Çok Klasik Bir Altın Mevzusu

Feslis

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2019
8
13
3
Merhaba hanımlar. İfşa olmamak için yeni bir hesap açtım. 10 yıllık evliyim. Evliliğimin ilk yılları problemlerle geçti. Düğün günü üzerime takılan çeyrek vs ne varsa aldılar. Düğündür borçtur dedim ses etmedim. Kv
ve kp, eşim yoluyla üzerimde baskı kurmaya çalıştılar. Sürekli iç içe olmak istediler. Benim yapıma uygun değildi anlaşmazlıklar bu sayede başlamış oldu. Daha sonra zorla bileziklerimi aldılar. Eşim büyük problemler çıkardı vermek istemediğim için. Hemen ödeyeceklerini söylediler ama aradan seneler geçti. Yarısını bir zahmet ödediler. Kalan yarısından haber yok. Bir zaman önce KV nin kolunda bilezik gördüm. Sürpriz yapmış kp, anlatıyor eşimle bana. Parada değilim ama kendimi salak gibi hissetme sebep oluyor bu durum. Ya da tamda hissettiğim gibiyim. Bana bilezikleri vermek istemediğim için yerin dibine sokan sevgili eşimden çıt yok. Eee ne demişler malım seni vereyimde mi kötü olayım, vermeyeyimde mi kötü olayım. Değil mi... Siz olsaydınız ne yapardınız?

ooo hayırlı olsun !!! ıyı gunlderde kullanın yaaa kayınvalıdecıgım ınsan mutlu oluyor tabı darısı da bana artık deseydınız ya

Benim kalan bilezikleri de bi ödeseniz çoluğum çocuğum var .
Hırsız girsin iiiiiiişAlllah ta ağlayın derdim

Çok üzücü bir durum ,ben bir seneden fazla oluyor bir arkaşımın arkamdan çok güzel iş çevirdiğini konuştuğunu hatta dalga geçtiğini öğrendim ,ve bir sürü şey ,ne kadar zoruma gittiyse artık normalde de susmazdım ama olabilir de derdim ,şimdi çok sakinim bi yandan ama düşündüklerimi hep söylüyorum ,ben olsam derdim ki ‘çok yakışmış ,ama keşke önce benim altınların kalanını ödeseydiniz ‘insanlar yaptıkları şeyleri unutmuş gibi davranıyorlar ve herkesin böyle davranacaklarına dair inançları var maalesef. gerçek olmak en güzeli ,gerçekleri sakinlikle söylemek öğrendiğim en güzel şey ,tavsiye ederim.kavga etmeyin ,asla kötü söz söylemeyin ama rahat vermeyin.

Bende darısı başıma dedim. Anlayana tabi!!!
Yani takdir edersiniz ki çok fazla yaşanmışlık var. Yorgunluk var. Ne halleri varsa görsünlük var. Ama yine de ne yalan söyleyeyim hazmedemedim!

Bende darısı başıma dedim. Anlayana tabi!!!
Yani takdir edersiniz ki çok fazla yaşanmışlık var. Yorgunluk var. Ne halleri varsa görsünlük var. Ama yine de ne yalan söyleyeyim hazmedemedim!
Bana da eşim alsın diye anlamışlardır .

yaklasik kac liralik bu altinlar?? kac bilezik kac gramlik?? ona gore acınizi anlamaya caliscam.
maddi durumunuz nasil? calisiyor musunuz? o bilezikler disinda hic sahsi birikiminiz yok mu? o bilezikler olsa yasam standartlariniz cok mu degisir?? bunlari dusunerek kendinizi uzun veya bosverin gitsin.

Bana da eşim alsın diye anlamışlardır .
Bilemiyorum ya bu borç işleri hiç iyi bişey değil hele ki gelinden falan almamak lazım gerçekten. İki yönlü sinirim bozuldu. Evlendiğinde beri eşimin ufacık bir altın hediyesi yoktur bana. Kadın gelmiş kaç yaşına hala takı derdinde hemde bana borçluyken

Yani bir 6 binlik vardır. Maddi durumumuz iyi. Benim şahsıma ait başka altınları da var eşimden gizli ortaya çıkarsam ona da çökerler belki. Konu parayla alakalı değil. Çalıştığım zamanlarda çok iyi para kazanıyordum. Konu salak yerine konulmuş olmak. Çünkü o zaman bana yapılan bu hareketten dolayı biz eşimle boşanma aşamasına geldik aslında konu tam bu değildi ama fitili ateşleyen bu olmuştu. Ne çabuk unutuldu bu günler. Hiç mi utanmaz insan? Yoksa paranında altınında Allah canını alsın

Tövbe de kız , altın kadar güzel bişey varmı

Belki sana aldıkları bileziktir o , kaynana biraz takılayım demiştir .

Eşimin yakını da eşimden para isteyip ,o parayı istediği hafta kızına bilezik alıp bize göstermişti.
Geri verilecek denmedi de işte paraya ihtiyacım var gönder kabilinden .
Yapılan terbiyesizliğe beddua ettim .
Parayı isteyemezdik onların yok sizin çok denilirdi.

Bu nedir ya insanlar birbirlerini dolandırıyor işte ayak üstü bence bunun başka bir açıklaması yok...

6 bin Tl için ruh sağlığından olduğuna değmez. Sürekli evde lafını edip eşinle arani sogutmana da hiç değmez.
He arkanda durmayıp, aksine ver diye baskı kurup bugün enayi gibi hissettiren eşin.
Ona bir şekilde hediye falan diye aynı maddi değer de bişey aldirsan, ya da ev ihtiyacı diye aldığın paralardan kırpıp köşeye atıp kendine 6 binlik bi jest yapsan o da gayet senin hakkın. Nasıl için soguyacaksa.

Ne güzel aynı sürprizi benim bilezikler içinde bekliyorum babacığım deseydin ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…