- Konu Sahibi mercandedee
arkadaslar mesela balıkcılık uzerıne konusun yanınızda esınız arkadasınız kım varsa
20 dk sonra bakın telefona reklam cıkacak
20 dk sonra bakın telefona reklam cıkacak

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konuyla ilgili bir yorumum yok ama kullanıcı adınızı çok sevdim, söylemeden geçemedim. Ah Sitare <3yurtdisindaym. daha demin arkadasmla kulak agrisi zeytinyagi uzerine nesajlastik. kizimin kulagi aciyordu. arkadasim bi urune bakinirken aralardan reklam cikar ya oyle reklam sokmuslar. kulak resmi zeytinyagi damlatan parmak. yatmadan once bunu yapin diye. bu daha oncede oldu. dinleniyormuyuz surwkli. turkiyede olup bunu yasayan var mi
evet dogru bırsuru calısanı var kısa surede bukadar buyuk olmasını saglayan sey ne pekı :)
abd yazılım tarafında bukadar buyuk yapmasını saglayan ulkesınde yasayan ınsanların yuksek zekasından mı yoksa hukumetın dıger ulkelerdekı bılgılerı en hızlı sekılde bu tarz yollarla elde edebılecegını bıldıgınden mı kaynaklanıyor
abd yazılım tarafında bukadar buyuk yapmasını saglayan ulkesınde yasayan ınsanların yuksek zekasından mı yoksa hukumetın dıger ulkelerdekı bılgılerı en hızlı sekılde bu tarz yollarla elde edebılecegını bıldıgınden mı kaynaklanıyor
Soyle cevap vereyim, FB ya da Google ya da Amazon kisa surede buyuk olmadi. Bu sirketlerin hepsinin dayanagi
1. Ellerinde cok cok miktarda veri olmasi: Elinde o kadar veri olursa her turlu istatistiksel modeli yapabilirsin. Elinde veri yoksa kurur kalirsin:)
2. En iyiyi ise almalari
Veri olmadan bu is yapilmiyor. Google, 1998de kuruluyor, 2003te de basarisi tavan yapip ucuyor cunku kullanildikca, daha populer oldukca daha cok arama yapiliyor, daha cok veri toplaniyor, daha cok veri olunca algoritma daha iyi calisiyor arama kalitesi daha cok artiyor, o zaman bizler de daha cok kullaniyoruz yani tavuk mu yumurta mi oluyor.
3. Yani halkin egitim/zeka oraniyla o sirketlerde calisan elemanlarin egitim ya da kapasitesinin hicbir alakasi yok, Stanford, Harvard mezunu elemanla sokaktaki ortalama bir Amerikalinin zaten hicbir alakasi yok. Zaten binlerce insan basvuruyor onlar da en iyiyi seciyor, cok begendikleri biri olunca baska bir ulkede olsa da parayi basiyorlar vize islerini de hallediyorlar.
Soyle diyeyim, diger ulkelerdeki veri (bazi ulkeler disinda) aslinda kimsenin ilgisini cekmiyor. Turkiye, Yunanistan, Bulgaristan mesela ticari amaclar/reklam geliri disinda kimsenin ilgisini cekmiyor. ABDnin ilgisini ekonomik ve politik olarak ceken tek yer var, o da ABD. FB, Cambridge skandalina karisti, cunku gosterilen reklamlar araciligiyla ABD secimini Trump lehine manipule ettiler. ABD secimi cok onemli bir konu, cunku dunyanin super gucu ABD. Dunyanin en iyi universiteleri, en iyi yazilim sirketleri, en buyuk teknoloji uretimi, en iyi hastaneleri, en iyi tip arastirma, en buyuk borsasi....her seyin ennnnnnnnleri ABDye ait. Kambocya'daki secimi manipule etmenin maddi veya hicbir politik getirisi olmuyor:)
ABD/Cin kapismasi apayri bir hikaye, onu burda aciklamaya valla yazacak zaman + sayfa yetmez
İçimizden geçenlerin reklamı düşüyor :)ya artık biz biz değiliz ya da bu kötü dünyada o kadar iyiyizki ilahi güç azcık yardım ediyor:))) umarım ikincisidir..dün bir çerez çeşitğinden kurabiye olur mu diye düşündüm tarif için nette girdim daha yazmadan düştü,hırkalar küçük geliyor yenisi lazım dedim şuan alt reklamım hırkalar:))
Beni de kim dinliyorsa Allah yardımcısı olsun.Beni kim dinliyorsa, arada yorum da yapsa bari:/
:) bir hakim olarak bahsettiğiniz sistemi biliyorum.ıstıhbarat orgutlerının oturup telefon sapıgı gıbı kımseyı dınledıgı yok kımse boylebırsey demedı zaten , yanı dememıslerdır umarım
suzgec dıye bır sıstem var o sısteme takılabılecek seyler. o algorıtma dedıgınız seyde bu sıstemın ıcınde
dunyamız kayınpeder mevzusu kadar dar degıl. en azından olmasa ıyı olur![]()