Çok korkuyorum lütfen yardım edin

Konu sahte diye düşünüyorum. Ancak , bu kadar bilinçsiz hareket eden kişiler çok.

Akıllı kadın ve erkek ne yaşadığını biliyorsa bunları buraya yazmaz, ya da sorgulamaz. Vücudunu tanımıyor, hayatına uygun yaşamıyor ise boşuna kafasının içindekini tasiyordur ki zaten calissaydi öyle sorular çıkmazdı oradan.

Parmağı bile tanımıyorsa kişi, diyecek söz yok.

Merak etme vermedim daha
Vermek nedir, yani nasıl kullanıyorsun bu kelimeyi :olamaz: On üç yaşında mısın...? erkek misin ?

İsteyen istediğini yaşasın tabi ama dil dönmüyorken, yaşadığınızın ne olduğunu bilmiyorken yaşamayın. Cinsel bilgin bilincin yok. Bekaretin bozulmasına vermek diyorsun. Acil cinsel eğitim alabileceğin bir kaynak bul oku, doktora git korunma yöntemlerini öğren. Hepimizin bildiği gibi bu yaşadığınız burada kalmayacak. Yoksa bir sonraki konunu şimdiden öngörebiliyorum.

Arkadaşlar bu gün sevgilimle cinsellik yaşadım. Boşalmadı. Ama eliyle kendi penisini tuttuktan sonra parmağını benimkinin içine soktu. Arkadaşıma sordum hamile olabilirsin dedi. Diken üstünde bekliyorum. Sizce gerçekten olmuş olabilir mi?

Bu kadar korkuyorsan niye cinsel ilişkiye girdin ??? Hadi girdin niye korunmadin ?

Bu şahıs gerçek mi bilmem ama böyle insan çok...
Yazık valla bazı erkeklere aciyorum.. Evlenince de başka adamlara parmaklatrsin kendini, kocan öğrenirse de, vermedim ki sadece parmakladi kocacım dersin.

Boşalmadan çocuk yapabiliyorsa çok yetenekli çocukmuş valla, bırakma onu

Hangi parmak olduğu önemli ama bak.

Yaw benim anlayamadığım penisini niye tutuyor da parmağını sokuyor nasıl bi fantazi lan bu??
Bi de boşalmayı bırak senin kukunun yanından bile geçmemiş bi penisin seni hamile bırakmasını düşünmek nası bi mantık?
Yoksa bu adamın penisiyle sana soktuğu parmak arasında bluetooth bağlantısı mı var?
koptum yaa:KK70::KK70::KK70:

Mesajlarına baktım da bu kadar korkuyorum diyip böyle rahat rahat yeaa ayaküstü bi parmak attı sadeceğğ modunda olmana şaşırdım. Senin şimdi bu kadar zılgıt karşısında hüngür hüngür ağlaman lazımdı.

Oysaki nickin korkusuzca manada
fake misin nesin dalga mı geçiyorsun bizimle?

Arkadaşlar bu gün sevgilimle cinsellik yaşadım. Boşalmadı. Ama eliyle kendi penisini tuttuktan sonra parmağını benimkinin içine soktu. Arkadaşıma sordum hamile olabilirsin dedi. Diken üstünde bekliyorum. Sizce gerçekten olmuş olabilir mi?
Böyle birşey olduysa bir ilke imza atarsınız parmak ile hamile kalabilen bir kadın olarak.
Lütfen ama lütfen ne yaptığınızı bilmeden,sonucuna katlanamayacağınız işlere kalkısmayın.

Back
X