- 7 Haziran 2013
- 820
- 546
- 158
Kıskançlık hastalıktır. Hem de çok ciddi bir hastalık. Tabi ben normal bir kıskançlıktan bahsetmiyorum. Her insan sevdiğini kıskanır. Ama kız arkadaşı olamaz, konuşamaz türü bir kıskançlık hastalıktır ve tedavisi de vardır. İstediğini psikoloğa ya da psikiyatriste danışabilirsiniz bu konuda. Şu yazıyı da okuyabilirsiniz; http://www.aktuel.com.tr/Saglik/201...ello-sendromu-tedavisi-mumkun-bir-hastalik-mi
Kiskanc olmayan insanlar sevgililerini eslerini hicmi kiskanmior saniorsunuz elbette degil ama siniri var asilmior. Bir insana, kiz arkadasi olamaz diyecek cesareti kendini goren bir diger insani ben hasta adledirim kusura bakmayın. Insan sosyal bi varlik ve hickimsenin karisi dahi olsa bir baskasina sununla gorusme konusma demeye hakki olamaz. Ayni durum tersi icinde gecerli. Ve burda o HASTALIKLI KISKANCLARIN ne hikayelerini okuduk biz dayaklar küfürler tehditler....Oncelikle kiskanc insanlara hasta gozuyle bakmanz beni hayli sasirtti. Ben kimse bakiyr guluyr diye dusunmuyrm sadece kiz arkdasi olamaz yani kizlarla grusemez. Yasadgm seyleri tekrar goz gore gore yasayamam. Nasilki siz kiskanc degilseniz bizde kiskanciz bencede kiskanc olmayan insanlar tedavi gormeli.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kiskanc olmayan insanlar sevgililerini eslerini hicmi kiskanmior saniorsunuz elbette degil ama siniri var asilmior. Bir insana, kiz arkadasi olamaz diyecek cesareti kendini goren bir diger insani ben hasta adledirim kusura bakmayın. Insan sosyal bi varlik ve hickimsenin karisi dahi olsa bir baskasina sununla gorusme konusma demeye hakki olamaz. Ayni durum tersi icinde gecerli. Ve burda o HASTALIKLI KISKANCLARIN ne hikayelerini okuduk biz dayaklar küfürler tehditler....
Kiskanc olmayan insanlar sevgililerini eslerini hicmi kiskanmior saniorsunuz elbette degil ama siniri var asilmior. Bir insana, kiz arkadasi olamaz diyecek cesareti kendini goren bir diger insani ben hasta adledirim kusura bakmayın. Insan sosyal bi varlik ve hickimsenin karisi dahi olsa bir baskasina sununla gorusme konusma demeye hakki olamaz. Ayni durum tersi icinde gecerli. Ve burda o HASTALIKLI KISKANCLARIN ne hikayelerini okuduk biz dayaklar küfürler tehditler....
Her duygu dozajinda olmali birinin hayatina mudahale edicek kadar kiskanclik hastalik elbetteki... insanlar yaradilis itibariyle sosyal varliklardir... kiskanclik var kiskanclik var. Ve bu bir hastalik ozguven eksikligi kusura bakmayın. Arkadasimada katiliyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kıskançlık tamda şuan yaşadığım duygu :26: Eşimin eski iş arkadaşı bir kız var, daha öncesinde açıköğretim sınavlarım olduğu zaman eşim X2in okulu da seninkine yakınmış götürelim mi onu da falan dedi bu sebeple 1 2 sınav dönemde merhabalaşmamız oldu fakat ben sevemedim. Faceden falan da sildim hoşlanmadığım için ama eşimin facebookunda ekli hala. Bugün de doğum günüymüş eşimde facebooktan kutlamış ki kolay kolay ordan doğum günü kutlayan birisi değildir. Gördüm ve sinir oldum şuan kıskançlığım tavan yapmış durumda
benim de yaşadığım kıskançlıklar bu yönde mesela bende bir örnek vereyim sevgilimle şu anda farklı şehirlerdeyiz üniversite de tanıştık. neyse geçen pazar 2 tane erkek arkadaşıyla buluştu aradan bir kaç saat sonrada liseden 2 kız arkadaşı gelmiş duyunca çok kıskandım. ama o ben senden gizlemeden hemen haber verdim gizli saklı birşey yapmadım onlar benim kardeşim gibi seni de biliyorlar senden konuştuk deyince bende bende yumuşadım.Kıskançlık tamda şuan yaşadığım duygu :26: Eşimin eski iş arkadaşı bir kız var, daha öncesinde açıköğretim sınavlarım olduğu zaman eşim X2in okulu da seninkine yakınmış götürelim mi onu da falan dedi bu sebeple 1 2 sınav dönemde merhabalaşmamız oldu fakat ben sevemedim. Faceden falan da sildim hoşlanmadığım için ama eşimin facebookunda ekli hala. Bugün de doğum günüymüş eşimde facebooktan kutlamış ki kolay kolay ordan doğum günü kutlayan birisi değildir. Gördüm ve sinir oldum şuan kıskançlığım tavan yapmış durumda
Sevgilimi pisikopatlık derecesinde kıskanıyorum. arkadaşı olan bi kızla konuştuğu zaman bile hemen sinirleniyorum.ne yapıcam bennn ?
