Çok korkuyorum ama bu sefer iyi olacak hissediyorum..

Kızlar belirtilerinizi yazdığınız için çok teşekkür ederim .. 😍
Bize de umut oluyorsunuz. 🙏🏼
Tekrardan tebrik ederim. ❤️ Sağlıklı sıhhatli keyifli güzel bir hamilelik ardıdan mis kokulu evlatlarınızı kucağınıza sağsalim alın inşallah 🧿
Amin canım darısı başıniza 🤲

Çok teşekkür ederim 🙏🏻sizin durumunuz nedir acaba
bende üp bebekle 3 düşük yaşadım ,şu an doğal yolla kaldım 15 haftalıgız,gece ağrılarım vardı bende çok korkuyorum ama yapacak ve dua etmekten başka bir şey gelmiyor elimizden Allahım ne derse o olacak su akıyor ve yolunu buluyor merak etme

Selamlar, daha önce bir çok konu açtım.. Geçen sene şubat ayında kimyasal gebelik yaşadım. Geçen ay yeni dr um 'bu ay son deneme, olmaz ise rahim filmi ve spermgram isteyeceğini söyledi. Dediği 4 günü 2si dolu 1 boş 1i dolu olarak değerlendirdik. Ve son ilişki üzerinden 12 gün geçti, reglim bugün yarın gelecek diye beklerken az önce test yaptım veee sonuç!! Sizce kan ne zaman vermeliyim?
Merhaba hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏🏿 kullandığınız test markası nedir ?

arkadaşlar merhaba reglime daha 6 gün var fakat silikte olsa ikinci çizgi var sanki yanılma oluyormu erken gebelik testlerinde

Eklentiler

• Ekran Alıntısı.webp
    Ekran Alıntısı.webp
    3,2 KB · Görüntüleme: 53
arkadaşlar merhaba reglime daha 6 gün var fakat silikte olsa ikinci çizgi var sanki yanılma oluyormu erken gebelik testlerinde
Ben çizgiyi görüyorum🤩 yumurtlama gününüzü biliyorsanız 12 sonra kesin sonuç çıkıyor geç döllenme değilse🙏🏻

Canım kuruma cizgizi olabilir hemenmi çıktı bu kadar çabuk cikamaz en fazla on ve 12 gibi çıkar 🤔
hemen çıktı tabi benim tahminime göre yumurtlama günü ovulasyon kullanmadım bu ay bir başka forumda bir arkadaş comfort marka testin hep pozitif gösterdiğini ve yanlış olabilcegini söyleyince heves biraz kursakta kaldı tabi ama sizin testler hakkında bilginiz varmı

Bugün sabah kaset test yaptım ve çizgi belli belirsiz çıktı.. Sanırım yine kimyasal benim.. Çok üzgünüm

Eklentiler

• IMG-20230204-WA0001.webp
    IMG-20230204-WA0001.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 44
Bugün sabah kaset test yaptım ve çizgi belli belirsiz çıktı.. Sanırım yine kimyasal benim.. Çok üzgünüm
Kimyasal degildir canim benimde 2gun gecikmem olmasına rağmen bu şekilde çıkmıştı testim çünkü daha çok yeni olduğu için kafanı kötüye yorma kan tahlili vererek beta değerlerini takip et yükseliyorsa sağlıkla ilerliyodur tebrik ederim şimdiden ❤️

Kimyasal degildir canim benimde 2gun gecikmem olmasına rağmen bu şekilde çıkmıştı testim çünkü daha çok yeni olduğu için kafanı kötüye yorma kan tahlili vererek beta değerlerini takip et yükseliyorsa sağlıkla ilerliyodur tebrik ederim şimdiden ❤️
Offf vallahi yüreğime su serptiniz🙏🏻🥹 ptesiyi bekliyorum koşa koşa gidicem kan vermeye

Kan verdim bugün, değerim 42.7 çıktı..

Back
X