çok korkuyorum..bana yardımcı olun lütfenn

ay cnm tabi sana ölesi denk gelmiştir,çok iyidir inşallah böle tahakküm çabalarına girmez temennim odur..ben sadece genelleme yaptım.
teşekkür ederimm ...sen çok daha mutlu ol

canım bennim kayınvalidem zamanında arkamdan benim dedikodumu yaptı bana yalanlar söyledi bunları yaşattı bana ama konuştum kendisi ile çok kırgınım hala ama unutmaya çalışıyorum pişman oldu bir dahada aynı davranışları sergilemedi fakat hiçbirşeyin garantisi malesef yok hayatta.. ama bende iyi düşünüyorum inşallah böyle gider değişmiştir düzelmiştir diyorum.. o kadar şey yaptı mesela bana ama 3 yıldır her zaman arkamda oldu bir defa beni bırakıpta haklı olan benim oğlum demedi bana buda beni avutan şey işte

anladm cnm evet siz böle bi olay atlatmışsınız işte bu da bizim ilk olayımız..bundan önce hiç sorun yaşamadık nerdeyse..
herşey hepimiz için çok güzel olsun..evlilik ne zmaan..

evet canım arada 9 güncük var evlenince eşin değişti mi?

sana da mı evlenince değişir diyorlar?
cnm evlendikten sonra ilişkimiz çok daha güzel oldu.daha mutlu bir birlikteliğimiz oldu..daha çok üstüme düşüyo daha çok değer veriyo ..ben de ona karşı..birbirimize karşı daha hassas olduk,daha çok bağlandık..evlilik bizim için aşk tazelemek gibi bişey oldu..

nazar değmesin canım maşallah inşallah benimki de öyle olur

artık kvmle bayağı düzelttik arayı yani bayağı iyiyiz..ilk zamanlardaki gibi olduk hani diyebilirim..sadece bi iki sözü kaldı düzeltilecek.onlarla da ilgilencem kısa zamanda..
tabi bazen yok yere fesatlık yaptığım olmuyor değil ama şeytanın vesveselerine kulak asmamaya çalışıyorum.

dün akşam bize geldi kaynana gelirken de bana lavaş arası tavuk getirmiş ben de şaşırmıştım nasıl oldu diye..anlattığı şeye bakın:
kv:ben aslında sana getirmiyodum ,oğluma hazırlamıştım bi tane kendiminkinden ayırıp ama sana hazırlamamıştım ama abim dedi ki öyle olmaz geline de götür..yani sana getirdiğimi abim kendi payından verdi!!

2.vaka
kv dün gece rüyasındada ben eşim ve o biyere gidiyomuşuz..şeytanın yanına gitmek istiyomuşum ben..sonra şeytanın kapısına varmışız sonra ben eşimi onun yanından alıp YATAK ODASINA götürmüşüm sonra öle yalnız kalmış orda...sonra şeytan onu sürükleyip götürürken ben görmüşüm ama dönüp gitmişim hiç yardım etmemişim..sonra eşimin adını sayıklayarak uyanmış..

bu konuyu açmamın üzerinde 6 ay geçti ve ben son durumunyazmak istedim
Belki takip eden vardır
Kaynanmla çok kavgalar ettik,hakaretler havada uçustu bu altı aylık dönemde,kötü zamanlar geçirdik...
Sonunda her ne kadar birlikte yaşamamıza engel oldumsa da başıma kalmasına engel olamadm.
Gitmedi burdan,biz de gidemedik...
Şimdi bazı geceleri biz gidip onda kalıyoruz,bazen o işten çıkıp geliyor bize...
Kötünün iyisi bi durum napalım....

Allah yardımcın olsun canım.
bende son durum nedır belkı bırseyler yazmıssındır dıye merak edıp gırmıstım. ama yazdıklarını görunce ıcım bıraz rahatladı. içini ferah tut en azından tamamen senın evınde kalmıyor. herkesın kendı duzenı kendı yasamı. kv de olsa sonucta sana göre bır baskası evınde rahat olman sart. 2 gun olan sıklıgı zamanla 3e cıkarmaya calısın bır bahane bulup zaman zaman gece gec saatlerde gelın eve dısarıya gıdıyoruz dıye bısıler soyleyın zamanla zamanla hafta da bır gune dusurmeye calısırsın bu kalma sorununu canım ınsallah duzene gırer. sanada bol sabırlar dılıyorum. umarım esınle aranda sıkıntı olmadan bu durumu atlatırsınız. mutluluklar.

Arkadaşlar bu konuya tekrar bi baktım da yeni durumumu yazayım dedimm..bizz kv den 800 km uzak bi şehre taşındık iki hafta önceee
Zoz zamanlar geçiridk evet ama şimdi eşimin ataması oldu çok mutluyuz allahıma hadsiz hududsuz sonsuz sınırsız şükürler olsunn. Cefa çekmeden sefa sürülmez
E tabi kaynana boş durur mu..
Buraya taşınmaya çalışıyor ya ille benim tepemde olacak.
Dua edin arkadaşlar öyle bişey olmasın.

allahım sana sabır versin E hani bu kadın memleketini bırakıp bekar oğlunun yanına gidemiyodu nolmuş şimdi memleketindenmi soğumuş :) yapıyon bari bu kadar belli etme kötü niyetini be kadın

allahım sana sabır versin E hani bu kadın memleketini bırakıp bekar oğlunun yanına gidemiyodu nolmuş şimdi memleketindenmi soğumuş :) yapıyon bari bu kadar belli etme kötü niyetini be kadın
Ya daha bugün konuştuk diyo ben de oraya gelmek istiyorum burda Ali (eşim) yok. Herkes bi tarafa ali bi tarafa.memleket falan gözümde yok çocuklarıma yakın olayım bana yeter...
Sinir oluyorm ya,sanki oğlu değil de kocasını almışım elinden..

Bekar oglunu ozlememismi biraz da ona gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…