- 20 Mayıs 2013
- 888
- 81
- 123
- Konu Sahibi krizantem_0
-
benmi kötü niyetliyim acaba bilemedim şimdi kayınvalidenizin samimiyetine hiç inanasım gelmedi başta kabul edip sonra bildiğini okuyacak gibi geliyor bana
bigün ev müsait değil sizi kabul edemem dedim kv me...bugün açmış onusöylüyo..bnm evime sıçsınlarmış...ben de bu lafı yazdım bi kenara unutmayacağım..edepsizzin ettiği lafa bak..ben kim oluyomuşum ki de ev sahibi olmuşum..
bi de bu lafları hakedecek bişey yapsam anlıcam ama yazık allahım sen görüyosun...
sadece dedim ki birlik yaşarsak birbirimizi kırarız,o yüzden sen de gece korkuyosan geceleri birlikte yatarız dedim.bazen sen gelirsin bazen biz geliriz.dedim..ya ne kötülük var bunda orta yolu bulmaya çalıştım..
hergün gelsem nolurmuş sanki,ben zaten çalışıyorum ne kaynanalık yapacakmışım ona sanki,bu evi o kurmuş bana bütün eşyaları o almış,beni borca sokamamış..sanki kara kaşıma kara gözüme pis kadın edepsiz kadın oğlun için aldın bnm için mi aldın allah allah...
ben naapcam bunla yaa
canım çok üzüldüm durumuna Allah yardımcın olsun üzme kendini dua et eşinle konuş orta yol bulsunlar ayıp yaptığı...
ya işte o öyle acımasız yargılarını etrafa savuruyo sanki umrunda mı ki yani lafının nereye gittiği...
işte hallettik güya konuştuk ama belli olmaz onun yaptığı daha önce de halletmiştik güya...gene çeker cımbızla bi lafımı olay yaratır yani..
belkide oyun yapıyordur eve yerleşmek için iyi olmuştur sonra gene aynı insan olacaktır.. insanlar kolay kolay değişmezler canım.. ön yargılı olmak istemiyorum ama malesef oldurtuyorlar...
ya güya minnetsiz bi insandır kendisi..o söylediği lafları yüzüne vurmadım ama unutacağımı da sanmam...ne sanıyo acaba,çirkefliğinden korkup,azının içine düşeceğimi mi?ya beni çok kırdı gerçekten şimdiye kadarki kısmının üstüne bi sünger çekebilirdim ama dün akşam sölediklerini sineye çekemem...şimdi susuyorum ama bigün yeri gelcek,yapıştırcam o sözleri...ne kadar fena bi insanmış,şimdiye kadar ne kadar saf davrandım
canım sen genede iyi niyetini koru
bilmiyorum ya bakalım bu akşam kaynımı arayıp teşekkür etcem çünkü b,tek o beni suçlamadı,bana saldırmadı yanii o yüzden arıcam anlatcam ona annesinin marifetlerini..bakalım ben de onu kendi tarafıma çekeyim de nasıl oluyomuş öle başkalarını kızıştırmak...
senin yanında olanlara destek verenlere minnetini iyi niyetini göster ki başklaarı etkileyemesin onu.. bak canım benden sana tavsiye madem kaynını arayacaksın ki çok iyi edersin ama kaynananı suçlar vari konuşma hep ona yüklenme ben onu annem yerine koyuyorum annemden uzaktayım ama o beni evladı yerine koyamadı ben hep iyi yaklaşıyorum ama o böyle yapıyor elbet benimde hatalarım olmuştur ama ben isterim ki arkamdan konuşacağına kızı gibi gelsin yüzüme söylesin sorunlarımızı beraber çözelim felan de böyle konuşursan o derki gelin nasıl iyi niyetti vay bak annemin yaptıklarına felan der belkiii
kvm aradı özür diledi benden..ben çok duygusaldım,çok sinirlendim,oğlum gitti diye..zaten bnm oğlum istemeedi beni o kız nie istesin die çok üzüldüm dedi..o sinirle sana yüklendim seni suçladım dedi.özür dilerim hakkını helal et dedi..bu hayatımızda ders olsun dedi..bundan sonra birbirimizin hassas noktalarına dikkat edelim dedi.hatta BENİ AFFET! dedi yaa...
iki dk da yumuşadım ya ben böle yufka yürekliyim işte ben daha kaynımı da arayamam...
ama canım affetmek büyüklüktür madem aranızda bu konuşmalar geçti bir şans daha ver birşey olmaz ben olsaydım aynı senin gibi yelkenleri suya indirirdim hemen:):)
bu olaylar olduysa arayıp şikayet edilmez ama arayıp teşekkür ede bilirsin bi haksızlık olmutu ama anemle aramızda hallettik senin desteğin içinde teşekkür ederim diye bilirsin özür diledi felan deme bence canım senden duymasın:):)
yok ya daha hiç anlatamam annen bana şöle yaptı böle yaptı die..tmm artık uzatmanın anlamı yok..
kaç kv gelininden özür dilemştir yani..bu bi kv için çok zor gerçekten takdire şayan...ayy bi tarafdan içim soğudu bi tarafdan da diyom ki koskoca kadına özür dilettim ya kendimden..
ben de az fesatlık yapmadım yanii
canım kaynın zaten bu durumları bilmiyor mu ki:S
artı benim kide defalarca diledi :):)
ya annesinin o edepsiz laflarını bilmiyo hep annesinden yanlı dinledi olayı..gerçeği bilmiyo yani ama sağolsun yengem öle demez demiş
cnm sen daha evli değilsin sanırım..yani evlenemdenönce dileniyo da sonradan zor o işler biraz..bi de bu k adar silahlar çekilmiş,olaylar çıkmış..özür dileyen kaybeder modunda herkes..işte o şimdiye kadarki probelemlerin çıkma sebbei olduğunu kabul etmiş oldu ki öle zaten
vallahi canım evli değilim ama kayınvalidem ve kayın babam evliymişiz modundalar öylede benimsettim kendimi fakat korkularım çok fazla Allah beterinden saklasın bakalım 2 buçuk ay sonra bende böyle anlatacakmıyım(ALLAH GÖSTERMESİN)
canım Allah sana sabır versin umarım herşey istediğin gibi olur hakettiğin güzellikleri yaşarsın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?