- 12 Aralık 2010
- 8.367
- 5.409
- 248
iyi de bunun bilmek bilmemekle alakasi yok ki ben 11-12 yaslarindayken orayi kasidigimda zevk almis oyle anlamistim o organin boyle de bir gorevi oldugunu. illaki birinden duymaya da gerek yok kendi kendine de cinsellige yonelebilir ki insan bu cok normal. fiZiki olarak 12 yasinda cocuk degiliz, cocugumuz olabilen yastayiz. akil yonunden farkli olsa da dogada olan budur.Ben bilmiyordum. Ne kadar ahlakliyim derdinde değilim. ama iyi ki de size göre cahillikse cahil kalmışım o yaşlarda. Çünkü belki de bunları bilseydim o yaşlarda erkeklerle hala sokaklarda futbol oynamazdim. Cinsel sağlığa gelince bi sorunum yok çok şükür. Ayrıca cinsellik çok sıradan gelmediği için kötü, olumsuz şeyler yaşayıp ruhsal sağlığımı da bozmadim.
Çocuk gelin ne kadar iğrenç igreti bir kavramsa Küçük kadin da o derece iğrenç. Birakalim bunları normallestirmeyi de çocuklarımiz biraz daha çocuk kalabilsin
e
Simdi ben size bir sey sormak istiyorum,ben evlendigimde 17 yasindaydim.ve iliskiye girilen yeri bilmiyordum.esimde bilmiyordu.ilk deneyimimizdi.ve biz idrar yaptigimiz yerden yapiyoruk.ve cok rahat bir ailenin kiziydim.ama bilmiyordumm...ve bir gun evli bir arkadsimla konusurken ogrendim ki ayni yer degilmis...ayyy nerdeyse idrar kesem patliyacakti..e sorun bende mi.esimde mi.yani bilmemek bir rahatsizlikmi.
Simdi ben size bir sey sormak istiyorum,ben evlendigimde 17 yasindaydim.ve iliskiye girilen yeri bilmiyordum.esimde bilmiyordu.ilk deneyimimizdi.ve biz idrar yaptigimiz yerden yapiyoruk.ve cok rahat bir ailenin kiziydim.ama bilmiyordumm...ve bir gun evli bir arkadsimla konusurken ogrendim ki ayni yer degilmis...ayyy nerdeyse idrar kesem patliyacakti..e sorun bende mi.esimde mi.yani bilmemek bir rahatsizlikmi.
Cok haklisiniz. Bir et parcasina bu kadar anlam bicmek benim aklimin alacagi bir sey degil. O yasta masturbasyon yapmak cok dogal bir sey, ha firca sapini sokma yoluyla olmasi bana da enteresan geldi evet ama bu olay yasandi diye insanin ufacik cocugu bekaret muayenesine goturmesini aklim almiyor. Artik kabullenin o zarin hediye paketi olmadigini ve sizin de hediye paketine sarilmis bir hediye olmadiginizi. Eger bu konuda endiseler varsa bir pedagogla gorusulebilir her sey olagan seyrinde mi diye ancak bir anne sirf o zar icin cocugunun psikolojisiyle oynamamali...Tabii ki önemli kızlık zarı! O zar değil mi korunmak ve kocasına "temiz" gitmek uğruna kızlara anal, oral her türlü seksi yaptıran ? O değil mi düğünleri adet gününe denk getirten o değil mi zar diktirip kocayı kandıran ? Nasıl önemli olmaz ki?!!!' Kadın yok kadının zarı var. Sevişirsen namussuzsun ama "ilk erkeğim kandırdı diktiricem kocama temiz gidicem" dersen namuslu...
Evet sorun sende. Evet sorun esinde. Ve evet sorun bu egitimi ayip, gunah sayip vermeyen ailelerde. Keske cok rahat olan aileniz size cinsel egitim de verseymis de kac delik var hangisinden ne yapilir bilseymissiniz. Ve evet gordugunuz uzre bilmemek rahatsizlik. Idrar deliginden birlikte olmaya calismissiniz, bilmemek rahatsizlik mi diyorsunuz daha...Simdi ben size bir sey sormak istiyorum,ben evlendigimde 17 yasindaydim.ve iliskiye girilen yeri bilmiyordum.esimde bilmiyordu.ilk deneyimimizdi.ve biz idrar yaptigimiz yerden yapiyoruk.ve cok rahat bir ailenin kiziydim.ama bilmiyordumm...ve bir gun evli bir arkadsimla konusurken ogrendim ki ayni yer degilmis...ayyy nerdeyse idrar kesem patliyacakti..e sorun bende mi.esimde mi.yani bilmemek bir rahatsizlikmi.
