Sen hala parmakta kaldın kuzu galiba. Şimdi bekar bi insan nasıl cinsellik yaşar aaa tüu reziller kismindayiz gel
hah bende nerde kaldılar diyordum..
Dayanamayıp buluyorsa defolaun gıtsın derım... Desıgım gıbı ben degerlerım ve inancım geregı dogru olsuguna ınandıgı yaZıyorum. Evlilik onceai cinsel deneyım sart dıyenlerı savunanların en ön safında olanlardan olmam lazımdı, zira eşimin problemlerini ilk gece ögrendim. Cok acı cekıyorum. MutsuUm. Ama yine de haramla mutlu olmayı tercıh etmem. Allah tum haramların nefsımıze zulum oldugunu soyluyor , bu ne kadar mutluluk versede. İçki gibi zina gibi. Ben bu acıZlıgımle bu yaaaklarda hikmet vardır dıyıp uymaya calısıyorum ve tavsıye de edıyorumne yapıcaktı bak bu arkadasımız illa yapıcaksa hem kendisi hemde karsısındaki korunacaktı.birde gerçekten ona olan duygularından emin olacaktı.bazı kızlar var.benım arkdaslarımda var yapıolar adamlar içine bosalıo ben onlar adına öluyom korkudan kızlar rahat.nitekım hamile kalmıolar ben kafaaya taktıgımla kalıyrm olayı :)) bu kadar rahatsan zaten yapınca hamilemiyim korkusuna kapılmazsın.ha kapılcak durumdaysan yapmadan elli kere dusunursun.bi kere yapıp o birdaha adet oluncaya kadarki surede kafayı yiyip hergun ölceme ya yapmam ruhum rahat eder senınde dediğin gibi agzına saglık ya da evlen derim.ha evlenmiyosada en az nişan yapar onada razı gelmiosa yol yakın.bazı erkekler sabırsız kımı dio evlenmeden yapmam ona cevabın ne ? sen birlikte olmazsan paşam gider olmak isteyeni bulur kızıda bırakır.amann ne biliyim kankamın basına geldide.ben cok kızgınım bu konuda
Şunu izle ,KK karıırsan aha da şu gacıya bağlarım
Saçma sapar! İnsanlarsınız ya edep var insan bir etiket yapar konu açılınca
Herşeyin bir zamanı var ayakta olduğuna göre zamansız demek ki
Senden mi öğrenecek zamanını? Belki fantazi yaptılar ayakta, kıyıda köşede.
Şu kızı da savundurdunuz bana yahu.
Geyikten gidersek akşam eve gelme
parmaktan hamile kalmış olabilirsin, parmak çocuklarınız olur:/
Korkumdan anlatamadım. Yakalanma korkusu halka açık yer ayrı bi hoş olduSenden mi öğrenecek zamanını? Belki fantazi yaptılar ayakta, kıyıda köşede.
Şu kızı da savundurdunuz bana yahu.
Annemin evine gidiyorum aaa yetti be seni boşuyorum
Korkumdan anlatamadım. Yakalanma korkusu halka açık yer ayrı bi hoş oldu
Korktuğuna göre erkeğe boyun eğmiş erkek fantezi yaşamış
Bu kapıdan cikarsan bidaha giremezsin !
O anda tek korkum yakalanmaktı zatenSenin şu erkek egemen bakış açın ne olacak bilmiyorum. Boyun eğme falan yok, istemiş ve yaşamış. Sonra korkmuş. Normal şeyler bunlar. Kadınlarda sevişmek ister, cinsel dürtüleri vardır biliyor musun ema? Ne kadar ilginç değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?