benim de yaşadığım kıskançlıklar bu yönde mesela bende bir örnek vereyim sevgilimle şu anda farklı şehirlerdeyiz üniversite de tanıştık. neyse geçen pazar 2 tane erkek arkadaşıyla buluştu aradan bir kaç saat sonrada liseden 2 kız arkadaşı gelmiş duyunca çok kıskandım. ama o ben senden gizlemeden hemen haber verdim gizli saklı birşey yapmadım onlar benim kardeşim gibi seni de biliyorlar senden konuştuk deyince bende bende yumuşadım.
ne gibi geliştireceğim ??Kendini geliştireceksin.
Haklisin canm kiskanmakta bence. Cnku simdiki kizlar kendini asmis durumdaa
benim de yaşadığım kıskançlıklar bu yönde mesela bende bir örnek vereyim sevgilimle şu anda farklı şehirlerdeyiz üniversite de tanıştık. neyse geçen pazar 2 tane erkek arkadaşıyla buluştu aradan bir kaç saat sonrada liseden 2 kız arkadaşı gelmiş duyunca çok kıskandım. ama o ben senden gizlemeden hemen haber verdim gizli saklı birşey yapmadım onlar benim kardeşim gibi seni de biliyorlar senden konuştuk deyince bende bende yumuşadım.
Herkesin huyu suyu fakli ve kimsede buna laf edemez. Herkesin dusuncesi deger yargisi farkli . Ben okadar genis bir insan degilim. Buda benm karakterim. Burda yazdiklarnizada dikkat edin lutfen insanlarn karakterlerine laf etmeyin.
sana içtenlikle katılıyorum canım ama kıskaçlık yapınca da sen bana güvenmiyorsun diyor o zaman ne diyeceğimi bilmiyorumBilmiyorum bir çok kişiye göre ters olabilir, geri kafalılık gibi gelebilir ama ben bir erkekle bir kızın çookkk yakın arkadaş olamayacağını düşünüyorum hele ki o erkek benim eşimse kimse kusura bakmasın.Bende çalışıyorum ve çalıştığım şirketin %70 80 i erkek fakat hiç birisiyle iş dışında samimiyetim olmaz.
sana içtenlikle katılıyorum canım ama kıskaçlık yapınca da sen bana güvenmiyorsun diyor o zaman ne diyeceğimi bilmiyorum
Bilmiyorum bir çok kişiye göre ters olabilir, geri kafalılık gibi gelebilir ama ben bir erkekle bir kızın çookkk yakın arkadaş olamayacağını düşünüyorum hele ki o erkek benim eşimse kimse kusura bakmasın.Bende çalışıyorum ve çalıştığım şirketin %70 80 i erkek fakat hiç birisiyle iş dışında samimiyetim olmaz.
bu süpermiş işte sen anneliğe vuruyorsun bende biraz çocukluğa vurarak söylüyorum. sevgilimle aramızda ki küçük bir şaka ama onu kızdırmadan halledebiliyorumBen o zaman işi şaka yollu söylüyorum, annelerin klasik lafı "ben sana güveniyorum dışarıya güvenmiyorum" ben sana güveniyorum ama o kıza güvenmiyorum diyorum.
Kendime ozguvenm % 10000 canm. O derece guvenirim kendime. Ama bu kiskanclik karakter meselesi ve az once bur yazi okudum genetik faktlerde etkiliyms. Benm ailemde oyle. Bizde biliyrz dozajini yani sizden ogreneck degiliz.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile
Sizin sahsiniza yorum yazmadim ben hayrola zaten siizn gibilere bisi ogretmek imkansiz...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?