kızım 12 yaşında ve mastü****n yapmış bu sene adet olmuştu. kızım bana anne ben bişi yaptım dedi ve ağlayarak söyledi şok oldum duyunca vajinasına önce parmaığını sonra bildiğimiz fırçalı tarağın sapını sokmuş çok fazla acımış. bunları duyunca az daha öyle bir tokat yapıştıracaktım ki zor tuttum . çok kızdım, kanadı mı diye sordum hiç kanamamış ama ben yinede iç çamaşırına baktım kanama olmamış çişini yapınca biraz yanma hissetmiş kızlar ben şimdi ne yapacam kızlığı bozulmuşmudur doktor götüreyim mi ? peki hangi alana götürmeliyim kızlar acil cevap yazın. ilerde ne gibi sorunlarla karşılaşabilir ?
İyi ki anlatmış annesine, anlatmamasının ne kadar tehlikeli olabileceği aklınıza gelmedi sanırım.Fırçanın sapını mı. ???? Hey Allah'ım ne günlere kaldık...Birde annesine anlatıyor öyle mi..Bu yaşta böyle brşey yapan bir çocuk psikolojik destek almalı diyorum ve susuyorum.
idrar deliğinden yapiyorduk diyen arkadasa cok güldüm :) mesane kateterini zor sokuyoruz, penis nasıl girsi şaşırdım acikcasi, merak ettim o idrar deliğini :)
canım arkadaşım kızlığını bırak da onu masturbasyona iten ne onu araştır .sakın bağırma suçlama olabilir de.ki bu olay aşırıya kaşmadığı sürece normaldir.çok ciddi kişilik problemlerine yol açarsın çocuğa kendini suçlu hissettirme.beraber psikoloğa gidin MUTLAKA.onun yönlendirmesine göre hareket et.kızım 12 yaşında ve mastü****n yapmış bu sene adet olmuştu. kızım bana anne ben bişi yaptım dedi ve ağlayarak söyledi şok oldum duyunca vajinasına önce parmaığını sonra bildiğimiz fırçalı tarağın sapını sokmuş çok fazla acımış. bunları duyunca az daha öyle bir tokat yapıştıracaktım ki zor tuttum . çok kızdım, kanadı mı diye sordum hiç kanamamış ama ben yinede iç çamaşırına baktım kanama olmamış çişini yapınca biraz yanma hissetmiş kızlar ben şimdi ne yapacam kızlığı bozulmuşmudur doktor götüreyim mi ? peki hangi alana götürmeliyim kızlar acil cevap yazın. ilerde ne gibi sorunlarla karşılaşabilir ?
kızım 12 yaşında ve mastü****n yapmış bu sene adet olmuştu. kızım bana anne ben bişi yaptım dedi ve ağlayarak söyledi şok oldum duyunca vajinasına önce parmaığını sonra bildiğimiz fırçalı tarağın sapını sokmuş çok fazla acımış. bunları duyunca az daha öyle bir tokat yapıştıracaktım ki zor tuttum . çok kızdım, kanadı mı diye sordum hiç kanamamış ama ben yinede iç çamaşırına baktım kanama olmamış çişini yapınca biraz yanma hissetmiş kızlar ben şimdi ne yapacam kızlığı bozulmuşmudur doktor götüreyim mi ? peki hangi alana götürmeliyim kızlar acil cevap yazın. ilerde ne gibi sorunlarla karşılaşabilir ?
Burda sorun kesinlikle sizde.zira madem o derece bilinçsizdiniz 17 gibi bir yaşta neden evlendiniz[/QUOTE][QUOTE
ice1985, post: 37186158, member: 588770"]Simdi ben size bir sey sormak istiyorum,ben evlendigimde 17 yasindaydim.ve iliskiye girilen yeri bilmiyordum.esimde bilmiyordu.ilk deneyimimizdi.ve biz idrar yaptigimiz yerden yapiyoruk.ve cok rahat bir ailenin kiziydim.ama bilmiyordumm...ve bir gun evli bir arkadsimla konusurken ogrendim ki ayni yer degilmis...ayyy nerdeyse idrar kesem patliyacakti..e sorun bende mi.esimde mi.yani bilmemek bir rahatsizlikmi.
Cnm girmedi zaten..biz oraya itiyoz o assagi kaciyor...yapmadik ztn.idrar deliğinden yapiyorduk diyen arkadasa cok güldüm :) mesane kateterini zor sokuyoruz, penis nasıl girsi şaşırdım acikcasi, merak ettim o idrar deliğini :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?