- 4 Haziran 2008
- 1.853
- 3.564
- 658
- Konu Sahibi eylul sena
-
Nerden baslasam hic bimiyorum..anlatacagim olayda hepinizin fikirleri onemli benim icin lutfen objektif bakarak bana yol göstermenizi istiyorum..Simdi benim bir annem var en küçük erkek kardesimle yasio..babam yok (Varda yok iste)..annemin su zamana kadar hepyaninda oldum..erkek kardeslerim sorumsuz biraz..ortanci olan evli..hele onun hic umru degildir..evlendikten sonrada cok degisti..sadece isleri dusunce arar sorarlar.bi ihtiyacıni sormazlar etmezler..annemi biyere götürüp benzin parasini bile aldiklarini bilirim yani..bu cimrilige ragmen 150bin borca battilar..herneyse bu borclar olunca agladilar sizladilar esime yalvardim (esimin kendi işi) yanina aldi..tabi eskisi gibi zengin hayatlarina para yetmio..hani kendini zengin sanan burunlari hala dik iki akilsiz diyeyim yazikki ikide çocuk var..beni çocuğumla arabasiyla eve götürmeyen kucucuk cocugumla taksiyle eve gittigim bir kardesten bahsediyorum..neyse sıfıri tüketince karısı nasil olduysa arada ise gitmeye basladi.. benim kızım 3 ten sonra anneme gidio..bunun cocuklarda bugün annemdeydi. .neyse ben isten gittim tam balkona cikmislar ayaklarini islatmislar ucude..neyse kiza bnm kizin çoraplardan ayarladim giyydirdim..oglan giymedi ne kadar israt ettiysekte kiz corabi diye...neyse gelin hnm geldibu arada..kapidan girmio bile cocuklarini hazirlamak icin..cabuk babaniz beklio gitcez..girde topla kimene..neyse oğlana bi bagirmaya basladi ayaklarin niye ciplak senin..bu halin ne..surat on karis..ya hic bi faydalari yok birde bagirma hakkini nerden alion..bende bi sinirlendim anneme kizdim beğenmeyen getirmesin getirende yedek corap koymasıni bilecek..mecburmusun sen bakmaya dedim..o da iceri gitmisti duydu ama yani..annemde cok pasif insandir..hicbisi demez diyemez..eve geldim aradim annemi..gelin hnm aramis annemi ben sana mi bagirdim anne demis. .kardesimde gelmis.anneme aglamis falan..annemde tutmus meltem yanlis anlamistir demesinmi..bide orta bulunsun diye iyi gostermeye falan calisio deli oldumiyice anneme..sirf olay buyumesin gerginlik olmasin diye yapıyor biliyorum..herkonuda her aninda yaninda ben varim kimse hic bi isine kosmaz.. gelin umrumda degil benimde ben anneme yapilana razi gelmediğim icin.. savundugum halde annemin bu konuda yaptigina cok üzüldüm..ne yapayim sizce annemden kendimi gerimi çekeyim biraz..hatta kizimida birakmasammi die dusunmeye basladim.. ayrica gelinin bu yaptığı doğru mu siz olsaniz tepki vermezmisiniz?
