haber bülteninde izlediğimiz bayansınız o zaman ha?Hanımlar merhabalar bugün yaşadığım bir olaydan bahsetmek istiyorum. Muğla Dalyanda İztuzu plajı var bilen bilir muhteşem bir doğal güzelliği var. Arkası ağaçlık dağların içinde plajı tamamen kum denizi 50 metre ilerlenilse bile derinleşmiyor caretta carettaların yumurta bırakma bölgesi aynı zamanda. Bugün oradaydık pazar olması dolayısıyla da inanılmaz kalabalıktı. Sahilin uzunluğu 5 km var neredeyse 2000 kişi vardık denizde. Birden nasıl oldu anlamadım daha derine bile açılmamışken bir dev carettanın saldırısına uğradım o kadar insanın içinde gelip veni buldu. Ömrümde en çok korktuğum an buydu sanırım ısırdı çığlık çığlığa kaçmaya çalışırken tekrar ısırdı ve ben çok çırpınıp bağırınca gitti Denizden çıktığımda ise bacağımın iki yeri felaket kanıyordu diş izleri vardı. Hemen orda krem ve batikon yaptılar devlet hastanesine gönderdiler orada da tetanoz ve kuduz aşısı yaptılar. O kadar insanın içinde beni bulmasına mı üzüleyim yoksa canımın aşırı yanmasına mı bilemedim. Hastanede bize dediler ki bu carettaları tavuk etine alıştırmışlar ve onlar da beyaz tenlileri tavuk eti sanarak saldırıyormuş. Ben şu an halen tedirginim bu olayı benden başka yaşayan oldu mu tetanoz ve kuduz aşıları yeterli midir?
Değilim haberlere çıkamadım :) o bayan bodrumda saldırıya uğramış benim olayım dalyan iztuzunda olduhaber bülteninde izlediğimiz bayansınız o zaman ha?
Haberlerde görünce bende acaba siz misiniz diye düşünmüştüm. Tekrar geçmiş olsun.Değilim haberlere çıkamadım :) o bayan bodrumda saldırıya uğramış benim olayım dalyan iztuzunda oldu
bu karettalara birşey olmuş..Değilim haberlere çıkamadım :) o bayan bodrumda saldırıya uğramış benim olayım dalyan iztuzunda oldu
kaşa bu sene taşınmayı düşünüyordumgeçtiğimiz yaz kaş tada bir çok bayanı ısırmıştı hatta bayanlardan biri ile sohbet etmiştik bizim otelde kalıyordu.ve oteller bu caretta tehlikesini müşterilerden saklıyolar kesinlikle çok tehlikeli hayvanlar bu kontrolsüz üremelerine bir dur denmeli bence
Buzdolabi mi?ve büyüklükleri büyük bir nofrost buzdolabı kadar vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?