• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok kızgınım çok :/

Cimriliklerindendir belki.
Koca lokantalari varmis esiniz neden orada calismayi tercih etmemis.
Buyuk bir yerse calisan sayisi da coktur.
Kizlarina herseyi yaparken ogullarina yapmamalari da ilginc:KK57:
Genelde erkek cocuklar devam ettirir aile işini.
Kizlari ve damatlariyla birlikte mi yurutuyorlar lokantayi?

Para yok, ev yok, kocanın ailesine güven yok. Bunca sıkıntının içinde unutmaki bebeğin var. O da rızkıyla geliyordur. Üzülme, stres yapma. Dua ve sabret.
Aynen oyle bende aynisi dedim az once.ben tek sıkınti yapmiyorum esimde ailesins cok kirildi surati dusuk kac gundur. Ben onlara azmi yardim ettim dio ailesi yok dediginde esim telefonu kapattiginda resmen gozlero doldu onu oyle gorunce haliyle bende uzuluyorum.cok sukur hallettik evi zaten annem verdi bize

Cimriliklerindendir belki.
Koca lokantalari varmis esiniz neden orada calismayi tercih etmemis.
Buyuk bir yerse calisan sayisi da coktur.
Kizlarina herseyi yaparken ogullarina yapmamalari da ilginc:KK57:
Genelde erkek cocuklar devam ettirir aile işini.
Kizlari ve damatlariyla birlikte mi yurutuyorlar lokantayi?

Cok guzel yere degindin herkez senin gibi dio neden esin ailesiyle calismiyo die.bnde aynisi esime demistim ilk zamanlar.esim bana verdigi cevap bi kurus vermezler ustune benden para alirlar dedi :) en buyuk gorumcem suan orayi isletiyor ve kv 3 elemanlari var lokantada.kahvehaneyede kp bakiyor diyer gorumcelerde suan okuyolar

Bebekten yana pisman degilim allah pismanlik vermesin insallah.esim gece cok zorlaniyo gunduz rahat uyuyamiyo gecede zorlaniyo.amin tesekkurler

Hanimefendi tabi ki bebekten pisman olmazsiniz. Niye olasiniz? Saglicakla kucaginiza alin insallah.

Ancak adamin asgari ucret bile saglayamadigi bir is var. Zorlaniyormus beyefendi. Kusura bakmayin ama esiniz sorumsuz. Ben hamileyken vardiyali calistim saatlerce ayakta. Eviniz kira. Siz calismiyorsunuz. Ac acikta degilim diyorsunuz. Ama kasimda anlasma zaten bitiyormus. Bakin yarin ekime giricez. Simdi denklesmeyen 3000 tl kira aylik 1000 tl gelirle kasimda nasil denklesecek? Kasim demek 1 ay sonrasi demek. Sizi kirmak icin yazmiyorum. Ac degilsiniz belki ama ev kirasi denklesmiyorsa aciktasiniz. Bu yuzden bebek neden diye sordum.

Annein taktığı takıları be diye veriyorsun? Senin olan birşeyi ben çözemiyorum bu kadar pasiflik niye?
Eşinin aldığı maaştan kalan 1000 tl diyorsun. Elektrik su ev masrafı derken bebeğin masrafları nasıl karşılanıcak? Biraz daha bekleyemez miydin bebek yapmakiçin? Ne bu acele bu parasızlıkta?

Hanimefendi tabi ki bebekten pisman olmazsiniz. Niye olasiniz? Saglicakla kucaginiza alin insallah.

Ancak adamin asgari ucret bile saglayamadigi bir is var. Zorlaniyormus beyefendi. Kusura bakmayin ama esiniz sorumsuz. Ben hamileyken vardiyali calistim saatlerce ayakta. Eviniz kira. Siz calismiyorsunuz. Ac acikta degilim diyorsunuz. Ama kasimda anlasma zaten bitiyormus. Bakin yarin ekime giricez. Simdi denklesmeyen 3000 tl kira aylik 1000 tl gelirle kasimda nasil denklesecek? Kasim demek 1 ay sonrasi demek. Sizi kirmak icin yazmiyorum. Ac degilsiniz belki ama ev kirasi denklesmiyorsa aciktasiniz. Bu yuzden bebek neden diye sordum.
Halletik evi annem saolsun verdi bize ev tuttuk..bebegi bende esimde kv kp anneler hepimiz istiyoduk bebegi yaparken basimiza bunlar gelir die hic dusunmedik kv kp sirtini donduler bize .ama suan bile baksan torun askiyla yanip kavruluyolar kv benim cococugum benim cocugum ismini ben koycam diyip duruyo ama onun disinda ne maddi ne manevi bi destek gormedim onrdan

Annein taktığı takıları be diye veriyorsun? Senin olan birşeyi ben çözemiyorum bu kadar pasiflik niye?
Eşinin aldığı maaştan kalan 1000 tl diyorsun. Elektrik su ev masrafı derken bebeğin masrafları nasıl karşılanıcak? Biraz daha bekleyemez miydin bebek yapmakiçin? Ne bu acele bu parasızlıkta?
Bende calisirim gerekirse cocuguma bakarim.olmadi bebegi anneme teslim ederim yine bakarim cocuguma insallah..annemin taktini verdi bize ama eve masraf yapalim die.biz bu eve geldigimizde ne sohpen vardi ne canak vardi ne buzdolabina bisi katilmisti sifirdan evin alisverisini annemin takisiyla yaptik

Hakkim helal deyil onlara.nerdeyse dogurucam dugun albumumi bile cikarmadilar biara sorduk basiliyo dediler sonra yine sea seda cikmadi

Çocuğuna kendin bakamayacaksın. Bebekliğini en şirin en tatlı halleriyle zaman geçirmeyeceksin. Zor bir durum ben olsaydım biraz daha düşünürdüm.
Allah yardımcınız olsun..

