Cok korkuyorum lutfen bisu yazin

Giresuncikamiyursun

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2022
328
73
13
Merhaba arkadaşlar Bir yandan Ağlarken bir yandan buraya yazıyorum geçtiğimiz hafta 5-6 defa röntgene girdim antibiyotik kullandım dune kadar Aslında 2 hafta sonra ameliyat olmam gerekiyordu ayın 21'inde Kan verdim ama negatifti bugün kaset test yaptım silik çizgi çıktı röntgene çok girdim ilac kullandım sizce bir şey olur mu

Bakarmsinizi

Eklentiler

• 16667892534308926444232622746764.webp
    16667892534308926444232622746764.webp
    35,7 KB · Görüntüleme: 81
Merhaba arkadaşlar Bir yandan Ağlarken bir yandan buraya yazıyorum geçtiğimiz hafta 5-6 defa röntgene girdim antibiyotik kullandım dune kadar Aslında 2 hafta sonra ameliyat olmam gerekiyordu ayın 21'inde Kan verdim ama negatifti bugün kaset test yaptım silik çizgi çıktı röntgene çok girdim ilac kullandım sizce bir şey olur mu
Canım önce bir sakin ol. Sonra testte silik çıkmış tam emin değiliz kesin var diyemeyiz ondan dolayı doktora git tekrardan kan iste

Silik çizgi olduğuna göre çok yeni gebelik ama röntgene geçtiğimiz hafta girdim dediniz. Son adet tarihiniz nedir

Canım önce bir sakin ol. Sonra testte silik çıkmış tam emin değiliz kesin var diyemeyiz ondan dolayı doktora git tekrardan kan iste
O kadar ay istedim olmadi bu ay olmasın diye dua ederken ilk defa çizgi cikti çünkü yumurtlama günü beraber olduk ama sonra rahatsızlandum bilmiuorum sizde biliyorsunuz çok komu açtım

Gebelik öğrenilene kadar yapılan işlemlerin zarar verme olasılığı düşük diye biliyorum çünkü insanlar hamile olduklarını bilmeden alkol alıp sigara içiyor vs
Yine de hamilelik kesinlesirse en doğru bilgiyi doktorunuz verecektir içinizi ferah tutun💙🙏

kadın doğum uzmanı ile konuşsanız daha iyi olur.
röntgen, antibiyotik, ağır ağrı kesici riskli ama bir sorun olmayabilir. annem de bana hamile olduğunu bilmeden safra kesesi için benzer şeyler yapmış, çok doktora sormuş alalım sağlıklı doğmaz demişler. bir engelim yok şükür

O kadar ay istedim olmadi bu ay olmasın diye dua ederken ilk defa çizgi cikti çünkü yumurtlama günü beraber olduk ama sonra rahatsızlandum bilmiuorum sizde biliyorsunuz çok komu açtım
Sakin ol ve içini ferah tut. Rabbim hayırlısını nasip etsin de.
Düşünerek kendini daha da strese sokma

28 eylul bugün beklenen adet gunum daha dün de röntgene girdim
Biz uzman değiliz sizi yanlış yönlendirmeyelim. İki günde bir kanda gebelik baktırın düzenli artış var mı diye.Rabbimin izniyle birşey olmaz🙏🏼 Doktorun dediği önemli umarım sağlıkla ilerler canınızı sıkmayın içinizi ferah tutun💙

ben de bilmeden ilaçlı röntgen filmi ve antibiyotik vs kullanmıştım.çok tedirgin olmuştum ama ilk haftalar etkisi olmuyormuş.

Sakin ol canım. Git önce kan ver gebelik varsa doktora herşeyi anlatırsın zaten o seni en iyi şekilde bilgilendirir. Stres yapma daha çok yıpranırsın

Bende hamile olduğumu bilmeden antibiyotik kullandım, iburamin falan içtim ve üst üste içtim çünkü çok kötü faranjit olmuştum sonra hamile olduğumu öğrendim ama doktorum hamileliğin daha 5 haftalık bu aralıkta bir şey etki etmez pek o kadar korkmana gerek yok demişti şuan 7 aylık hamileyim çok şükür bir sorunda yok bence panikleme ve direk bir kadın doğum doktoruna danış bir şey olacağını zannetmiyorum.

Merhaba mesajlarınız icin teşekkür ederim kan verdim hamileyim kanal tedavisi olmam gerekiyor disim baya şiddetli agriyir doktor 12 haftaya kadar onermiyoruz dedi ama seninde 3 ay bu ağrıyı çekmen gereksiz olur yap dedi mecbur yapicam umarim bisi olmaz

Back
X