Cok kizgin ve kirginim sizce ne yapayim?

Cok saol benim ya inan beni rahatlattin..Allah razi olsun..ciddi anlamda annem cok sikintilar cekmis bir insan..uc kurusluk insanlarin yaptuklarina tahammul edemedim..annem bnm kizimi biraksa zaten ihtiyacımız da olmaz..o vermio ben bakcam diye..o bile yuk oluyo die ben anneme kiyamiom

Ya ne bilim kendi yaptiklarimdan asla bahsetmek istemiyirumda.. 150 bin borca girdiler birgun olsun annemi alipda gel bi yemek yiyelim demis insan degiller..onlar farkli olsa bende farkli olurdum..yada ne bilim annem daha hakkını koruyan bi insan olsa ben bu kadar yaninda olma ihtiyaci onu koruma ihtiyaci hissetmezdim..anneme anneler gununde aldiklari bi 10 tl lik hediye bile yoktur

Bence kapı dan olayı özet geçip çorap giydirmedik deseydiniz iyinolurmuş.yedek kıyafet koy uğraştık giydirmedik derseniz kötü niyetli söylediyse utanırdı.zaten kızdakini görecektir.anneyle aranızı bozmayın.çok şikayet etmeyin yaşlılar her yeri idare etmeye çalıştıkça hastalanıyorlar dert sahibi oluyorlar.zaten haftada bir geliyormuş.idare edin.isterse gelsin isterse hiç gelmesin.

Haklısıniz anneme bagirdigimada üzüldüm acikcasi..ona kiyamazken bende uzdum maalesef iste.. ne bilim sonrada dedim kendi kendime bunlari gormektense ben uzaklasayim

Geline ve kardesinize kizgin olabilirsiniz ama bu olayda sinirlenilecek bir şey görmedim ben.Benim de oglum kucukken kayinvalidemde yarim saat bensiz kaldi gittigimde yanagi morarmis kimse farkinda bile degil.Evde halalari,kuzenleri falan da vardi.Ogluma sordum spor aletine cikmis oradan düşmüş.Olabilir kazadir ama neticede emanet cocuk insan bir kollar hadi dustu hic mi siz bu çocuğun yüzüne bakmadiniz.Sorsaniz cok duskunler.O gun ben de hem ogluma kizdim neden spor aletine izinsiz ciktin diye hem de ortaya soylendim hic mi biriniz gormediniz cocugun yuzundeki kocaman morlugu diye.Sizin gelin de ogluna kizmis ki kizabilir annedir yani.Babaannesi de torunlarina istedigi gibi bakar neticede siz bence girmeyin araya.Halalik baska baannelik başka...

Haklisiniz ama inanin kapidan oyle bagirmasa kiz corabi diye giymedigini ben soylecektim..ama surat on karis kimsenin yüzüne bile baktigi bile yok direk cocuga bagris cagris neye ugradigimizi sasirdik

Haklısıniz anneme bagirdigimada üzüldüm acikcasi..ona kiyamazken bende uzdum maalesef iste.. ne bilim sonrada dedim kendi kendime bunlari gormektense ben uzaklasayim
Annenizden değilse kardeş ve gelinden uzaklaşabildiğiniz kadar uzaklaşın bence.

Yorum yazan herkese teşekkür ederim..sayenizde biraz rahatladim.. insan böyle anlarda çok da saglikli dusunemiyor..disardan bakan gozler daha objektif oluyor..

Yorum yazan herkese teşekkür ederim..sayenizde biraz rahatladim.. insan böyle anlarda çok da saglikli dusunemiyor..disardan bakan gozler daha objektif oluyor..
Ben her görümceye derim. Gelin mi kötü kardeşin mi önce onu bir ayırt et diye
Anneni bir yemeğe götürmediyse bu abilerinin suçu daha çok.

Benim bir arkadaşım da Gelinleri için konuşur. Ama kendini hiç gelinin yerine koymaz. Bir gün gelin yardıma geldi bizle beraber çalıştı çabaladı kocası arayıp laf etmiş bu saate kadar nerdesin diye. Şimdi o gelin ne düşünür. Ben hem ailesine yardım ediyorum hem laf işitiyorum adamdan der elini eteğini çeker. Hava soğuk bende aynı şekilde görsem kızarım çocuğa.

Mesela benim kv bilir ben öyle abur cubur pek almam. Özellikle almadığım markalar vardır. Birgün çocuğu bakkala götürücem dedi. Götürdü ve birsürü sağlıksız şey almış ses etmedim. Çocuğa sadece hepsi bugün yenmiycek dedim ama çocuk istedikçe vermek zorunda kaldım kv alınmasın diye. Akşamına çocuk cırcır oldu karnı ağrıdı bende kızdım bağırdım çocuğa kv nin bakışı değişti. Ona göre o çocuğa iyi bişey yaptı ben bağırdım belki. Ama ben çocuğuma kızdım kim olursa olsun o yasaklı abur cubur lardan almaması için. Gelinin iz de muhtemelen hava soğuk ne işin var balkonda ayakları çıplak hasta olucak diye sinirlenmiştir çocuğuna. Üstünüze alınmışsınız. Hakkında anneniz le konuşurken sizi görmüş ses etmemiş.

Onun da kabahatleri var elbet. Ama sizinde var. Geçmişi deşerek günümüzde olan sorunu irdelersek hep kendimizi haklı buluruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…