalar tanıdık biriyse aç der mesaj gelir kimmiş bak der ama ona rağmen ben bakmam hiç eşinize güvenin kendi kendinize kuruntu yapmayın
canım bu bi hastalık aslında yani takıntı denebilir.
ben de arada sırada sevgilimin telefonuna bakarım çaktırmadan.
bu sefer bir şey bulamayınca ya sildiyse diyorum paranoyağım ben biraz :))
valla bende öleyim işte .takıntı yapmışız sanırım .
bende eşime hiç güvenmiyorum zor şeyler atlattık ilk zamanlar o uyurken didik didik didiklerdim :) telefonu ama artık çok seyrek aklıma geliyor bakıyorum oda zaten istediğin zamna al bak için rahat olsun dedikçede pek kurcalayasım kalmıyor ama yasaklasa hayır dese o telefonu kırar yine bakarım baktıgı hiç belli etmiyorum
bide şunu dicem hamileymişsiniz heralde ilişkini falan normal zamandaki gibi degildir belki ahliyle sizde aklınızdan bazı şeyler geçiriyor olabilirmisiniz çok üstüne gidiyorum bazı konularda demişsinizde bende bu durumu yaşamıştımda aklıma bu geldi kusura bakma canım :)
evet canım takıntı. bir de sen hamilesin ya şu anda ondandır.
yoksa bizimde 3 bucuk yıllık ilşki. 3 yıldır karıştırmazdık. yeni yeni heyecanlar yarattım ilişkiye böyle...
tabi güveniyorum ama büyük konuşmamak lazım işte.
uyuyan yılanı uyandırmak diye bir tabir var hiç duydunmu?
önceki konularınıza bakınca(silinenlerde olmuş sanırım) durumun yeni olmadığıiyi akşamlar kızlar .benim derdim çok kıskancım sanırım .eşimin herşeyine karışıyorum sonra pişman oluyorum yaptıklarımdan .sürekli telini karıştırıyorum ve yakalanıyorum bazen .sonra eşimle atışıyoruz .kendime hakim olamıyorum .kıskanç bir yapım var sanırım .eşimi bunaltmaktan korkuyorum .şu an hamileyim bide hassasım .ailemden uzak yaşıyorum .tek ailem burda eşim .o yüzden ona sarıyorum sürekli .bunu değiştirmek istiyorum .ne yapmam gerek ?böle olmak istemiyorum .
maalesef ben de öyleyim, çok bunaldıkça azcık iplerimi gevşet nolur çok bunaltıyorsun diyo ama bizimki karşılıklı ya aslında, o da öyle, o beni sıkmasa belki benm de aklıma gelmicek. Ne yapmalı ki?
önceki konularınıza bakınca(silinenlerde olmuş sanırım) durumun yeni olmadığı
dolayısıyla hamileliğiniz yada hormonlarla da çok ilgili olmadığı görünüyor
önceden de benzeri sıkıntıları yaşayıp konu açtığınıza göre
karnınızdaki bebeğinde selameti için bir psikiyatriste görünün derim..
evet silinenler oldu birini ben kendim kapanmasını istedim diğeride bazı kişilerin yorumlarından dolayı kapatıldı .bu konuyu sebote etmeyin lütfen .gerçekten hanımların deneyimlerine ve fikirlerine ihtiyacım var .derdimi dökücek kimse yok yanımda .burdan dertleşmek istiyorum anlayışlı olun .rahatsız oluyorsanız yazmayın .rica ediyorum .
bende sadece yardımcı olmak amaçlı yazdım
önceki konularınızdada aynı şeyler söyledi size kk hanımları tarafından
demekki birşeyi değiştiremediler ki hala aynı içerikte konu açıyorsunuz
sizin kıskançlık durumunuz normalin üzerinde
bu yüzden bi uzmandan yardım alın diyorum bilmem anlatabiliyormuyum...
bir kaç kişi için bütün kk kadınları deme istersen .kimin ne amaçlı yazdığı belli anlıyorum ben .yardımcı olmanızı istemiyorum lütfen konuma ve şahsıma yorum yazmayın .rica ediyorum .polemik istemiyorum çünkü yardım almak amacım dertleşmek okadar .
Eşler birbirlerinin tlf.nuna bakabilirler arada ve bunu gizli saklı yapmamaları gerekiyor ve adıda karıştırmak değil bakmak olmalı ki suç gibi görünmesin bu.
Bazı şeyleri normalmiş gibi yapmalı kadınlar. Mesela, sorgular gibi değilde sohbet eder gibi sormalı sorusu varsa.
İlla kıskanıyorsa soğuk kanlı bir şekilde kıskanmalı :) Kesinlikle belli etmemeli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?