ooo hayırlı olsun !!! ıyı gunlderde kullanın yaaa kayınvalıdecıgım ınsan mutlu oluyor tabı darısı da bana artık deseydınız yaMerhaba hanımlar. İfşa olmamak için yeni bir hesap açtım. 10 yıllık evliyim. Evliliğimin ilk yılları problemlerle geçti. Düğün günü üzerime takılan çeyrek vs ne varsa aldılar. Düğündür borçtur dedim ses etmedim. Kv
ve kp, eşim yoluyla üzerimde baskı kurmaya çalıştılar. Sürekli iç içe olmak istediler. Benim yapıma uygun değildi anlaşmazlıklar bu sayede başlamış oldu. Daha sonra zorla bileziklerimi aldılar. Eşim büyük problemler çıkardı vermek istemediğim için. Hemen ödeyeceklerini söylediler ama aradan seneler geçti. Yarısını bir zahmet ödediler. Kalan yarısından haber yok. Bir zaman önce KV nin kolunda bilezik gördüm. Sürpriz yapmış kp, anlatıyor eşimle bana. Parada değilim ama kendimi salak gibi hissetme sebep oluyor bu durum. Ya da tamda hissettiğim gibiyim. Bana bilezikleri vermek istemediğim için yerin dibine sokan sevgili eşimden çıt yok. Eee ne demişler malım seni vereyimde mi kötü olayım, vermeyeyimde mi kötü olayım. Değil mi... Siz olsaydınız ne yapardınız?
Bana da eşim alsın diye anlamışlardır .Bende darısı başıma dedim. Anlayana tabi!!!
Yani takdir edersiniz ki çok fazla yaşanmışlık var. Yorgunluk var. Ne halleri varsa görsünlük var. Ama yine de ne yalan söyleyeyim hazmedemedim!
Vermek istemediğimi defalarca söylememe rağmen ödeyeceğiz ver ödeyeceğiz ver diye söyleyip durdular. En son eşimle kavga ettik aldı gitti altınlarıHer türlü kötü olacaksam en başından vermezdim tabiki , zorla nasıl aldılar peki ?
Bilemiyorum ya bu borç işleri hiç iyi bişey değil hele ki gelinden falan almamak lazım gerçekten. İki yönlü sinirim bozuldu. Evlendiğinde beri eşimin ufacık bir altın hediyesi yoktur bana. Kadın gelmiş kaç yaşına hala takı derdinde hemde bana borçluykenBana da eşim alsın diye anlamışlardır .
Yani bir 6 binlik vardır. Maddi durumumuz iyi. Benim şahsıma ait başka altınları da var eşimden gizli ortaya çıkarsam ona da çökerler belki. Konu parayla alakalı değil. Çalıştığım zamanlarda çok iyi para kazanıyordum. Konu salak yerine konulmuş olmak. Çünkü o zaman bana yapılan bu hareketten dolayı biz eşimle boşanma aşamasına geldik aslında konu tam bu değildi ama fitili ateşleyen bu olmuştu. Ne çabuk unutuldu bu günler. Hiç mi utanmaz insan? Yoksa paranında altınında Allah canını alsınyaklasik kac liralik bu altinlar?? kac bilezik kac gramlik?? ona gore acınizi anlamaya caliscam.
maddi durumunuz nasil? calisiyor musunuz? o bilezikler disinda hic sahsi birikiminiz yok mu? o bilezikler olsa yasam standartlariniz cok mu degisir?? bunlari dusunerek kendinizi uzun veya bosverin gitsin.
Tövbe de kız , altın kadar güzel bişey varmıYani bir 6 binlik vardır. Maddi durumumuz iyi. Benim şahsıma ait başka altınları da var eşimden gizli ortaya çıkarsam ona da çökerler belki. Konu parayla alakalı değil. Çalıştığım zamanlarda çok iyi para kazanıyordum. Konu salak yerine konulmuş olmak. Çünkü o zaman bana yapılan bu hareketten dolayı biz eşimle boşanma aşamasına geldik aslında konu tam bu değildi ama fitili ateşleyen bu olmuştu. Ne çabuk unutuldu bu günler. Hiç mi utanmaz insan? Yoksa paranında altınında Allah canını alsın
Eşimin yakını da eşimden para isteyip ,o parayı istediği hafta kızına bilezik alıp bize göstermişti.Bilemiyorum ya bu borç işleri hiç iyi bişey değil hele ki gelinden falan almamak lazım gerçekten. İki yönlü sinirim bozuldu. Evlendiğinde beri eşimin ufacık bir altın hediyesi yoktur bana. Kadın gelmiş kaç yaşına hala takı derdinde hemde bana borçluyken
Tövbe de kız , altın kadar güzel bişey varmı
Bu nedir ya insanlar birbirlerini dolandırıyor işte ayak üstü bence bunun başka bir açıklaması yok...Eşimin yakını da eşimden para isteyip ,o parayı istediği hafta kızına bilezik alıp bize göstermişti.
Geri verilecek denmedi de işte paraya ihtiyacım var gönder kabilinden .
Yapılan terbiyesizliğe beddua ettim .
Parayı isteyemezdik onların yok sizin çok denilirdi.
Ne güzel aynı sürprizi benim bilezikler içinde bekliyorum babacığım deseydin yaMerhaba hanımlar. İfşa olmamak için yeni bir hesap açtım. 10 yıllık evliyim. Evliliğimin ilk yılları problemlerle geçti. Düğün günü üzerime takılan çeyrek vs ne varsa aldılar. Düğündür borçtur dedim ses etmedim. Kv
ve kp, eşim yoluyla üzerimde baskı kurmaya çalıştılar. Sürekli iç içe olmak istediler. Benim yapıma uygun değildi anlaşmazlıklar bu sayede başlamış oldu. Daha sonra zorla bileziklerimi aldılar. Eşim büyük problemler çıkardı vermek istemediğim için. Hemen ödeyeceklerini söylediler ama aradan seneler geçti. Yarısını bir zahmet ödediler. Kalan yarısından haber yok. Bir zaman önce KV nin kolunda bilezik gördüm. Sürpriz yapmış kp, anlatıyor eşimle bana. Parada değilim ama kendimi salak gibi hissetme sebep oluyor bu durum. Ya da tamda hissettiğim gibiyim. Bana bilezikleri vermek istemediğim için yerin dibine sokan sevgili eşimden çıt yok. Eee ne demişler malım seni vereyimde mi kötü olayım, vermeyeyimde mi kötü olayım. Değil mi... Siz olsaydınız ne yapardınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?