çok kıskancımmmmmm

su052

Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2014
97
1
13
İstanbul
Sevgilimi pisikopatlık derecesinde kıskanıyorum. arkadaşı olan bi kızla konuştuğu zaman bile hemen sinirleniyorum.ne yapıcam bennn ?

Son düzenleme:
bak şimdi pc nin başından kalkıyorsun doktora gidiyorsun önce psikiyatri sonra psikolog olduğunu söylemem gerenk yok

Lorena nerelerde acaba ? Evlendiler mi merak ettim simdi bak aklima geldi?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Sevgilimi pisikopatlık derecesinde kıskanıyorum. arkadaşı olan bi kızla konuştuğu zaman bile hemen sinirleniyorum.ne yapıcam bennn ?
Böyle devam edersen o adamı kaybedicen :) en azından belli etmemeye çalış

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Lorena nerelerde acaba ? Evlendiler mi merak ettim simdi bak aklima geldi?

öğretim görevlisi damat intihar etmediyse olabilir

ahh lorena kulakların çınlasın hastalık bu yapacağın şey belli

LoreNa seni ne kadar sevdiğimizi gör bak
hakikaten bu saplantı rahatsızlığı..

Ya bu deveyi güdeceksin ya da bu diyardan gideceksin sözü geldi aklıma. Ya psikoloğa gidip tedavi olup bunu aşacak mutlu bir birliktelik yaşayacaksın ya da burayı söylemiyorum zaten anlamışsındır. Hem senin,hem ilişkin için kendini düzeltmen şart zira böyle hayat geçmez.

çok haklısınız arkdaşlar. en kısa zamanda doktora gidicem. ona güveniyorum ama bi yerde bi eksiklik var bunu da doktor bulucak sanırım :44:

Bende cok kiskancm canm. Ben hicbir kizla gorusturmyrm. Kiz arkadasi olamaz yani. Bende soyle bir dusunce var atesle barutt ahhh yanyana durmazz gercektn oyle ama. Zaten karsilikli bisey bu.

Bende cok kiskancm canm. Ben hicbir kizla gorusturmyrm. Kiz arkadasi olamaz yani. Bende soyle bir dusunce var atesle barutt ahhh yanyana durmazz gercektn oyle ama. Zaten karsilikli bisey bu.
duygularıma tecuman oldun yani ama böyle yapınca da sanki ona güvenmiyormuş gibi hissediyorum. o da öyle diyor zaten bana güvenmiyor musun diye. beni sevdiğimi biliyorum eminim ama konu kıskançlık olunca değişiyor uffff

Bence bunun sadece sevgiline guvenmekle alakasi yok. Kizlar cok fena vallahi. Ben yasadigim icin soyluyrm. Kardesm dedigim bi kiz arkadasm vardi yillardr tanisiyrduk yedigimz ictgmz ayri gtmezdi benm sevgilime yanasti, ben sucu sevgilimde buldum ayrildm snradan bana mesajlarini gosterdi sok oldm zaten herneyse bu olydan snra kimseye guvenm kalmadi. Kizla arkadsligmi bitrdm sevgilimle devam hala. Ama tekrar soyluyrm kizla erkekten arkads olmaz icten ice ne dusundugunu bilemezsin. Benm dusuncem bu yonde ve hicbir kuvvetde degstiremez. Tecrubelerle sabit cunku. Bende hicbir erkekle grusmem hatta kizlada gorusmem. Bunun doktorla falanda alakasi yok bence, kiskanclik insanin karakternde var ve ne doktr ne psikolog bunu degstiremez. Cnku bu senin karaktern, bazisi cok kiskanr bazisi az. Smdi bu sevgilisini kizlarla grusturenleridw goruyrz burda knu aciyrlar erkek arkdasm beni kiz arkdayla aldatiyr yada en yakin kiz arkadsndan hoslaniyor diye.

bu olayı yaşayan biri olarak çok güzel anlattın sana takılıyorum gerçekten

Dun aksam eşimin arkadaşı ve nişanlısı bizdeydi. Kiz oyle şeyler anlatiorki yani kiskancliktan gözü dönmüş. Acidim cocuga. Kiza diorumki sen kafanda kurmussun bunlari normal bi insan dikkat bile etmez diorum ama nabim dior. Vay efendim kiz arkadasi yüzüğü ne bakim demis elini tutmuş. Yahu normal nisanli herkesin yuzugune bakilmak istenir yani o kiskanc olduğu icin inanilmax dikkatini cekmis. Anlicaniz disardaki çoğu kiz sevgililerinize bakmior bile siz kafanizda ay bakti gulumsedi die kuruorsunuz. Ve bu gercekten cok büyük bi rahatsızlık derhal tedavi olun. Sevgi kiskanclikla olculemez aslaaa... asla bu bni kisskanio sevio uada nekadar kiskanirsam o kadar cok sevdiğimi gorur olmaz. Ayrica bırakın bu kiskaniorum ama guveniorum ayaklarını. Guvensen boyle olmaz. Bizimi kandiriorsunuz yani kendi içinize bakin bi. Bal fibit guvenmiorsunuz. Ama unutmayin fazla mal göz cikarir fazla naz asik usandirir. Her fazla zarar getirir....

Oncelikle kiskanc insanlara hasta gozuyle bakmanz beni hayli sasirtti. Ben kimse bakiyr guluyr diye dusunmuyrm sadece kiz arkdasi olamaz yani kizlarla grusemez. Yasadgm seyleri tekrar goz gore gore yasayamam. Nasilki siz kiskanc degilseniz bizde kiskanciz bencede kiskanc olmayan insanlar tedavi gormeli.

Kıskançlık hastalıktır. Hem de çok ciddi bir hastalık. Tabi ben normal bir kıskançlıktan bahsetmiyorum. Her insan sevdiğini kıskanır. Ama kız arkadaşı olamaz, konuşamaz türü bir kıskançlık hastalıktır ve tedavisi de vardır. İstediğini psikoloğa ya da psikiyatriste danışabilirsiniz bu konuda. Şu yazıyı da okuyabilirsiniz; http://www.aktuel.com.tr/Saglik/201...ello-sendromu-tedavisi-mumkun-bir-hastalik-mi

Yedi senelik iliskimi evlilik esiginde bitirdim... hergun duzelicek derken abini opme demesi bende napiyor bu herif dememe sebep oldu... arabada one oturma erkekleri opme enistenin elini bile.sikma kizlarla samimi olma omrum bitti. Ben bu tip insanlara ruh hastasi diyorum ve bu bir hastalik... lütfen tedavi olun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…