Bence iyi yapmışsın. Şu ön girişi yapmasan belki sen karışmasaydın keşke derdim ama anlattığın gb insanlarsa hatta çok iyi yapmışsın. Ama anneciğine kızma. Anneler sevmez istemez çocukları arasında böyle kırgınlıklar. Onun öyle davranması normal yani. Baksana onun da nazı bir sana geçiyormuş, yazık kadına, sende kendini geri çekme. Ama o abilerinden de, yengenden de hçte lafını esirgeme. Annenide ezdirmemeye devam et cnm.Nerden baslasam hic bimiyorum..anlatacagim olayda hepinizin fikirleri onemli benim icin lutfen objektif bakarak bana yol göstermenizi istiyorum..Simdi benim bir annem var en küçük erkek kardesimle yasio..babam yok (Varda yok iste)..annemin su zamana kadar hepyaninda oldum..erkek kardeslerim sorumsuz biraz..ortanci olan evli..hele onun hic umru degildir..evlendikten sonrada cok degisti..sadece isleri dusunce arar sorarlar.bi ihtiyacıni sormazlar etmezler..annemi biyere götürüp benzin parasini bile aldiklarini bilirim yani..bu cimrilige ragmen 150bin borca battilar..herneyse bu borclar olunca agladilar sizladilar esime yalvardim (esimin kendi işi) yanina aldi..tabi eskisi gibi zengin hayatlarina para yetmio..hani kendini zengin sanan burunlari hala dik iki akilsiz diyeyim yazikki ikide çocuk var..beni çocuğumla arabasiyla eve götürmeyen kucucuk cocugumla taksiyle eve gittigim bir kardesten bahsediyorum..neyse sıfıri tüketince karısı nasil olduysa arada ise gitmeye basladi.. benim kızım 3 ten sonra anneme gidio..bunun cocuklarda bugün annemdeydi. .neyse ben isten gittim tam balkona cikmislar ayaklarini islatmislar ucude..neyse kiza bnm kizin çoraplardan ayarladim giyydirdim..oglan giymedi ne kadar israt ettiysekte kiz corabi diye...neyse gelin hnm geldibu arada..kapidan girmio bile cocuklarini hazirlamak icin..cabuk babaniz beklio gitcez..girde topla kimene..neyse oğlana bi bagirmaya basladi ayaklarin niye ciplak senin..bu halin ne..surat on karis..ya hic bi faydalari yok birde bagirma hakkini nerden alion..bende bi sinirlendim anneme kizdim beğenmeyen getirmesin getirende yedek corap koymasıni bilecek..mecburmusun sen bakmaya dedim..o da iceri gitmisti duydu ama yani..annemde cok pasif insandir..hicbisi demez diyemez..eve geldim aradim annemi..gelin hnm aramis annemi ben sana mi bagirdim anne demis. .kardesimde gelmis.anneme aglamis falan..annemde tutmus meltem yanlis anlamistir demesinmi..bide orta bulunsun diye iyi gostermeye falan calisio deli oldumiyice anneme..sirf olay buyumesin gerginlik olmasin diye yapıyor biliyorum..herkonuda her aninda yaninda ben varim kimse hic bi isine kosmaz.. gelin umrumda degil benimde ben anneme yapilana razi gelmediğim icin.. savundugum halde annemin bu konuda yaptigina cok üzüldüm..ne yapayim sizce annemden kendimi gerimi çekeyim biraz..hatta kizimida birakmasammi die dusunmeye basladim.. ayrica gelinin bu yaptığı doğru mu siz olsaniz tepki vermezmisiniz?
Bence iyi yapmışsın. Şu ön girişi yapmasan belki sen karışmasaydın keşke derdim ama anlattığın gb insanlarsa hatta çok iyi yapmışsın. Ama anneciğine kızma. Anneler sevmez istemez çocukları arasında böyle kırgınlıklar. Onun öyle davranması normal yani. Baksana onun da nazı bir sana geçiyormuş, yazık kadına, sende kendini geri çekme. Ama o abilerinden de, yengenden de hçte lafını esirgeme. Annenide ezdirmemeye devam et cnm.[/QUOTE ben olmasam inanin kadin perisanlari oynayacak bunlar yuzunden..hep annemin hakkini korumaya calistim yillardir..bizi babasız buyutugu icin kimaenin zerre lafina tahammul edemiyorum..bunlarin yaptiklarini anlatsam inanin sayfalar yetmez
Benanladım cnm seni orta da görümcelik filan da görmedim çokta mantıklı bir laf etmişsin yani çok düşünceliyse çocuklarının yedek kıyafetlerini de bırakıversin. Muhtemelen annende alınıyordur da kadın napsın işte. Ama dedim ya sen annenin yanında olmaya devam et. Benimde bir oğlum var ama boşuna dememişler kız evlat öz evlattır diye.Allah herkese hayırlı evlatlar nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?