Anlayan arkadaslari tebrik ediyorum onlarin yorumlarindan anladigim kadariyla esinizin maasi 1000 lira .
Bu nasil bir rakam anlamadim ..
Bu araya nasil gecinilir .
Altinlari unutun cok yuzsuzlermis bu arada .
Tasinirken haber verip vermemenizle cok ilgilendiklerini dusunmuyorum .
Esiniz is degistirsin
Garsonluk yapsa daha fazla alir .
Sizde calisin dogumdan sonra
Bebek kismetiyle nasil geliyor hic anlamadigim bi konu
O yuzden mendil satan ,ayakkabi boyayan,bi simit alamayan cocuklar var etrafta .

Cok guzel yere degindin herkez senin gibi dio neden esin ailesiyle calismiyo die.bnde aynisi esime demistim ilk zamanlar.esim bana verdigi cevap bi kurus vermezler ustune benden para alirlar dedi :) en buyuk gorumcem suan orayi isletiyor ve kv 3 elemanlari var lokantada.kahvehaneyede kp bakiyor diyer gorumcelerde suan okuyolar
Neden esine kaba tabirle ūvey evlat muamelesi yapiyorlar ya ne tuhaf bir aile.
Kendi hayatiniza bakin o zaman olan olmus artik.
Aile dedigin birbirine destek olur siz bari cekirdek ailenizle simsiki sarilin birbirinize.

Çocuğuna kendin bakamayacaksın. Bebekliğini en şirin en tatlı halleriyle zaman geçirmeyeceksin. Zor bir durum ben olsaydım biraz daha düşünürdüm.
Allah yardımcınız olsun..
Amin saol yenidogdunda evde yapabilecegim is bulursam oyle yaparim.ama olmazsa disarda caliscam yapcak bisi yok

Anlayan arkadaslari tebrik ediyorum onlarin yorumlarindan anladigim kadariyla esinizin maasi 1000 lira .
Bu nasil bir rakam anlamadim ..
Bu araya nasil gecinilir .
Altinlari unutun cok yuzsuzlermis bu arada .
Tasinirken haber verip vermemenizle cok ilgilendiklerini dusunmuyorum .
Esiniz is degistirsin
Garsonluk yapsa daha fazla alir .
Sizde calisin dogumdan sonra
Bebek kismetiyle nasil geliyor hic anlamadigim bi konu
O yuzden mendil satan ,ayakkabi boyayan,bi simit alamayan cocuklar var etrafta .

Cikicak zaten esim ben dogum yaptiktan sonra.ve evet sormam hataydi umurlarinda degiliz zaten

Aile dedigin birbirine destek olur siz bari cekirdek ailenizle simsiki sarilin birbirinize.

Bilmiyorumki ve tek ogul ben daha kiymetlidir die dusunuyodum ama oyle degilmis.haklisn bizim birbirimize simsiki tutunmamiz lazim

Aslinda kv ogluyla yanyana geldiginde hep yanimda sikayet eder ne tam opmuyosin die esim dudagini yanagina degdirmiyo die surekli sikayet eder.esimi mic mic oper durur yanyanayken ama onun disinda ogullarinin yaninda durmazlar

Ne guvenmesi bugune kadar ne faydalari olmuski guvenelim onlara.bi yabanci bile sana yardim eli uzatirken aile uzatmiyorsa ve soz konusu 3 bin tl yse o aile aile demem ben.altinimi versinler bari ben onlara borclu degilim onlar bana borclu.esim evin tek oglu 4 te kiz kardes var hicbisiden eksik etmezler onlari neden oglana geline gelince yokta onlara var haksizlik buyaa
Altinlar konusunda hakli oldugunuzu belirttim ancak ayriyeten yardim beklemek kotu kizina yapiyor da bana yapmiyor diye bise yok para kendinin kime isterse ona yapar.

Altınlar için bir şey diyemem ama düğün albümü,ev kirasi gibi konularda kayinvalide ve kayinpederden beklentiye girmemek lazim. Herkesin bütçesi kendisine. Vermek zorunda değil.

Altinlar konusunda hakli oldugunuzu belirttim ancak ayriyeten yardim beklemek kotu kizina yapiyor da bana yapmiyor diye bise yok para kendinin kime isterse ona yapar.
Ben o eve gelin olduysam bende kizlari olmam gerekiyor artik ve bu hayatta en sevmedigim sey evlat arasinda ayrimcilik ya hicbirine yapilmasin bizde diyelim ki yoktur yada biri yer digeri bakar misali ogullarinida bnide dislamasnlar bizde o ailedeniz artik.benim ailem durumlari ne cok iyi ne cok kotu ama gelinine allah sahit gun gelmistr bizden kesip onlara vermistir kiradalar die abimin taksitini bekarken calisip ben odedim annem ev yapicak gelinimize daha ortada ev yoktu tapuda tapu die demisti ailem okadar gelinine ogluna destek olmasina ragmen hala da sansi yoktur sikayetcidr canim gelinimiz

Allah kolaylıklar versin. Keske bir kısmını olsun kendinize ayıesaymışsınız altının. Sonuçta kimse benden daha sağlam değil.

Back
X