çok korkuyorum :( Kızım kızlık zarını bozmuş olabilirmi ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Muyap
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
idrar yaptigin yerden yapmak gibi bir durum soz konusu bile olmaz. orayi denesen bile su akar yolunu bulur.
kocaman delik varken igne ucu kadar delige mi yoneldiniz? bir de idrar kesem patlayacakti diyorsunuz. yalandan hikayeler uydurup milleti vajinismusa mi sevketmeye calisiyorsunuz? nice1985

Anneler kızlariyla konuşmalı bence, anasınıfına giderken özel bölgelerinin olduğu yerleri gösterip bunlar senin özelinde kimsenin ellemesine izin verme dedim ki; bu yaşlarda çocuklara yonelik tacizler olabiliyor bunun önüne geçmek için, sen izin vermediğin halde dokunmak isteyen olursa korkmadan bağırsak çünkü onlar senin özelin kimse karışmam demiştim, şimdi birkaç ay sonra 11 yaşında olacak karşıma alıp adeti anlattım böyle birşey olursa sakin korkma çok normal diye hatta her adet gördüğüm dönemde bugün adet oldum diyede söylüyorum. benim kizim da vajinasini merak ediyor banyodan sonra bakarken gördüm parmağıylada bakıyordu anneciğim dedim adet olunca kanama oradan gelecek ve sen parmağını falan sokma tamammi çünkü kulagimizdaki gibi ordada zar var dedim yanlız geçenlerde bir arkadaşı cinsel ilişkiyi tam gerçekliği ile anlatmış geldi benimki sordu anne gerçekten böylemi hiç beklemiyordum ne cevap vereceğimi şaşırdım kem kūm ettim isimde vardı sonra anlatırım dedim (asla yapılmaması gereken bir davranış ama cvplayamadim) gülmeye başladı kızım eveettt öyle dimi diye ama geçiştirdim işte keşke nasıl anlatmam gerektiğini bilsem, neyse uzun lafın kısası konuşmalıyiz evlatlarımizla.
Kızımızı Jinekologa götürmeyin bencede bir uzmandan yardım alıp nasıl anlatılması gerekiyorsa o şekilde yavrunuza anlatın hatta burayada yazarsanız bizede faydasız dokunur.

iyi de bunun bilmek bilmemekle alakasi yok ki ben 11-12 yaslarindayken orayi kasidigimda zevk almis oyle anlamistim o organin boyle de bir gorevi oldugunu. illaki birinden duymaya da gerek yok kendi kendine de cinsellige yonelebilir ki insan bu cok normal. fiZiki olarak 12 yasinda cocuk degiliz, cocugumuz olabilen yastayiz. akil yonunden farkli olsa da dogada olan budur.

valla ne dyeceğimi bilemedim...
fırçanın sapı bozmak için yeterince uzun ama madem kanamadı o da zaten canı acıyınca bırakmıştır...
umarım bişey olmamıştır..

Iyi de bu imkansiz.

Idrar yaptiginiz yere penisi sokuyodunuz ve idrar jeseniz mi patlayacakti?

Size hala iyi bir cinsel egitim sart.

Toplu iğne başı kadar yerden penisin girmesi zaten imkansız. Kızlığımı doğumda ebe bozdu diyorsunuz muhtemelen zarınız esnekti bu şekilde bozuldu. Siz de kan gelmediği için yanlış yerden yaptık sandınız bence.

Cok haklisiniz. Bir et parcasina bu kadar anlam bicmek benim aklimin alacagi bir sey degil. O yasta masturbasyon yapmak cok dogal bir sey, ha firca sapini sokma yoluyla olmasi bana da enteresan geldi evet ama bu olay yasandi diye insanin ufacik cocugu bekaret muayenesine goturmesini aklim almiyor. Artik kabullenin o zarin hediye paketi olmadigini ve sizin de hediye paketine sarilmis bir hediye olmadiginizi. Eger bu konuda endiseler varsa bir pedagogla gorusulebilir her sey olagan seyrinde mi diye ancak bir anne sirf o zar icin cocugunun psikolojisiyle oynamamali...

Evet sorun sende. Evet sorun esinde. Ve evet sorun bu egitimi ayip, gunah sayip vermeyen ailelerde. Keske cok rahat olan aileniz size cinsel egitim de verseymis de kac delik var hangisinden ne yapilir bilseymissiniz. Ve evet gordugunuz uzre bilmemek rahatsizlik. Idrar deliginden birlikte olmaya calismissiniz, bilmemek rahatsizlik mi diyorsunuz daha...

Fırçanın sapını mı. ???? Hey Allah'ım ne günlere kaldık...Birde annesine anlatıyor öyle mi..Bu yaşta böyle brşey yapan bir çocuk psikolojik destek almalı diyorum ve susuyorum.

Fırçanın sapını mı. ???? Hey Allah'ım ne günlere kaldık...Birde annesine anlatıyor öyle mi..Bu yaşta böyle brşey yapan bir çocuk psikolojik destek almalı diyorum ve susuyorum.
İyi ki anlatmış annesine, anlatmamasının ne kadar tehlikeli olabileceği aklınıza gelmedi sanırım.

Hanımlar pek çok kişi bu yaşta olur mu öyle şey diyor ama, çocuklar 3-6 yaş arası farkında olmadan, tesadüfen elleri oraya rastlantısal olarak değdiklerinde zevk aldıklarını farkediyorlar. yani aslında masturbasyon o yaşta başlıyor. bu ayıp bir şey değil, insanın doğası gereği olan bir şey.

Acaba baskasi tarafindan bir zorlanmaya mi maruz kaldi?sizin tepkinizi gorunce de korkup boyle birsey soylemis olabilir mi?

Merak etmenizi -korkmanizi su sekilde yadirgamam;cocugumuzun eline civi batsa tetanoz olabilir mi diye dr a gotururuz.sagligini etkileyecek zarardan korkarak.kadin doguma degil de pedagoga goturmek daha dogru olur.

bir sekilde zorlandi mi, yanlis arkadas veya ortamda mi? Size anlatmaya cekinmis olabilir . Vucudunu taniyip duygular yasayabilir. sonucta genclige bir adim atmis.

canım arkadaşım kızlığını bırak da onu masturbasyona iten ne onu araştır .sakın bağırma suçlama olabilir de.ki bu olay aşırıya kaşmadığı sürece normaldir.çok ciddi kişilik problemlerine yol açarsın çocuğa kendini suçlu hissettirme.beraber psikoloğa gidin MUTLAKA.onun yönlendirmesine göre hareket et.

kıyamam yavruuuumm..
bişi olmamıştır kanama yoksa..

Bir bayan kadim doğuma goturun bence.
Doktor bayan olsun ki kiziniz çok utanmasin
İnşallah birşey olmamistir

Burda sorun kesinlikle sizde.zira madem o derece bilinçsizdiniz 17 gibi bir yaşta neden evlendiniz[/QUOTE]
Cnm dogru ama ne yapabilirim,bilmiyorduk.

idrar deliğinden yapiyorduk diyen arkadasa cok güldüm :) mesane kateterini zor sokuyoruz, penis nasıl girsi şaşırdım acikcasi, merak ettim o idrar deliğini :)
Cnm girmedi zaten..biz oraya itiyoz o assagi kaciyor...yapmadik ztn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…