Çok korkuyorum gitmesinden

Hallem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2016
885
198
53
Çok seviyorum sevgilimi ve 2 yillik filan sevgiliyiz oda beni seviyor ciddi dusunuyor2 yil sonra evlilik diyoruz ben 2 yil nisanli kalalim diyince bana kizdi bizde nisan yapilir kiz alinif direk dedi 3 ay nisanlilik yeter 1 ay oncede soz olur dedi baya kizdi yani erkek ne derse o olur dedi sanki tek istekli ben gibiydim ve uzuldum haksizmiyim ?

Çok seviyorum sevgilimi ve 2 yillik filan sevgiliyiz oda beni seviyor ciddi dusunuyor2 yil sonra evlilik diyoruz ben 2 yil nisanli kalalim diyince bana kizdi bizde nisan yapilir kiz alinif direk dedi 3 ay nisanlilik yeter 1 ay oncede soz olur dedi baya kizdi yani erkek ne derse o olur dedi sanki tek istekli ben gibiydim ve uzuldum haksizmiyim ?
Cnm sende acele etme boşwer ciddiseyse kaderinizde varsa olur zaten sıkma canını gönlünce olur inşanla

Amin ama ya oyalaniyorsam ? Suan hersey cok iyi ama kaderde varsa diyip birakamamki sen 2 yil diyirsan 2 olsun neden demiyor ? Erkekler boylemi hep :( yoksa benmo sanssizim

Amin ama ya oyalaniyorsam ? Suan hersey cok iyi ama kaderde varsa diyip birakamamki sen 2 yil diyirsan 2 olsun neden demiyor ? Erkekler boylemi hep :KK43: yoksa benmo sanssizim
Bilmiyorum vallahi cnm ama bari aileler tanişsa iş ciddiye binse rahat olursun ya da söz olsa aileler arasında neden hayır diyor buna en azından yani Ciddeyse adı olsun bunun

Neymis o kadar sure olmazmis cok uzunmus ben surekli anneme yalan soyleyerek cikmaktab biktim evden o rahat tabi :(

Sıkıldıgı icin ? Tek sorun o degilki ben artik aileme yalan soylemek istemiyorum herkes bilsin istiyorum 2 yil daha saklayamicam kimsedeb ama onun umrunda degil

Amin ama ya oyalaniyorsam ? Suan hersey cok iyi ama kaderde varsa diyip birakamamki sen 2 yil diyirsan 2 olsun neden demiyor ? Erkekler boylemi hep :KK43: yoksa benmo sanssizim
Ya oyalıyorsa diyosun daha tam olarak güven sağlayamadigin bi adamlami ciddi düşunup evlenmk istiydun¿

Senin onun gitmesinden korkuyorsun ama acikcasi o senin gitmenden korkmuyor !! Ayrica erkegin dedigi olur zamani coktann gectik. !!

Yalniz burasi hamilelik forumu, konunuzu yanlis yere acmissiniz. Kk-hayatin icinden - bir derdim var.
.oraya acabilirsiniz. Mune Mune

Erkek ne derse o olur diyen bir öküzcan gidecek diye korkmalisin bence de. Daha öküzünü bulmak bir hayli zor olur.

Canım nışan da atabilirsin garantisi var mı bence zamanı gelınce nışan yap çok uzatmadan evlen
Kendi çevredemkilere en büyük tavsiyem nışan ve düğün arasını çok uzatmamaları...

Evlilik için acele etme. Belki bu sizin hayırlı olanıdır. Adam şimdiden benim dediğim olacak diyor böylesiyle ömür geçirmek zor.

2 sene nisanlilik uzun bencede. Zaten nisanda olsa dugun 2 sene sonraymis ne olacakki hemen nisan yapılsa? Nisan evliligin garantisi mi oyle mi goruyorsunuz?

Artik o kadar gururauzluk yapamicam yeniden yoksa iyice sogur

Iyice sogur diye degil kendini düşünerek ya ayrilalim ya böyle diyebilirsiniz.
Biz sekiz yil bekledik bekleme suresinden degil tavrindan dolayi bir gariplik oldugunu hissettirdi

Yaşınız küçük belli ki, sevgilin doğru demiş uzayıp giden nişanlılık dönemlerinden hayır gelmez pek. Acele etmeyin.

Ne olacak yani giderse aç susuz mu kalacaksın? Nefes alamayacakmisin? Yuruyemeyecekmisin? Hiç kimse vazgeçilmez değil şu hayatta insan yeri geliyor neleri unutuyor.Onsuz olamayacağıni kendisinede hissettirmişsin belli daha ortada fol yok yumurta yok erkeğin dediği olur bilmem ne diye triplere girmiş sen böyle devam edersen tatlım evlenince buraya konu acarsin kocam benle ilgilenmiyor beni yok sayıyor bıktım bosanicam diye.....Azcık kendinizin kıymetini bilin ki karsidakide size kiymet versin

Back
X