Cok kizgin ve kirginim sizce ne yapayim?

eylul sena

Nirvana
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2008
1.853
3.564
658
Nerden baslasam hic bimiyorum..anlatacagim olayda hepinizin fikirleri onemli benim icin lutfen objektif bakarak bana yol göstermenizi istiyorum..Simdi benim bir annem var en küçük erkek kardesimle yasio..babam yok (Varda yok iste)..annemin su zamana kadar hepyaninda oldum..erkek kardeslerim sorumsuz biraz..ortanci olan evli..hele onun hic umru degildir..evlendikten sonrada cok degisti..sadece isleri dusunce arar sorarlar.bi ihtiyacıni sormazlar etmezler..annemi biyere götürüp benzin parasini bile aldiklarini bilirim yani..bu cimrilige ragmen 150bin borca battilar..herneyse bu borclar olunca agladilar sizladilar esime yalvardim (esimin kendi işi) yanina aldi..tabi eskisi gibi zengin hayatlarina para yetmio..hani kendini zengin sanan burunlari hala dik iki akilsiz diyeyim yazikki ikide çocuk var..beni çocuğumla arabasiyla eve götürmeyen kucucuk cocugumla taksiyle eve gittigim bir kardesten bahsediyorum..neyse sıfıri tüketince karısı nasil olduysa arada ise gitmeye basladi.. benim kızım 3 ten sonra anneme gidio..bunun cocuklarda bugün annemdeydi. .neyse ben isten gittim tam balkona cikmislar ayaklarini islatmislar ucude..neyse kiza bnm kizin çoraplardan ayarladim giyydirdim..oglan giymedi ne kadar israt ettiysekte kiz corabi diye...neyse gelin hnm geldibu arada..kapidan girmio bile cocuklarini hazirlamak icin..cabuk babaniz beklio gitcez..girde topla kimene..neyse oğlana bi bagirmaya basladi ayaklarin niye ciplak senin..bu halin ne..surat on karis..ya hic bi faydalari yok birde bagirma hakkini nerden alion..bende bi sinirlendim anneme kizdim beğenmeyen getirmesin getirende yedek corap koymasıni bilecek..mecburmusun sen bakmaya dedim..o da iceri gitmisti duydu ama yani..annemde cok pasif insandir..hicbisi demez diyemez..eve geldim aradim annemi..gelin hnm aramis annemi ben sana mi bagirdim anne demis. .kardesimde gelmis.anneme aglamis falan..annemde tutmus meltem yanlis anlamistir demesinmi..bide orta bulunsun diye iyi gostermeye falan calisio deli oldumiyice anneme..sirf olay buyumesin gerginlik olmasin diye yapıyor biliyorum..herkonuda her aninda yaninda ben varim kimse hic bi isine kosmaz.. gelin umrumda degil benimde ben anneme yapilana razi gelmediğim icin.. savundugum halde annemin bu konuda yaptigina cok üzüldüm..ne yapayim sizce annemden kendimi gerimi çekeyim biraz..hatta kizimida birakmasammi die dusunmeye basladim.. ayrica gelinin bu yaptığı doğru mu siz olsaniz tepki vermezmisiniz?

bence gereksız tepkı vermıssınız gıbı geldı...evet dogru bır yaklaşımmı hayır ama sız nıye bu kadar ustunuze alındınız kı....ayrıca 3 cocuğada annenızmı bakıyor????ısteyerekmı bakıyor
annenızın yaklaşımına gelınce bence en doğru yaklaşım....sonucta gergınlık çıkmasını ıstememesı gayet dogal

Cocuga kızmış olabilir. Sen niye alevleniyorsun ki onu anlamadim.
Bu cocugun hali ne vs diye soylense anlarım da nebileyim.
Bence sen zaten o geline gıcık olduğun icin her yaptığı batıyordur bazen banada oluyor uyuz oldugum biri bisey yaparsa negatif algilamaya meyilli olabiliyorum.
Bence hemen aranı açma annen ile.

Geline soyleyemediklerinizi ya icinizden soylemissiniz ya da annenize patlamissiniz ..
Kadini ne diye geriyorsunuz muhattabi kimse onla konusun ..

