- 8 Temmuz 2014
- 3.364
- 3.417
- 163
Yapamazsiniz ki o sekilde imkansiz.coktan rahatsizlanirdiniz acillik olmaniz bile olasi.karistirdiniz sanirimSimdi ben size bir sey sormak istiyorum,ben evlendigimde 17 yasindaydim.ve iliskiye girilen yeri bilmiyordum.esimde bilmiyordu.ilk deneyimimizdi.ve biz idrar yaptigimiz yerden yapiyoruk.ve cok rahat bir ailenin kiziydim.ama bilmiyordumm...ve bir gun evli bir arkadsimla konusurken ogrendim ki ayni yer degilmis...ayyy nerdeyse idrar kesem patliyacakti..e sorun bende mi.esimde mi.yani bilmemek bir rahatsizlikmi.
Olabilir cnm.gercekten bilmiyordum.Bu kadar bilmemek rahatsızlık bence.
Yapamiyorduk.oraya degdigi an ben itikliyordum.orasi zannediyorduk.ayy ve ben kizligim bozulmadan hamile kaldim.dogumda kizligimi ebe bozdu.Idrar deligine degil penis, kurdan bile girmez :) ya anusten yapiyodunuz ya da yine vajinaya yapiyodunuz
Mucize gibi olmus senin bebis o hengamede :)Yapamiyorduk.oraya degdigi an ben itikliyordum.orasi zannediyorduk.ayy ve ben kizligim bozulmadan hamile kaldim.dogumda kizligimi ebe bozdu.
Saka yapiyosun bence.Yapamiyorduk.oraya degdigi an ben itikliyordum.orasi zannediyorduk.ayy ve ben kizligim bozulmadan hamile kaldim.dogumda kizligimi ebe bozdu.
Saka neden yapiyim ki.birde benkizligim bozulmadan hamile kaldim.kizligimi ebe bozdu...Saka yapiyosun bence.
Saka neden yapiyim ki.birde benkizligim bozulmadan hamile kaldim.kizligimi ebe bozdu...
idrar yapılan yerden hamile kalamazsın,bence sen normal yerden yapıp idrar yeri sandın..Saka neden yapiyim ki.birde benkizligim bozulmadan hamile kaldim.kizligimi ebe bozdu...
Bence siz hala öğrenememişsinizSaka neden yapiyim ki.birde benkizligim bozulmadan hamile kaldim.kizligimi ebe bozdu...
Okulda bir şey yasanmis olabilir.. Bunu parmak ya da tarak sapiyla belirtmeye/duyurmaya calismis olabilir.
Bir şeylere zorlanmis olabilir..
Firca sapini vucuduna almaya calisan bir kiz sonra neden aglasin uzulsun ki çünkü bu zaten büyük bir cesaret bunu göze alip sonra ki tedirginlik bana mantikli gelmedi acikcasi..
Belki de fazla abarttim ama mantikli degil gibi
Yapamamislar ki zaten. Yani oradan yapmaya calismislar sadece.Bence siz hala öğrenememişsiniz
Bu anatomik olarak mümkün değil, yani idrar deliğinden ilişkiye girmek.
Bekareti doğumda bozulan kadın duydum da, idrar deliğinden ilişkiye girdiğini iddia edeni ilk defa görüyorum :O
Saka neden yapiyim ki.birde benkizligimnerdelmadan hamile kaldim.kizligimi ebe bozdu...
Idrar deliginde iliskiye girdik demedim.orasi saniyorduk.....evet bekaret dogumda bozuldu.Bence siz hala öğrenememişsiniz
Bu anatomik olarak mümkün değil, yani idrar deliğinden ilişkiye girmek.
Bekareti doğumda bozulan kadın duydum da, idrar deliğinden ilişkiye girdiğini iddia edeni ilk defa görüyorum :O
've biz idrar yaptigimiz yerden yapiyoruk, ayy neredeyse idrar kesem patlayacakmış'Yapamamislar ki zaten. Yani oradan yapmaya calismislar sadece.
Cnm.idrar yerine yapmadik.orayi saniyorduk.bir iki kere denedik,sonra arkadasimla konusurken ogrendim.idrar yapılan yerden hamile kalamazsın,bence sen normal yerden yapıp idrar yeri sandın..
Anladım.Idrar deliginde iliskiye girdik demedim.orasi saniyorduk.....evet bekaret dogumda bozuldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?