Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama sevişmekte illa cinsel birliktelik olmak zorundamı onlardan emin değilim
Sadece parmak tabiki parmakla olmayacağını biliyorum sadece kendi organınada dokundu benimkinede acaba dedimKonu sahibi tam olarak ne yaptınız, cinsel organla penetrasyon var mı? Yoksa sadece parmak mı?
Ama sevişmekte illa cinsel birliktelik olmak zorundamı onlardan emin değilim
Evet bak doğru etiketlememişim yazmışım özür sözüm konu sahibineSaçma sapar! İnsanlarsınız ya edep var insan bir etiket yapar konu açılınca![]()
Bu ilk seferiniz miydi?Sadece parmak tabiki parmakla olmayacağını biliyorum sadece kendi organınada dokundu benimkinede acaba dedim
Ya öle bi anda fantazi işte. Sadece o suçlu değil daha doğrusu suç yokbunu yapma amaci neydi? dalga gecmiyorum ciddi olarak soruyorum parmağında meni vs var yada yok neden sana boyle birsey yapiyor e tam yapsin o zaman? hani amac zar gitmesin mi? yoksa fantazi mi
Evet ilk seferim paniğimde bu yüzdenBu ilk seferiniz miydi?
Bu arada bundan sonra yaninizda mutlaka prezervatif taşıyın, en azından bu tarz şeyleri kafaya takmazsanız ilerde.
Uyh bu konu bi garip yaw. Hüsnü çoban izliyorum zaten duygusalim![]()
He tabi hep öyle olur ya biz 3 yıldır yırtınalım hamile kalmak için siz parmakla hamile kalırsınız!!!!Arkadaşlar bu gün sevgilimle cinsellik yaşadım. Boşalmadı. Ama eliyle kendi penisini tuttuktan sonra parmağını benimkinin içine soktu. Arkadaşıma sordum hamile olabilirsin dedi. Diken üstünde bekliyorum. Sizce gerçekten olmuş olabilir mi?
Ya niye kekliğim biraz panik birisiyim o kadar benceBana kekleniyoruz gibi geldi
Ne biliyim bi elif bi limoncu böyleydi şimdi bu degisik geldi.
Cevaplar da bir acayip
Ölmez bence![]()
Evet ilk seferim paniğimde bu yüzden
HayırrPenisle mi gitti![]()
Evet ilk seferim paniğimde bu yüzden
Parmakla değil .
Penisle değil.
O zaman neyle?
![]()