- 20 Aralık 2014
- 3.010
- 9.325
- 158
İlk seferde parmakla yapmasaymış iyiymiş. Yani en azindan sadece parmakla.Evet ilk seferim paniğimde bu yüzden

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk seferde parmakla yapmasaymış iyiymiş. Yani en azindan sadece parmakla.Evet ilk seferim paniğimde bu yüzden
Selfie çubuğu :))
Selfie çubuğu :))
Görüyor ve arttırıyorum. Diş fırçası..
50 bin deyip satın alıyorum
Bence salatalık![]()
Vermek nedir, yani nasıl kullanıyorsun bu kelimeyiMerak etme vermedim daha
Bana kekleniyoruz gibi geldi
Ne biliyim bi elif bi limoncu böyleydi şimdi bu degisik geldi.
Cevaplar da bir acayip
Ölmez bence![]()
Arkadaşlar bu gün sevgilimle cinsellik yaşadım. Boşalmadı. Ama eliyle kendi penisini tuttuktan sonra parmağını benimkinin içine soktu. Arkadaşıma sordum hamile olabilirsin dedi. Diken üstünde bekliyorum. Sizce gerçekten olmuş olabilir mi?
Oğlana da tövbe ettirt bence.Ay bi daha töbe bu ne ya uykum kaçtı.
Boşalmadan çocuk yapabiliyorsa çok yetenekli çocukmuş valla, bırakma onu
Hangi parmak olduğu önemli ama bak.
koptum yaaYaw benim anlayamadığım penisini niye tutuyor da parmağını sokuyor nasıl bi fantazi lan bu??
Bi de boşalmayı bırak senin kukunun yanından bile geçmemiş bi penisin seni hamile bırakmasını düşünmek nası bi mantık?
Yoksa bu adamın penisiyle sana soktuğu parmak arasında bluetooth bağlantısı mı var?
Bendeniz yaptı efenimYa şu KK hatunlarının orjinal yorumlarına bayılıyorum yaa. Şu bluetooth yorumunu kim yaptı, hala gulmkten kasılıyorum![]()
![]()
Böyle birşey olduysa bir ilke imza atarsınız parmak ile hamile kalabilen bir kadın olarak.Arkadaşlar bu gün sevgilimle cinsellik yaşadım. Boşalmadı. Ama eliyle kendi penisini tuttuktan sonra parmağını benimkinin içine soktu. Arkadaşıma sordum hamile olabilirsin dedi. Diken üstünde bekliyorum. Sizce gerçekten olmuş olabilir mi?