• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok konuşuyorum

Zeytin_zey

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2023
2.529
2.712
63
32
hanımlar merhaba. aslında sürekli konuşuyorum habire konuşuyorum diyemem. genelde susmasını da bilen biriyim ama bazen biriyle konuşmaya başladıgım anda hele de beni dinleyecek biriyse birden bi başlıyorum konuşmaya kendimi zapt edemiyorum. mantıksız konuşmam genelde. kendimi iyi ifade ederim ama sanki bazen uzatıyorum gibi geliyor. konuştugum anda kendi kendime ne kadar da konuşmaya ihtiyacım varmış diyorum. rahatlıyorum. ama açıkçası neden kendimi bu kadar çok ifade etmek istiyorum ki. bu çok hoşuma gitmiyor. yani sanki güçsüzmüşüm gibi hissediyorum kendimi çok fazla açınca. eskiden sanki bu kadar değildi. sanırım dönemsel olarak biraz daha yalnız kaldıgım bir dönem yasıyorum ondan olabilir . ama bi yandan hatırlamaya çalışıyorum sanki ben çevrem çok kalabalık olsa da çok konuşuyordum ya :D valla , napıcam ben.

hanımlar merhaba. aslında sürekli konuşuyorum habire konuşuyorum diyemem. genelde susmasını da bilen biriyim ama bazen biriyle konuşmaya başladıgım anda hele de beni dinleyecek biriyse birden bi başlıyorum konuşmaya kendimi zapt edemiyorum. mantıksız konuşmam genelde. kendimi iyi ifade ederim ama sanki bazen uzatıyorum gibi geliyor. konuştugum anda kendi kendime ne kadar da konuşmaya ihtiyacım varmış diyorum. rahatlıyorum. ama açıkçası neden kendimi bu kadar çok ifade etmek istiyorum ki. bu çok hoşuma gitmiyor. yani sanki güçsüzmüşüm gibi hissediyorum kendimi çok fazla açınca. eskiden sanki bu kadar değildi. sanırım dönemsel olarak biraz daha yalnız kaldıgım bir dönem yasıyorum ondan olabilir . ama bi yandan hatırlamaya çalışıyorum sanki ben çevrem çok kalabalık olsa da çok konuşuyordum ya :KK70: valla , napıcam ben.
İçini dokecegin birini bulunca çok normal bişey bu. Benimde çevremde çok insan vardır ama bazılarıyla çok uzun konuşurum hatta bazen bu konuya nerden geldim ben diyorum. Çoğumuz böyleyiz bence karşındaki of bu da baydı artık demiyorsa dert etme 😀😀

En azından farkındasınız kendinizi frenleyin daha az konuşun düşünün.

Valla çok konuşan kim varsa kaçıyorum ben. Ben değil aslında herkes bi kadın vardı çok konuşan bizim iş yerinde arkadaş bana pasladı aradım neden bana pasladın ‘ napim kafam şişti gold seni bekliyor dedim’ dedi, gönül koydum kızdım paslayana düşün bu kadar rahatsız edici çok konuşmak.

Ay benim ailem çok konuştuğumda o kadar baskılamış ki beni çok konuşacağım diye aklım çıkıyor. Hatta bazen harfleri yutuyorum hemen susmak için. Ben de bunu hiç sevmiyorum.

Sizinki de diğer uç. Kolaylıklar diliyorum 😄

Yaa böyle konular bana çok tatlı geliyor :KK70: Bence kendinizin farkına vardığınızda yavaş yavaş durdurursunuz bu özelliğinizi 🤭 boş ve saçma konuşmuyor kendinizi ifade ediyormuşsunuz üstelik. Mesela ben de konuşmam çok iyi bi dinleyicidirim başkasını dinlemek çok hoşuma gider. Siz benimle konuşsanız şikayet etmezdim boşverin yani😅 eğer değiştirmek istiyorsanız bunu zamanla kendinize sürekli telkin ederek düzelir bu durum 💓

Ya bende çok konuşuyorum eşime acıyorum bazen😂😂 kızım oldu o benden de beter sağolsun artık ben susmak zorunda kalıyorum😂 bazen tuvalete kaçıyorum bu sefer kapıya gelip konuşuyor😅😅

hanımlar merhaba. aslında sürekli konuşuyorum habire konuşuyorum diyemem. genelde susmasını da bilen biriyim ama bazen biriyle konuşmaya başladıgım anda hele de beni dinleyecek biriyse birden bi başlıyorum konuşmaya kendimi zapt edemiyorum. mantıksız konuşmam genelde. kendimi iyi ifade ederim ama sanki bazen uzatıyorum gibi geliyor. konuştugum anda kendi kendime ne kadar da konuşmaya ihtiyacım varmış diyorum. rahatlıyorum. ama açıkçası neden kendimi bu kadar çok ifade etmek istiyorum ki. bu çok hoşuma gitmiyor. yani sanki güçsüzmüşüm gibi hissediyorum kendimi çok fazla açınca. eskiden sanki bu kadar değildi. sanırım dönemsel olarak biraz daha yalnız kaldıgım bir dönem yasıyorum ondan olabilir . ama bi yandan hatırlamaya çalışıyorum sanki ben çevrem çok kalabalık olsa da çok konuşuyordum ya :KK70: valla , napıcam ben.
benimki çok konuşmak degil ama ben de bazen gereksiz detaya giriyormuşum gibi hissediyorum, mesela karşımdaki insana bi olayın aslında sonucunu anlatacakken önemsiz kısmına da değiniyorum bağlama amaçlı, abi ne gerek var önemli cümleyi kur geç işte diyorum sonra kendi kendime🙄😅

Az konuşmaya çalışım. 😄 benim de muhabbet sırasında bir çenem var, maşallah yani, düşünmeden dır dır dır konuşuyorum, sonra da "bunu şimdi ne gerek vardı söylemeye" diye dertleniyorum. Sırf bu yüzden tez hocamı böyle çok konuşan biri diye seçtim. Benim gibi birinin halinden yine benim gibi biri anlardı.

Yok artık. Burda çoğu kişi ki ben de dahil aynı şeyleri yazmışız. Hepimiz bipolar mıyız😐
Değilsiniz belkide bipolarsınız bilmiyorum
Bipolar olanlar
Bahar döneminde atak yaşarlar aşırı dışa dönük çok konuşan yerinde duramayan insanlara dönüşürler
Alkıma bu geldi direkt
Eğer böyle birşeyse bir uzmanın değerlendirmesinde zarar olmaz

Değilsiniz belkide bipolarsınız bilmiyorum
Bipolar olanlar
Bahar döneminde atak yaşarlar aşırı dışa dönük çok konuşan yerinde duramayan insanlara dönüşürler
Alkıma bu geldi direkt
Eğer böyle birşeyse bir uzmanın değerlendirmesinde zarar olmaz
Anladım haklısınız tabi. Neyse ben her mevsim çok konuştuğum için benlik sıkıntı yoktur heralde😅

Bi arkadaşımdan sırf çok konuşuyor ve lafı Cook uzatıyor ve sürekli başkalarının hayatı hakkında yorumlar yapıyor diye uzaklaştım.. Çok sıkıcı geliyordu ve enerjimi korumak adına yaptım.Bence kendinize mukayyet olun.Hoş bir şey değil.

Bende konuşacak konu bulamıyorum iletişim tıkanıyor kapanıyor 😢

Benimde var cevrende üç kişi. Çokta sevdigim insanlar ama yoruyorlar. Ben sakinim zor geliyor. Başım ağrıdı yeter artık diyorum susuyorlar

Back
X