- 23 Aralık 2015
- 1.050
- 1.282
- 83
- Konu Sahibi Misk-i amber
Merhaba arkadaşlar
bnim derdim de konuşmak...
susup dinlemek yerine çoook konuşuyorum bazen çok konuşunca sacmalayip cümleleri bile kuramıyorum boş konuşmaya başlıyorum
bu huyumdan nasıl kurtulurum gerçekten bişeler tavsiye edin bugunde böyle kaç kişiye konuşurken pot kırıp kalbini felan kırdım
içimden ne geçse dilime dökülüyor yapmacık hiç olamıyorum birde herkesi memnun etme cabasindayım onlar gülünce bn mutlu oluyorum
herkes nasıl konuşmadan sakin oturuyor nasıl başarıyor anlamıyorum bn sussam elim kolum yüz mimiklerim konuşuyor ve bn toplum içine çıkınca artik konuşmaktan yorulmuş bitmiş halde ewe dönüyorum
Susmayi çok denedim bu sefer susunca herkes senin neyin var hasta mısın küstünmu gibi sorular soruyor
Okuduğunuz için teşekkür ederim tavsiyelerinizi bekliyorum
bnim derdim de konuşmak...
susup dinlemek yerine çoook konuşuyorum bazen çok konuşunca sacmalayip cümleleri bile kuramıyorum boş konuşmaya başlıyorum

herkes nasıl konuşmadan sakin oturuyor nasıl başarıyor anlamıyorum bn sussam elim kolum yüz mimiklerim konuşuyor ve bn toplum içine çıkınca artik konuşmaktan yorulmuş bitmiş halde ewe dönüyorum

Susmayi çok denedim bu sefer susunca herkes senin neyin var hasta mısın küstünmu gibi sorular soruyor

Okuduğunuz için teşekkür ederim tavsiyelerinizi bekliyorum