Madem çocuklarına iyi bakılmadığını düşünüyor bakıcı tutsun o zaman. Annenizle değil gelinle muhattap olun bu durumda.
Bence anneniz ne olursa olsun tepkisini ortaya koymayacak. Gelinle yüz göz olmak istemem, anneme de hem gelinin çoçukları hem benimki, yük olmıyayım derseniz çocugunuzu göndermeyin. Çünkü gelin hanım annenizi düşünecek gibi görünmüyor.

Annen doğru olanı yapmış. Durduk yere kötü olmak istemiyor demekki. Gelin de çocuğuna kızmış ayağını niye ıslattı diye. Diğer olayları bikmem de bunda bi sorun yok.

Herkesin nazi anneye geciyor yazik kadina yahu....
Uc cocuk bi de ,herkes az yesin de cocuguna bakici tutsun derim annenin yerinde olsam

Anneniz orta yolu bulmaya çalışmış. Şikayet etseydi daha mı iyi olurdu ?
Haklıda olsanız , görümcelik yapıp aralarına girmeyin derim.
Annenizi de suçlamayın.. Annelik böyle birşey işte. Bilse de , görse de gitmemezlikten geliyor.
Diğer türlüsü mutsuz eder.

annenizin nazi size gecmistir ondan oyle demistir. zaten diger taraftan dertli kadin bi de siz uzerine gitmeyin bence...

Annenize sırt cevirenlere laf ediyorsunuz kucuk bir tartismada annemle mesafe mi koysam diyorsunuz. Bu ne perhiz ne bu lahana tursusu. Ayrica gelin han cocuguna bagirmis annenizi bakmak zorunda misin diye doldurman hos degil. Torunu o siz gelini sevmiyorsuniz diye ilk tartismada cocugunu getirmesin o zaman tribine giremezsiniz. Yanliss cok yanliss.

Annenizin bi sucu yok her annenin yaptigini yapmaya calisiyo ortaligi idare etmek istiyodur ayrica madem gelininizin annenizi umursamadigini laf sokup surat yaptigini soyluyosunuz onunla halledin sikintinizi annenizden uzaklasicak bise goremedim ben dogrusu...

Bana ters gelen o cocuga bizim yanimizda sert bu sekilde bagirmasi oldu. .bnm karakterime ters gelio bu biraz..ben boyle biseyi yapmam kimseye..birde dediginiz gibi birsürü olayin dolulugu olustu bende

Bence iyi yapmışsın. Şu ön girişi yapmasan belki sen karışmasaydın keşke derdim ama anlattığın gb insanlarsa hatta çok iyi yapmışsın. Ama anneciğine kızma. Anneler sevmez istemez çocukları arasında böyle kırgınlıklar. Onun öyle davranması normal yani. Baksana onun da nazı bir sana geçiyormuş, yazık kadına, sende kendini geri çekme. Ama o abilerinden de, yengenden de hçte lafını esirgeme. Annenide ezdirmemeye devam et cnm.

Benanladım cnm seni orta da görümcelik filan da görmedim çokta mantıklı bir laf etmişsin yani çok düşünceliyse çocuklarının yedek kıyafetlerini de bırakıversin. Muhtemelen annende alınıyordur da kadın napsın işte. Ama dedim ya sen annenin yanında olmaya devam et. Benimde bir oğlum var ama boşuna dememişler kız evlat öz evlattır diye.Allah herkese hayırlı evlatlar nasip etsin.

Gerçekten iyi niyetli ve cikarci olmadiklarini bilsem bu kadar dolmazdimda onlara karsi.. ben onlarin çocuklarini bile onlardan fazla düşünüyorum.kendi kizimdan ayirt etmem..hatta goren nasil bir halasin sen diyor..annemin yaninda yine olurum zaten ona suphe yok cunku sahipsiz ama ne bilim uzuldum bugun biraz

Sen kendini annenin yerine koy ne kadar kötü olsalar da çocukların arasında kavga gürültü ister misin, istemezsin. E senden başka onu anlayan da yok. Onun davranışı normal yani. Kendini böyle telkin edersen üzüntün geçer bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…